Diskuze k článku Novinka pod lupou: Stargate Origins (Stargate Command)
Martysek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
19. 2. 2018 / 09:33:02 (před 6 roky)
off

Tak tohle by se mi mohlo líbit, Stargate byla fakt sdrdcovka, k novým dílům jsem už teda cestu nenašla. Tady s tím historickým nádechem by se mi to mohlo líbit. Ale jestli je zpracování tak špatné, tak je to strašná škoda. Asi by se to dalo využít aspoň do výzvy jako seriál, kterému předcházel film. Jenom musím někde najít, jestli to má předcházet vysíláním nebo i dějově, což by tady neplatilo.

Martin Von Peter
Dlouholetý uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
19. 2. 2018 / 11:09:11 (před 6 roky)
off

Videl som zatial vsetky tri episody, toto nie je stargate. Keby stargate znacka,serialy a filmy neexistovali a toto vyjde teraz ako low-budget scifi tak oka, da sa na to pozerat nie je to uplne strasne. Ale ked zapojite do uvahy vsetko ohladom stargate nie. Proste nie.Za prve to odporuje zakladnemu lore SG-1 ak teda Catherine netrpela v SG-1 stareckou demenciou. Za druhe to ze je to lacne to nevadi je vela low-budged serialov ale proste toto vyzera ako keby to urobil Jozef napity v garazi.
Za tretie keby nevidim ze postavy maju rozlicne tvare a pohlavia tak sa mi zda ze vsetky postavy hra jeden clovek a k tomu este zle. a po stvrte a najdolezitejsie pribeh.... z celeho stargate vesmiru si musia vybrat toto ? fakt ? stargate som miloval pre tie fakt premyslene pribehy( samozrejme koniec bol vzdy ze zvytazili sme atd ale tak je to serial co ine maju dat ) . polovica casti by sa dala prerobit na zaujimave miniserie .. ach jo... radsej to mali nechat tak ako mi kazit spomienky.

Editováno: 1x | Naposledy: 19. 2. 2018 / 11:10:14
Stormrager
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
19. 2. 2018 / 11:29:46 (před 6 roky)
off

první tři díly byly celkem fajn. Sice je tam vidět nízký rozpočet (otevírání brány má horší grafiku, než různá fan videa využívající after effects na youtube, brána vypadá jako z plastu, všechny tři díly se odehrávají +- na třech místech, kde podle scény vyměnili akorát kulisy), ale to ničemu nějak extra nevadí a nebylo to špatné. Veselé postavy, rychle odsýpající děj, nacisti jsou tu spíše pro smích, než jako nepřátelé. Celé je to točené spíše s lehkostí.
ALE lore je tu kompletně zničené a díky tomu si nemyslím, že budou fanoušci stargate nadšení. Jediné, jak by mohli napravit to, co tu provedli, je dát Catherine v posledním díle ztrátu paměti. Ale teda jestli to vše zahladí jen takovou blbostí, tak nechápu, k čemu to vlastně máme sledovat, když by to díky tomu nemělo na nic vliv.

Micuda98
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
19. 2. 2018 / 14:35:35 (před 6 roky)
on

Vskutku.

SerialZone Influencer | Vratař | Ty si otravný. - Fruiko, 3. 2. 2020
janakulka
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
19. 2. 2018 / 15:23:50 (před 6 roky)
off

Keďže mám rád Connora Trinneera ešte z čias Enterprise, tak som sa na "toto" celkom tešil. Bohužiaľ jediný svetlý moment bola asi len tá Goa'uldka s rukavicou. A inač nič, naozaj nič. Pre mňa ako fanúšika SG1 je toto úplný výplach. A spájať to s pôvodným filmom kde stará Katka zháňa Daniela,
aby jej pomohol s tým kolesom aj keď už dávno vie ako to funguje...WTF?

Anduska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
19. 2. 2018 / 21:08:12 (před 6 roky)
off

Spustit. Dokoukat. Zapomenout vše co jste viděli. Pustit si SG-1.

Nevěříš?
milosh
Dlouholetý uživatel | Cool level: 38 | Angel
19. 2. 2018 / 23:10:56 (před 6 roky)
off

Zase se potvrzuje stará pravda, že rabování srdcoveka a kultovek někdy (nebo spíš většinou) nedopadá dobře.

zip
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
20. 2. 2018 / 21:11:45 (před 6 roky)
off

"Jako fanoušek seriálu říkám, že se na seriál podívám celý, ale budu se tvářit, že nikdy nevznikl."

Vskutku;-)

Kolečkové brusle, sci-fi, Cimrman a sarkasmus -to je moje!
ESESEL
21. 2. 2018 / 01:56:46 (před 6 roky)
off

Mně se to líbí a věřím, že až to bude venku celé, bude to působit o hodně lépe. Tohle vydávání po kouskách přece nemohlo nikomu přijít jako dobrý nápad, když počítají s tím, že se v tom fanoušci budou rýpat...

Jinak jsem opravdu nečekal, že mladá Catherine bude osobností nejvíce připomínat Margo z The Magicians! :-D

Grab a lollipop on your way out.
Rašík
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
22. 2. 2018 / 21:57:53 (před 6 roky)
off

Jako fanoušek seriálu jsem nevěděla, jestli se na to mám podívat a co od toho čekat. Teď už to vím a asi to ani nestojí za to, kazit si tak dobrý seriál. A je to škoda, protože ty nové díly mě moc nechytly a tahle výprava do minulosti mohla bát zajímavá. Nicméně podle všech reakcí to asi vynechám. Díky za článek.

Rašík
Maarti
Uživatel od první verze | Cool level: 17 | Jaime Lannister
26. 2. 2018 / 14:06:39 (před 6 roky)
off

Sice fanda, ale už ta ukázka mě nepřesvědčila..
Navíc po těch odborných komentech.. ne, děkuji

puf-muf
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
4. 3. 2018 / 19:06:56 (před 6 roky)
off

No tak toto je veľká degradácia celého Stargate sveta.

Cílem korektnosti má být šíření tolerance a vzájemného respektu, ve skutečnosti však vytváří kulturu pokrytectví a rozněcuje nenávist.
Peeweena
1. 4. 2018 / 18:24:02 (před 6 roky)
off

Jsem neviděla snad nic horšího...Pustila jsem si to ze dvou důvodů - SG je srdcovka a Hodilo se do výzvy.

Vubec nevím, co se v těch 10 minutách stalo, jakože vůbec. Nemám jediný důvod to dokoukat, tohle je naprostý výsměch :/

“Amy Pond, there’s something you’d better understand about me ‘cause it’s important, and one day your life may depend on it: I am definitely a mad man with a box!”