Sherlocka asi žádná škoda, na to, jak málo dílů to má, se do toho podle mě už docela zamotávali.
Z Unfortunate Events jsem sice viděla jen pilot, ale i tak u mě mají tvůrci mnoho plusových bodů za to, že nemají ambice to natahovat do nekonečna a už mají od začátku představu, kdy a jak skončí.
Drunk_Queen napsal(a):
Sherlocka asi žádná škoda, na to, jak málo dílů to má, se do toho podle mě už docela zamotávali.
Asi tak. Podle mě to celé podělali tou snahou všechno za každou cenu propojit. To samozřejmě není jediný problém, který Sherlock má, ale tohle je jeden z těch hlavních.
Tak to o Unfortunate Events není žádná novinka, ne? To se ví už docela dlouho...
Jako... Ne, že bych s Sherlockem čekala něco jinýho, sice mě poslední série až tak nebrala, ale Benedict jako Sherlock mi hodně sedl a chybí mi. -_-
A Series of Unfortunate Events jsou taky něco skvělýho. Dobrý vědět, že skončí (snad) ve správnej čas. :)
Tak jak je na tom Sherlock se ví poměrně dlouho, takže žádná závratná novinka, ale fajn vědět, že počítají s případným pokračováním. I když si myslím, že by to mohlo tou čtvrtou sérií klidně skončit. :)
Ale jinak jsem zvědavá na toho jejich Draculu :) snad se jim to povede jako Sherlock a DW ;)
A co se týká Series of Unfortunate Events, jsem ráda, že to nebude uměle natahováno. :) Byť bude loučení těžké.
Ohledně Sherlocka a Unfortunate Events nic překvapivého, ale mám radost z Death in Paradise :-)
Taky myslím, že Sherlock byl postupem času až příliš překombinovaný, pár let u ledu mu určitě prospěje. Draculovi ale šanci dám.
Sherlock byl už trochu moc..., Moffat nejdřív zvrtal Doctora a pak se vrhl na Sherlocka. Takže žádná škoda.