Diskuze k článku Seriálové osudy: Once Upon a Time
_AdelA_
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
6. 2. 2018 / 21:51:01 (před 6 roky)
off

OUAT jsem vždy milovala bohužel bez Emmy a ostatních postav to není ono. Za ukončení jsem ráda.

AdelA
Editováno: 1x | Naposledy: 8. 2. 2018 / 15:28:25
Ivy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 44 | Captain Hammer
6. 2. 2018 / 21:55:16 (před 6 roky)
off

Myslim, že zrušení mělo přijít už dávno, ale výborně, aspoň mi to dodá důvod si v létě ty poslední dvě série dokoukat!

Don't you know that two can keep a secret only if one of them is dead?
Nira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
6. 2. 2018 / 22:22:59 (před 6 roky)
off

Ukončení jsem čekala, Emma a spol. mi moc nechybí, ale občas se v tom ztrácím. Snad to bude mít nějaké slušné zakončení.

Luciferus
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
6. 2. 2018 / 22:23:32 (před 6 roky)
off

pre mňa bolo finále minulej série úplne postačujúce ako finále seriálu. Nevravím že nová séria nie je dobrá, ale bojím sa že s toľkými zrušenými zmluvami už to nebude také finále ako by sme si zaslúžili a aké sme mali na konci šiestej série

Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
6. 2. 2018 / 22:28:18 (před 6 roky)
off

Díkybohu.
Seriál jsem i s upadající kvalitou bavil, ale mělo to skončit šestkou, ideálně. Nelíbí se mi, že Henryho příběh - nepohádkové postavy, která má šanci trochu odbočit a světu vyprávět příběhy - odvedli takto, prostě udělali špatnou kopii Charminga, s ještě horší pravou láskou v podání hereckého dřeva se kterou nemá vůbec žádnou chemii.
Koukat se na to dá, ale už jen díky Adelaide Kane. Seriál doběhl do stadia, že už i Regina mi jde neskutečně na nervy v každém momentě a to jsem jí vždycky milovala a to ani nemluvím o Ramplovi, děs. K tomu jsem zjistila, že Emma, na kterou jsem často nadávala, tam opravdu velice chybí.
Takže mám radost, seriál už si zaslouží být poslán pryč a přenechat místo jiným.

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
Olivia Caroline Jones
Redaktor | Cool level: 22 | Chandler Bing
6. 2. 2018 / 22:38:14 (před 6 roky)
off
_AdelA_ napsal(a):

OUAT jsem vždy milovala bohužel bez Emmy a ostatních postav to není ono. Za ukončení jsem ráda.
Luciferus napsal(a):

pre mňa bolo finále minulej série úplne postačujúce ako finále seriálu. Nevravím že nová séria nie je dobrá, ale bojím sa že s toľkými zrušenými zmluvami už to nebude také finále ako by sme si zaslúžili a aké sme mali na konci šiestej série

tyto dva komentáře obsahují v podstatě vše, co jsem chtěla napsat... :-)

Is it bad that I'd rather watch Friends than actually have them?
milosh
Dlouholetý uživatel | Cool level: 38 | Angel
6. 2. 2018 / 22:47:06 (před 6 roky)
on

Sice mě to stále baví, ale začínám uznávat, že je asi čas na konec. Tak snad to dotáhnou do stejně uspokojivého konce jako byl konec šestky...

Qmati
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
7. 2. 2018 / 00:08:15 (před 6 roky)
off

Byl to jedinečný seriál. Nápad pohádky měl velké možnosti,ale ti dva to trošku ... Ukončit to mohli i na konci čtvrté,teda bez posledních asi pěti minut. No,konec šesté se taky docela povedl. Ale pokračování bez hlaních postav a Rampl jako polda,nemastný neslaný,nic moc. Snad i ukončení se kvalitou přiblíží konci šestky. Třeba se ukáže původní sestava a důstojně to ukončí.

