Diskuze k článku Jak který seriál dopadne? Naše předpovědi ohledně ABC
Caroline115
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
8. 2. 2018 / 16:21:39 (před 6 roky)
off

Tak tady uz nic nesleduju....OUAT zrusili a zatim me nic jineho na tehle stanici nelaka

Kolombo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
8. 2. 2018 / 16:27:06 (před 6 roky)
off
Caroline115 napsal(a):

Tak tady uz nic nesleduju....OUAT zrusili a zatim me nic jineho na tehle stanici nelaka

Jsem na tom podobně. A pokud zaříznou i Agenty a Inhumans, tak mi z ABC nezbude vůbec nic.

Non cuspi causa qui non debe cuspire
Director of SHIELD
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
8. 2. 2018 / 16:44:35 (před 6 roky)
off

Doufám, že to Agenti dají aspoň do šesté série. Nejsem odborník, ale pokud dobře počítám, tak za předpokladu, že nebude další pauza, tak skončí Agenti 18.4. A 26.4 jde do kin Infinity War. Takže reakce Agentů na dosud největší událost v dějinách MCU bychom se dočkali až někdy pozdě v 6.sérii. A to opravdu chci vidět. Tenhle seriál si zaslouží důstojné rozloučení. Snad strážný anděl Marvel naposledy zasáhne.

Editováno: 1x | Naposledy: 8. 2. 2018 / 16:47:03
lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
8. 2. 2018 / 17:07:39 (před 6 roky)
off

Co se týče HTGAWM, doufám v předem oznámenou závěrečnou sezónu. Seriál už z větší části ztratil dech, ale byla by škoda zrušit ho po cliffhangeru, který nás na konci série zaručeně čeká.

carolos
Redaktor | Cool level: 61 | Leonard Hofstadter
8. 2. 2018 / 18:59:47 (před 6 roky)
off

Po tejto televíznej sezóne mi z ABC ostane k sledovaniu už len Modern Family.
Napriek tomu, že aktuálne OUaT beží svoju poslednú sériu, tak verím, že s oznámením konca vymyslia tvorcovia poriadny záver. A menšie prianie - rád by som v poslednej epizóde videl Emmu :)

juli
8. 2. 2018 / 19:18:08 (před 6 roky)
off

Greys Anantomy a Good Doctor dúfam nezrušia, Scandal som začala pozerať teraz v januári a veľmi ma to baví a na jednej strane ma mrzí zrušenie, ale na druhej strane som rada, lebo sa dočkáme zakončenia a nie nejakého cliffhangru. HTGAWM si chcem pozrieť a Designated Survivor sledujem asi len kvôli hercom. Tak snáď mi tu nič nepokazia

Pain28
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
8. 2. 2018 / 19:49:39 (před 6 roky)
off
Kolombo napsal(a):

Pokud zaříznou i Agenty a Inhumans, tak mi z ABC nezbude vůbec nic.

Som na tom rovnako len s jedným rozdielom. Čakám na novinku Deception, ktorú mám vo watchlistu.

hiro666
Uživatel od první verze | Cool level: 44 | Captain Hammer
8. 2. 2018 / 20:40:22 (před 6 roky)
off

Ja dufam ,že Agents of S.H.I.E.L.D dostanu 6.seriu. Serial sa podla mna každu seriu zlepšuje.

Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
8. 2. 2018 / 22:25:49 (před 6 roky)
off
Director of SHIELD napsal(a):

Doufám, že to Agenti dají aspoň do šesté série. Nejsem odborník, ale pokud dobře počítám, tak za předpokladu, že nebude další pauza, tak skončí Agenti 18.4. A 26.4 jde do kin Infinity War. Takže reakce Agentů na dosud největší událost v dějinách MCU bychom se dočkali až někdy pozdě v 6.sérii. A to opravdu chci vidět. Tenhle seriál si zaslouží důstojné rozloučení. Snad strážný anděl Marvel naposledy zasáhne.

