Dobra sprava ... Fringe bol skvele prepracovany, dufam ze nove dielko bude na tom podobne.
To je super! Miluju JJe a bezpochyby tohle bude epické. Jsem moc ráda, že se vrací k televizní tvorbě. :) Potřebujeme kvalitní sci-fi!
On má ještě tu drzost po epizodě VII něco točit?
Popis toho seriálu je tak chabý, že méně už toho snad ani prozradit nemohli. Zatím to zní dost fádně.
Forest napsal(a):
On má ještě tu drzost po epizodě VII něco točit?
Jo, epizodu IX. Ale pamatuj, že může být vždycky hůř... Takže jednu trilogii Star Wars (nezávislou na hlavní sérii) budou psát a produkovat i ti patlalové, co zmršili Game of Thrones - Benioff s Weissem.
Jo, epizodu IX. Ale pamatuj, že může být vždycky hůř... Takže jednu trilogii Star Wars (nezávislou na hlavní sérii) budou psát a produkovat i ti patlalové, co zmršili Game of Thrones - Benioff s Weissem.
Třeba to nebude tak zlý. Prokázali, že “adaptovat” práci někoho jiné jim jde dobře. Až když musí vymyslet něco svého tak jde do tuhého. A Star Wars má mnoho skvělý příběhů, které můžou vykrást, tedy chci říct adaptovat :)
Popis je sice dost obecný, ale bohatě mi stačí na to, abych se těšil. Tyhle typy seriálů já prostě můžu a Abrams je jistota, že minimálně první série bude mít promyšlenou hlavu a patu.
...že by to mohlo být v duchu Fringe se asi očekávat nedá, ale za pokus to stát určitě bude.
Já se těším a jj (ať dělá star wars nebo star trek) je skvělý!
Ked do polievocky pridame JJ, Fringe HBO a Westworld, tak by z toho mohlo vyjst nieco naozaj chutne...
zip napsal(a):
Já se těším a jj (ať dělá star wars nebo star trek) je skvělý!
Obecně se říká, že fanoušci Star Wars a Star Treku se moc nemusí, ale za tohle by tě u kůlu upálili celkem svorně :D
Forest napsal(a):
Obecně se říká, že fanoušci Star Wars a Star Treku se moc nemusí, ale za tohle by tě u kůlu upálili celkem svorně :D
Jsem fanoušek obou a můžu se 24/7;-) Navíc mám ráda i stargate a ten bych mu svěřila bez váhání;-)