Editováno: 2x | Naposledy: 7. 2. 2018 / 00:18:24
Kristie
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
7. 2. 2018 / 00:09:53 (před 6 roky)
off

Mají tak 3 roky zpoždění, ale to nevadí, aspoň to konečně dokoukám! Možná.

eliska.musilova
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
7. 2. 2018 / 01:05:06 (před 6 roky)
off

Jak koukám, tak tu budu opakovat názory ostatních, ale bohužel. Nápad seriálu měl potenciál, nedostatečně využitý. 1. a 2. série byly super, potom už to nebylo ono. Poslední 2 série jsem už ani neviděla, protože to prostě ztrácelo kouzlo. Podobný vývoj měl bohužel i Grimm, kde už to od 4. série byla také slátanina.

" I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath. Merry Christmas!"
havlik.jakub666
Dlouholetý uživatel | Cool level: 40 | John Locke
7. 2. 2018 / 08:27:21 (před 6 roky)
off

Asi budu výjimka, ale mě se sedmá řada líbí. Minimálně víc než pátá a šestá, takže v tomhle bodě mě zrušení mrzí.

Caroline115
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
7. 2. 2018 / 09:54:13 (před 6 roky)
off

Tak to vůbec neměli prodloužit....6. řada měla perfektní konec. No, ale ke konci mě to bavilo trochu víc, ale jsem ráda, že už se nebude pokračovat v příběhu Popelky...ta herečka byla děsná.

AdaW
Dlouholetý uživatel | Cool level: 44 | Captain Hammer
7. 2. 2018 / 09:56:00 (před 6 roky)
on

Konečně. Měla jsem ten seriál hodně ráda, ale na tuhle poslední sérii už nekoukám. Prostě to bez těch starých známých postav odmítám.

Stormrager
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
7. 2. 2018 / 11:00:25 (před 6 roky)
off

Tak ABC dřív zruší OUAT, než Inhumans? Jinak jak říkají ostatní, bez původních herců už to není ono. Navíc příběhově je to zamotanější pomalu víc, než Ztraceni (nevím jak vy, ale já se v téhle řadě opravdu ztrácím :D Místo vysvětlování co a jak, tak jen nabalují další a další tajemství).
Jinak jsem zvědavý, jak to budou chtít uhrát v Suits, kde díky odchodu herců bude podobná situace.

Jenny17
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
7. 2. 2018 / 12:09:08 (před 6 roky)
off

Mě to líto nebude už se nemělo pokračovat. Po 5 řadě měli udělat zakončení.

Jenny
blonckaa
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
7. 2. 2018 / 13:47:23 (před 6 roky)
off

Konečně.. seriál mám moc ráda, bohužel už to není ono. Snad všichni se vystřídali jako padouši a špatných kleteb bylo už také sesláno požehnaně. Bohužel už není co více vymyslet, aby se příběh pořád neopakoval dokola. Seriál mi bude chybět, ale měl skončit už minulou řadou.

minion93
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
7. 2. 2018 / 18:39:13 (před 6 roky)
off

Myslím si, že už to ukončenie už prespali malo sa to stať už dávno :/

Bee Doo, Bee Doo
Kyra01
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
7. 2. 2018 / 20:32:30 (před 6 roky)
off

Síce to už dávno nie je to čo to bývalo, ale aj tak mi OUAT bude chýbať.

The wheel weaves as the wheel wills.
darbak
Redaktor | Cool level: 19 | Černá zmije
7. 2. 2018 / 21:11:17 (před 6 roky)
on

7. řadu jsem nesledoval a nehodlám ani začít: za mě nastal už konec při finále 6. epizody. To byl super konec, kterým se měl seriál uzavřít nadobro.

Obsesivní perfekcionista, co má rád ankety a fotočlánky.
WillowPurple
Redaktor | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
8. 2. 2018 / 09:26:47 (před 6 roky)
off

Za ukončení jsem ráda, jen mi přijde, že to mělo přijít dřív (asi tak před aktuální sérii). Protože aktuální příběh už prostě není to původní OUaT, co to bývalo dřív.