Kevin Feige se (tuším někdy v průběhu čtvrté řady) vyjádřil v tom smyslu, že Agenti mají vlastní příběhovou linku a jsou od filmů odděleni. Sice existují ve stejném vesmíru, ale ovlivňovat se nebudou. Takže bych byl poměrně překvapený, kdyby události z Infinity War nějak zasáhly do seriálu.

And when my time is up, have I done enough?
Motna
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
9. 2. 2018 / 08:00:04 (před 6 roky)
off

Pořád mě mrzí zrušení Průměrňákovi. Já bych to mohl sledovat do aleluja. Pořád to má kvalitu a posouvá se kupředu. :(

Pan Úžasný
Stormrager
9. 2. 2018 / 10:40:04 (před 6 roky)
off

Škoda The Mayor, to mě bavilo. Ale zatím ještě nesmutním, ptž se tvůrci snaží prodat seriál HULU a ti by prý měli zájem. Tak držím palce.

Koldik
9. 2. 2018 / 11:09:34 (před 6 roky)
off

Inhumans som este nevidel, ale vsetko nadludske ma bavi a teda za zrusenie nie som...

jukab
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
9. 2. 2018 / 15:06:36 (před 6 roky)
off

Někde jsem četl, že The Middle by ještě mohli obnovit, nebo mu dát spin-off, tak třeba z toho něco bude :)

milosh
Dlouholetý uživatel | Cool level: 38 | Angel
9. 2. 2018 / 22:45:12 (před 6 roky)
off

Po zrušení OUaT doufám už jen v prodloužení Agentů. A možná Quanica, kdyby se nová sezona povedla, ale tam to asi nehrozí. A pak doufám, že se povede Deception a chytí se jako Castle.

carolos napsal(a):

Napriek tomu, že aktuálne OUaT beží svoju poslednú sériu, tak verím, že s oznámením konca vymyslia tvorcovia poriadny záver. A menšie prianie - rád by som v poslednej epizóde videl Emmu :)

Naprostý souhlas :)

Editováno: 1x | Naposledy: 9. 2. 2018 / 22:45:48
Destinytte
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
10. 2. 2018 / 09:05:07 (před 6 roky)
off

Doufám, že se HTGAWM ještě udrží! Nerada bych se už loučila.

eliska.musilova
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
10. 2. 2018 / 22:54:57 (před 6 roky)
off

Zrušení HTGAWM a Agentů by mě mrzelo, ale zrovna Agenti jsou na útěk z hrobníkovi lopaty zvyklí, tak by si mohli zautíkat pro další prodloužení :D :)

" I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath. Merry Christmas!"
spike
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
13. 2. 2018 / 22:44:09 (před 6 roky)
off

Agents of S.H.I.E.L.D musí pokračovat, protože je to jeden z nejlepších současných seriálů. Přál bych mu aspoň ještě minimálně dvě série tak, aby to dotáhl na stejný počet jako Buffy.

spike
Forest
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
14. 2. 2018 / 17:23:59 (před 6 roky)
off
hiro666 napsal(a):

Ja dufam ,že Agents of S.H.I.E.L.D dostanu 6.seriu. Serial sa podla mna každu seriu zlepšuje.

No, to nevím, mě se nejvíc líbily ty řady s Hydrou nebo tandem Bobbi / Hunter. Čím víc inhumans, tím míň mě to baví.
Ale Hrobníkovi na lopatě jsou už od 1. řady, s tím bych si hlavu nedělal :)

crazy fan
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
14. 2. 2018 / 21:58:26 (před 6 roky)
off

Samozřejmě mám největší radost z Modern Family a GA. Asi neznám žádný seriál, který by si udržoval kvalitu takovou dobu. Z prognózy Agentů zrovna nadšená nejsem. Byla by škoda, kdyby je zrušili bez důstojného zakončení. Navíc poslední dvě série se povedly, takže doufám, že nám je ještě nezaříznou. :D No a vzhledem k tomu, že OUAT pro mě skončilo předchozí sérií, tak mi tu v podstatě nic žíly netrhá.

I'm a hopeless romantic with a dirty mind.