Tak z techhle stripku je nejlepsi, ze Vanessa Marcil bude opet single :-D
Modlím se k seriálovému Bohu za obnovení Killingu... prosím prosím prosím. A Jinak Carmen v 90210? No "Jupí" ...
Opět Netflix? To už mi letos přijde jako ohraná písnička, jsem zvědav co jim nakonec uvízne v programu, protože nápady nemají špatný. (Terra Nova a Jericho, teď Killing)
Pajky napsal(a):
Opět Netflix? To už mi letos přijde jako ohraná písnička, jsem zvědav co jim nakonec uvízne v programu, protože nápady nemají špatný. (Terra Nova a Jericho, teď Killing)
Jelikož už mají Arrested Development, tak myslím, že ze všech nových jednání stejně vždycky sejde...
Pajky napsal(a):
Já bych řekl, že je to jen o tom aby se zviditelnili, než že by v něčem pokračovali.
The Killing v jednání, to nezní vůbec špatně. :) 90210 a nová postava a to doslova, bude na co koukat. :D
90210 teď bude přetékat hvězdami, ne? Tak uvidíme :D
Souhlasím jak s Ragelly tak i s VanThomassem. Myslim si taky, že už nic dalšího doopravdy neloví a neuloví, a je to jen o reklamě. (Zvláštní, že jen ten Arrested Development, vůbec neznam). Jednoduše, čim víc se o nic bude mluvit, tím líp, pro ně.
Pajky napsal(a):
Souhlasím jak s Ragelly tak i s VanThomassem. Myslim si taky, že už nic dalšího doopravdy neloví a neuloví, a je to jen o reklamě. (Zvláštní, že jen ten Arrested Development, vůbec neznam). Jednoduše, čim víc se o nic bude mluvit, tím líp, pro ně.
To FOX zrušil před pár lety, na imdb to má snad nejlepší seriálové hodnocení vůbec.
ragelly napsal(a):
To FOX zrušil před pár lety, na imdb to má snad nejlepší seriálové hodnocení vůbec.
to sice má, ale nechápu proč, seriál je to dobrý, stojí za zhlédnutí, ale nic převratného
allyska napsal(a):
to sice má, ale nechápu proč, seriál je to dobrý, stojí za zhlédnutí, ale nic převratného
Takže pravděpodobně stejná situace jako u Freaks and Geeks :) S tim hodnocenim. Já už jsem tady o tom zaznamenal článek, početl jsem si o tom, ale nikdy jsem to neviděl a nikdy jsem to nikoho neslyšel doporučovat. :)
Pajky napsal(a):
Takže pravděpodobně stejná situace jako u Freaks and Geeks :) S tim hodnocenim. Já už jsem tady o tom zaznamenal článek, početl jsem si o tom, ale nikdy jsem to neviděl a nikdy jsem to nikoho neslyšel doporučovat. :)
ale mně osobně se mi nejvíc líbila závěrečná třetí řada, kor ty díly, když už bylo jasné zrušení :)
já to nikomu nedoporučovala, ptž nejsou český titulky :(
allyska napsal(a):
Dle mého vkusu podprůměr, vůbec mi to nesedlo, každopádně na novou řadu se podívám, i kdyby jen z přesvědčení, že seriál se má vidět od začátku do konce :D
allyska napsal(a):
ale mně osobně se mi nejvíc líbila závěrečná třetí řada, kor ty díly, když už bylo jasné zrušení :)
já to nikomu nedoporučovala, ptž nejsou český titulky :(
Jo absence titulku, to by pro mne bylo velké odrazení. Bez těch jsem bezmocný :) (proto jsem taky přestal či nezačal s některými seriály a čekám, až se někdy objeví dobrá duše :))