Charlotta doufám, že přežije. Ale i Victorie měla v Revenge místo. Kdo tedy zemře? Lydia? To by mi ani tak nevadilo :D
Charlotte bych ráda viděla i v druhý řadě, koho dokážu oželit je Lydie. Bez Victorie by to asi už nebyla ta správná pomsta, takže doufám, že taky přežije...
Podle mě si černýho Petra vytáhne Lydia, je tam v podstatě k ničemu. Problémoví teenageři neumírají a navíc by si tím tvůrci zařízli docela zajímavou linku vztahu Emily/Charlotte. Prostě živá Charlotte je pro příběh lepší než mrtvá Charlotte. Tajně doufám, že i Victoria to rozchodí.
Jinak se těším na RSL v jiné roli než v roli Wilsona, já už si ho snad ani jinak neumím představit.
anjoa napsal(a):
Podle mě si černýho Petra vytáhne Lydia, je tam v podstatě k ničemu. Problémoví teenageři neumírají a navíc by si tím tvůrci zařízli docela zajímavou linku vztahu Emily/Charlotte. Prostě živá Charlotte je pro příběh lepší než mrtvá Charlotte.
jj, taky jsem si říkala, že linka Emily/Charlotte by byla skvělá :)
anjoa napsal(a):
Podle mě si černýho Petra vytáhne Lydia, je tam v podstatě k ničemu. Problémoví teenageři neumírají a navíc by si tím tvůrci zařízli docela zajímavou linku vztahu Emily/Charlotte. Prostě živá Charlotte je pro příběh lepší než mrtvá Charlotte. Tajně doufám, že i Victoria to rozchodí.
Taky si myslím, že to bude Lydia... I když ji docela oželím... Když se v seriálu poprvé objevila, byla jsem hrozně nadšená, ani nevím proč, ale role jí slušela... Jenže tvůrci jí mco prostoru nedali, brzy ji odklidili a ke konci se vrátila jen jako Graysonova přítelkyně, která ale do děje taky moc nezasáhla... Zato Charlotte i Victoria jsou stěžejní postavy, které mají co nabídnout... Ale dost mě zajímá, jak vysvětlí, že Victoria to přežije a Lydia ne... Napadlo mě jen, že z toho letadla vystoupila, ale zase proč by to dělala, když chtěla říct pravdu? Že by jen proto, aby nechala Lydii zemřít? Nevím, mám dost otázek, tak snad mi je brzy zodpoví...
Taky bych oželela Lydii, ale necháme se překvapit :)
Už se neskonale moc těším na Hawaii, ještě více, když vidím, kdo tam bude hostovat :)
Já myslím, že Charlotte i Victoria jsou v bezpečí. Madeleine Stowe snad i někde říkala, že Victoria přežije, ale tím si nejsem úplně jistá. Ale proč by ji tvůrci zabíjeli tak brzo, že?
Mno, přišlo by mi zajímavé, kdyby se Michael Vaughn a Chandler Bing setkali. Ale asi tak před deseti lety :D.
[citace=anjoa]Podle mě si černýho Petra vytáhne Lydia, je tam v podstatě k ničemu. Problémoví teenageři neumírají a navíc by si tím tvůrci zařízli docela zajímavou linku vztahu Emily/Charlotte. Prostě živá Charlotte je pro příběh lepší než mrtvá Charlotte. Tajně doufám, že i Victoria to rozchodí.
citace]
Přesně popsáno, souhlasím, a těším se co bude dál. :)
Sleslikslicka napsal(a):
Mno, přišlo by mi zajímavé, kdyby se Michael Vaughn a Chandler Bing setkali. Ale asi tak před deseti lety :D.
taky že setkali. on hrál richardova syna a strávil s přáteli jedno díkůvzdání.
no vždycky mě mrzelo, že emily se nesbližovala se sestrou. měla k tomu příležitost, dokud měla být její budoucí švagrovou. než se dá zas dohromady s danielem, tak to půjde těžko, aniž by přiznala pravé jméno. a o victorii bych se nebála. četla jsem rozhovor, kde tvůrci naznačili něco ve stylu, jestli si myslíme, že jsou tak blbí, aby se jí zbavili.
a na závěr ta že má hrát tessinu matku?! jako já jsem doufala konečně v jeden seriál, kde se neznámý rodič neobjeví. copak každé opuštěné dítě najde svého rodiče? ale když už, tak ji musí hrát ona? já tu herečku vyloženě nemůžu snést, jak ji nemám ráda.
Že bych snad začala sledovat Falling Skies..? Přece jen to lákavé obsazení
ševča napsal(a):
a na závěr ta že má hrát tessinu matku?! jako já jsem doufala konečně v jeden seriál, kde se neznámý rodič neobjeví. copak každé opuštěné dítě najde svého rodiče? ale když už, tak ji musí hrát ona? já tu herečku vyloženě nemůžu snést, jak ji nemám ráda.
Přesně, její matka byla sympatická tím, že tam NEBYLA. A nesnažila se vynahradit svému dítku co zmeškala. Tohle mě štve, protože to vyvolává mylné představy. Díky studiu i zaměstnání jsem viděla spousty nefalšovaného nezájmu rodičů. Na jednu stranu chápu, že seriály nejsou o realitě, to by na ně nikdo nekoukal, na druhou stranu když se děti z děcáku dostanou k Life Unexpected, Suburgatory a dalším (a že ty možnosti mají), tak to jen podpoří představu, že rodiče měli zásadní důvod, proč je nechtěli a vlastně celou dobu trpí a nemyslí na nic jiného, než jak se děti mají a kdy je potkají ... nemůže v těch seriálech ten rodič prostě jednou chybět, nechtít svoje dítě ani vidět a být jednoduše parchant?