20 minut obětuji, za zkoušku to stojí :-)
https://www.youtube.com/watch?v=vWz9VN40nCA
Nira napsal(a):
20 minut obětuji, za zkoušku to stojí :-)
Počkám jestli jsi to přežila .o)
andromache napsal(a):
...A
To je schválně, i znělka je krátký úryvek z té písničky :)
ragelly napsal(a):
To je schválně, i znělka je krátký úryvek z té písničky :)
Já si říkala, že to nebude jenom tak, že je to až moc podobné.. Problém je, že od chvíle, kdy jsem v bleskovkách uviděla název seriálu nemůžu tu otravnou odrhovačku dostat z hlavy :D. Což znamená žádný seriál :D.
Na mě ten plakát úplně křičí: "Tenhle seriál si nikdy nikdy nepouštěj."
Ale na druhou stranu, trailer vypadá, že to bude ulítlé tím správným směrem, byť to bude pravděpodobně na hraně, asi :D
To je tak strasny, ze tomu dam sanci :-)
"Dokoukáno" - bohužel jsem neměla stažené poslední dva díly a teď už se nedají nikde sehnat, takže nevím, kdo nakonec vyhrál soutěž, což mě docela mrzí :D
Jinak ale seriál zklamal. Ze samotného aerobiku tam nebylo skoro nic, komedie se držela pouze dialogů, což zrovna k ní (z tohoto prostředí) nesedí. Kdyby se tam o dost víc trénovalo, rozhodně by to bylo zábavnější, taková ta správně šílená zábava. Nakonec tedy pouze průměr.
andromache napsal(a):
Já si říkala, že to nebude jenom tak, že je to až moc podobné.. Problém je, že od chvíle, kdy jsem v bleskovkách uviděla název seriálu nemůžu tu otravnou odrhovačku dostat z hlavy :D. Což znamená žádný seriál :D.
No a já jsem si zas DÍKY názvu seriálu vzpomněla na tohle video od Dua Lipa, což mi tedy nevadí ani trochu :D A to ani necvičím ;P
IrmaVep napsal(a):
No a já jsem si zas DÍKY názvu seriálu vzpomněla na tohle video od Dua Lipa, což mi tedy nevadí ani trochu :D A to ani necvičím ;P
Ach bože :D :D :D. Osmdesátky ve své nejryzejší a nejhorší podobě :D :D :D. Moje oči :D.
Jak vidno, tak si každý seriál najde své diváky...
andromache napsal(a):
Ach bože :D :D :D. Osmdesátky ve své nejryzejší a nejhorší podobě :D :D :D. Moje oči :D.
;D to už musíš mít dávno vypálené oči vzhledem k tomu, že dneska se osmdesátkovými outfity ulice jenom hemží ;D ... Já teda tu písničku úplně zbožňuju a to, že k ní Dua udělala kromě oficiálního klipu ještě takové '80 work-out video, o které si ta písnička vyloženě říkala...podle mě dokonale využitý potenciál ;)
IrmaVep napsal(a):
;D to už musíš mít dávno vypálené oči vzhledem k tomu, že dneska se osmdesátkovými outfity ulice jenom hemží ;D ... Já teda tu písničku úplně zbožňuju a to, že k ní Dua udělala kromě oficiálního klipu ještě takové '80 work-out video, o které si ta písnička vyloženě říkala...podle mě dokonale využitý potenciál ;)
Viděla jsem oba a to cvičební je teda fakt milionkrát lepší :D. I když mi to vypaluje oči :D. A jinak na ulici koukám do země, případně před sebe s tunelovým viděním, takže co má kdo na sobě fakt nevím/neřeším :D.