Nech im je zem lahka...
Tohle není moc veselý článek na začátek dne, ale jinak za něj děkuju... Našla jsem pár známých tváří a mohla jsem si na ně zase zavzpomínat. Škoda, že jich za poslední rok z tohoto světa odešlo tolik, že musejí být rozděleni do dvou článků :( Ale jsou jistě na lepším místě bez ekonomické krize, hurikánů atd. :)
chybí mi tu sdílet na G+. jinak přehledný článek.děkuji
jozue napsal(a):
chybí mi tu sdílet na G+. jinak přehledný článek.děkuji
+1 nahoře vlevo nefunguje?
Super článek. Pár lidí v seznamu mě hodně překvapilo, vůbec jsem netušila, že už mezi námi nejsou... Třeba zrovna u babky z Divokého anděla jsem si před pár měsíci říkala, že bude žít snad navždy :)
Fajn článek, i když nepatří k těm veselým :( Je hezké si vzpomenou na ty co už nejsou mezi námi.
Úžasný článek. Docela mě zasáhla smrt Lydie Lamaison, kterou jsem si i docela oblíbila...
Moc diky za prehled. ROzhodne to, ze bude na dve casti neni nudne...
Děkuji za článek, bylo by pěkné, kdyby tady byl každý rok. Přeci jen člověk ví, kdo zemřel v době, kdy jsou toho plné noviny, ale takhle zpětně si to vybavit je, no, řekněme, že na pár těch jmen jsem už zapomněla a jsem zpětně zděšená, že už je nikde nově neuvidím.
Zajímavý článek, u některých jsem vůbec netušila, že už nejsou..
Třeba babča z Divokýho Anděla, 97let uctihodné :)
Pár jsem jich poznala... Jinak je to dobrý nápad na článek, na zesnulé lidi se má vzpomínat, ať je to bůhví jak dlouho po jejich smrti, zaslouží si, aby na ně nikdo nezapomněl, i kdyby byli sebevíc špatný :) Těším se na druhou část ;)
Jediné známe tváre sú s Divokého anjela a v tomto súhlasím s Ragelly, tiež by som povedala že tá babka bude žiť večne.
Děkuji všem za jejich příspěvky. Už dneska o půlnoci vyjde druhý díl, který bude obsahovat o něco známější osobnosti.
Tento rok vám na takýto článok nevyšiel čas?