Přiznám se, že z Arrowa mám škodolibou radost. Ale na druhou stranu je strašně smutné vidět, kam se seriál, s takovým potenciálem, může dostat vinou špatných rozhodnutí.
BigDreamer napsal(a):
Přiznám se, že z Arrowa mám škodolibou radost. Ale na druhou stranu je strašně smutné vidět, kam se seriál, s takovým potenciálem, může dostat vinou špatných rozhodnutí.
Asi tak. Na začátku mě neskutečně bavil, ale teď už je to pár let, co jsem ho vzdala...
nudné debaty, plné vzdychov, podpora lgbti pochovali arrow, legendy a flasha. toho černocha lighta ani nemam chuť pozrieť. a ani nepozriem.
Marianno SVK napsal(a):
nudné debaty, plné vzdychov, podpora lgbti pochovali arrow, legendy a flasha. toho černocha lighta ani nemam chuť pozrieť. a ani nepozriem.
Mám pocit, že podpora LGBTI ten seriál v očiach amerických divákov nepochovala a dokonca si myslím, že Arrow s jednou postavou patriacou do tejto komunity (Curtis) je ne tom ešte stále dobre oproti iným seriálom. Ten seriál pochoval skôr neskutočne zlý scenár tretej a štvrtej série, Felicity v tretej a štvrtej sérii, smrť Laurel tiež nevyvolala nejak extra kladné ohlasy a podobne.
A čo sa týka Black Lightninga, tak mám pocit, že nie je z rovnakého univerza ako spomínaný Arrow.
Já jsem jenom zvědavý, který seriál z arrowverse (a kdy) to odnese jako první, protože donekonečna je všechny prodlužovat nemůžou. I když na druhou stranu se jim zjevně pořád vyplatí víc natahovat a ždímat všechny jednotlivé superhrdiny, když mají problém vymyslet úspěšnou nekomiksovou novinku.
Finální čísla:
+0.1: Grey's Anatomy