Za Orville jsem ráda, příjemné překvapení, moc mě to bavilo :-) A doufám v prodloužení The Exorcist...2. série podle mě byla ještě lepší než první, nerada bych se loučila.
The Ghosted mě zklamalo....čekala jsem to lepší, obzvlášť, když to má v hlavní roli tak skvělé komediální herce. A sice jsem tipovala zrušení, ale teď si myslím, že by to mohlo i dostat druhou sérii....přece jenom, potenciál tam je.
Zrušit Last Man on Earth, by mi už asi ani nevadilo. Ale zrušit Brooklyn Nine-Nine a k tomu ještě Lethal Weapon? Aspoň 9-1-1 je za vodou na další sérii.
Jestli dá Fox přednost Ghosted před B99, tak je spravedlnost skutečně mrtvá. :-D
Já jsem z Gillian Anderson celý špatný. Nejdřív oznámí odchod z X-files, potom z American Gods. Děje se s ní něco?
za 9-1-1 som veľmi rada, dúfam, že Lucifer a najmä B99 budú pokračovať, ale nevadilo by mi, keby predĺžia aj The Resident a LA to Vegas
Ta pauza B99 skutečně neprospěla, ale byla by škoda to zrušit. Lucifera mám rozkoukaného, jsem v polovině, tak ať mi ho ještě chvíli nechají. :D
Uff, tady mě nic nebolí. :D
exorcisty by byla škoda, jestli opravdu skončí. Druhá řada byla naprosto parádní a konečně se začal hýbat i hlavní příběh (který byl nvm proč v první řadě jen v pozadí a ve druhé ho řešily jen vedlejší postavy :D ).
B-99 ne-e, nee! Ty pauzy jsou děsný, ale i s nima se k tomu stále vracím :)
Orville je super a Last man on earth som si celkom oblubil, snad to ukoncia uspokojivo
Tak jako každým rokem, žlutá rodinka není žádným překvapením. :)
A jsem ráda, že se Orville tak uchytil. Ani já sama jsem nečekala, že mě to bude tak bavit.
Přijde mi, že tady toho sleduji asi nejvíce, já si tedy vůbec nehlídám, jaký seriál je z jaké stanice... Takže za The Gifted, The Orville a 9-1-1 jsem hrozně ráda, teď už jen aby mi prodloužili Lucifera, Lethal Weapon, The Mick mě překvapivě docela baví a Brooklyn-99 jsem teď teprve začala a i když mi nepřijde tak dobrý, jak jsem čekala a druzí říkali, tak by mě zrušení mrzelo.