Dneska nemáme SARS (nic se nevysílalo), tak si dáme třetí NPL, když je to jedna z těch očekávaných novinek :)
Nejprve musím zmínit to, jak podařeně se tvůrcům povedlo navodit atmosféru špinavého historického Londýna.
Nejedna sa o Londyn ale New York r. 1896.
Serial ma nadherne temnu atmosferu a idealne ho pozerat na noc ..predsa len na kusy rozrezane dieta ma v noci lepsie deprimujuce vybracie. Za mna 90 % aj ked pomalsie tempo a tych -10% je za pouzitie modreho filtra.
sandokan555 napsal(a):
Nejprve musím zmínit to, jak podařeně se tvůrcům povedlo navodit atmosféru špinavého historického Londýna.
Nejedna sa o Londyn ale New York r. 1896.
Serial ma nadherne temnu atmosferu a idealne ho pozerat na noc ..predsa len na kusy rozrezane dieta ma v noci lepsie deprimujuce vybracie. Za mna 90 % aj ked pomalsie tempo a tych -10% je za pouzitie modreho filtra.
Ha! To mám asi z toho, že v NPL jsou podobná historická dramata vždycky z Británie, nevědomky rovnou píšu Londýn :D Díky, opraveno :)
Temné. Připomínající Ripper Street v New Yorku.
První díl se mi moc líbil, ale moji milovanou Ripper Street to asi nepřekoná :) ty postavy tam sou totiž top-notch :))
Nenápadně se přiznám, že mě většinou historická dramata moc neberou, ale na tohle se docela těším. Předlohu samozřejmě neznám, jsem zvědavá, jak (jestli) mě to chytne :-)
Na pilot určitě mrknu, na seriál se těším už od doby, kdy jsem se o něm poprvé dozvěděla. :)
Konečně! Na tohle jsem se těšila hodně dlouho. Temná atmosféra podtrhuje ještě temnější případ. I když musím uznat, že mě to trošku zklamalo, i přes hvězdné obsazení (zvlášť Daniel Brühl). Možná je to tím, že jsem četla předlohu a vím, co se bude dít dal...Přesto si ráda počkám, abych viděla jak se tím vším tvůrci poprali :)