Pre tento článok musím vyzdvihnúť užívateľa hacker3985, ktorý má rád anime a mal som od neho veeeľkú pomoc pre článok. Díky moc bro! ;)
Azazel + Belzebub + Lucifer ty mám rád v Yondemasu yo, Azazel-san tam to jsou pěkná hovádka :-D
Apollon byl pěkný záporák v Cyborg 009, jinak tam jsou i další bohové.
Johanka z Arku je i v Shingeki no Bahamut. A třeba takový Drifters taky obsahuje kupu známých postav.
V anime jsou bohové oblíbené téma, tak to je skoro v každý sezóně něco. Těžký pak vybrat nějakýho oblíbenýho.
Povedený fotočlánek :)
Naštěstí jsem viděl High School DxD, jinak jsou tu pro mě samé anime, které jsem neviděl, o nějakých jsem do teď ještě ani neslyšel :)
Noo, ja som na nich fičala už ako malá. A to som ešte ani nevedela, že ide o anime. Také Sailor moon alebo Dragon ball. :) Neskôr Bleach, Vampire Knight, Kaichow wa Maid-sama.. :) Hoci niekedy je manga, podľa ktorej vznikli trocha obsiahlejšia. :) A v čase, keď vznikli ešte nebola dokončená.
Čo mi nesadlo bolo Elfen Lied alebo High School Of the Death.
A Diabolik lovers sú samostatná kapitola. Pri tom anime neviem, či sa smiať alebo plakať.
Super článek! Moc se mi líbil.
Velmi pekny clanok.
Super článek! Z anime světa by jich klidně mohlo být víc :D
Jinak jedna verze Johanky z Arku je i v anime Drifters. No a co se týče třeba arabského světa tak hodně postav vystupuje v anime Magi: The Labyrinth of Magic (Aladin, Alibaba...). Ale věřím, že takových vyobrazení různých mytologických postav je hodně :))
Super článek;-)
Zaphyra napsal(a):
Noo, ja som na nich fičala už ako malá. A to som ešte ani nevedela, že ide o anime. Také Sailor moon alebo Dragon ball. :) Neskôr Bleach, Vampire Knight, Kaichow wa Maid-sama.. :) Hoci niekedy je manga, podľa ktorej vznikli trocha obsiahlejšia. :) A v čase, keď vznikli ešte nebola dokončená.
Čo mi nesadlo bolo Elfen Lied alebo High School Of the Death.
A Diabolik lovers sú samostatná kapitola. Pri tom anime neviem, či sa smiať alebo plakať.
Awww, Vampire Knight, moja anime láska. Od šestnácti.
A s Diabolik Lovers naprosto souhlasím. To co mělo být, nechápu doteď.
Super fotočlánok. Tak z týchto anime u mňa vedie najmä DanMachi a High School DxD, aj ked Fate/Apocrypha som ešte nevidel.
Anduska napsal(a):
Super článek! Z anime světa by jich klidně mohlo být víc :D
Jinak jedna verze Johanky z Arku je i v anime Drifters. No a co se týče třeba arabského světa tak hodně postav vystupuje v anime Magi: The Labyrinth of Magic (Aladin, Alibaba...). Ale věřím, že takových vyobrazení různých mytologických postav je hodně :))
Tak ono jich bylo určitě víc :) ale vybírali jsme spíš ty známější