Suits mam rada, ale uz je to veteran a odchazi hlavni postavy, tak by bylo snad lepsi to ukoncit pekne pro fanousky. Proc se vsechno musi dovadet do nekoukatelneho stadia, nechapu.
To je ako Tom a Jerry bez Jerryho.
Celý seriál bol postavený na ich dvoch, na ich vzťahu priateľstva, mentor - učeň, na ich doplňovaní sa pri morálnych mantineloch. Mikeov klamstvo a jeho následky boli tiež ústredný pilier. Louis chcel byť priateľ s oboma, Donna chcela chodiť s Harveym a byť kamoška s Mikeom. Všetky postavy boli ako doplnok ich dvoch.
Takže to mali radšej nejak slušne ukončiť, než nezmyselne naťahovať.
Chápu, že je lákavé z toho vytěžit, co nejvíc to jde. Ale tohle je přesně ten případ, kdy pochopím výrazný úbytek fanoušků, sám si neumím Suits bez Mikea představit. Radši bych se přiklonil k závěru, kdy se s nimi rozloučíme najednou...
Čožee? Ja som niekde zachytila, že predstaviteľ Mike-a odchádza, o Rachel sa už vedelo dlhšie a tak som predpokladala, že siedma séria bude posledná. Nemyslím si, že to je dobré rozhodnutie, po odchode hlavných postáv to väčšina seriálov neustojí.
A hlavne si myslím, že tou svadbou by to mohli krásne ukončiť.
Super, po skonceni 7. rady s tim muzu konecne skoncit. Uz me to nebavilo, tak odejdu s Mikem. :-)
Já souhlasím, že vypustit tak klíčovou postavu jako Mike by byl spíš podnět k zamyšlení o ukončení seriálu, ale ta 7. řada je taky docela koukatelná a přitom tam Mike je naprosto nemastný neslaný a když už nemá co tajit, je vidět, že najednou neví co s ním. Takže já si to umím představit bez něho úplně stejně, jako si umím představit 7. řadu
Sečteno a podtrženo - Vyvázal se ze svého podvodu, stal se právníkem, ožení se,...Jeho příběh se naplnil, konec
Sice je škoda,že představitel Mikea odchází, bez něho to nebude ono, ale je super že Suit prodlužují
Taky mě mrzí, že Mike a Rachel odchází, ale přesto to bude jeden z mála seriálů (nebo snad jediný), na který se budu dívat i po odchodu hlavních postav. Bez Mikea (i Rachel) to sice nebude ono, nicméně moje top postavy - Donna, Louis a Harvey - tam stále zůstávají :3
Tak díru po odchodu hlavních postav zaplní Katherine Heigl, která získala novou stálou roli v osmé řadě.
ragelly napsal(a):
Tak díru po odchodu hlavních postav zaplní Katherine Heigl, která získala novou stálou roli v osmé řadě.
Když špatné zprávy, tak hromadně :D
To bude divný. Doufám, že tomu daj max tu jednu sérii a konec.
No neviem či je to dobrý ťah pokračovať po ich odchode, zároveň však súhlasím s tým, že odkedy Mike nemá to tajomstvo, tak sa tam naozaj len tak potuluje bez nejakého hlbšieho zmyslu. Som zvedavá teda ako sa to vyvinie po jeho odchode.