Tak tohle zní dobře....zajímavý nápad vytvořit seriál o neslyšících
tak ale to vypadá hodně dobře, díky za tip
Hezky! Studuju obor zaměřenej na neslyšící, takže to musím povinně vidět. :D
Toto vyzerá veľmi dobre :)
Tak pak dejte vědět, jak se vám to líbilo :)
Jé tak to je super, to se mi ted bude hodit k práci, děkuji za tip.
Lukas Lukasový napsal(a):
A máte někdo tip, kde to sehnat?
Prvé dve časti som našla na youtube :)
Po tomhle doporučení jsem viděla první dva díly a zaujalo mě to, takže už se těším na další :))
Dokoukáno. Je to určitě seriál, který se jen tak nevidí. Na to, jak moc se tam kecá, tak nahlas toho tolik neuslyšíte. Je potřeba číst titulky u znakové řeči, protože oba hlavní hrdinové jsou neslyšící. Z počátečního nadšení jsem ale v průběhu sledování ustoupila. Oba hrdinové spolu mají hodně nezdravý vlezlý přátelský vztah, který se logicky promítá do jejich partnerských životů. Jasně, jsou na stejné lodi, ostatní nemůžou chápat, co oni prožívají a jak se cítí, když nic kolem sebe neslyší. Ale to nic nemění na tom, že především Michael je hrozně nesympatický, jeho nesmyslné chování mě štvalo a hodně se to umocnilo hlavně ve druhé sérii. Znovu bych to vidět nemusela.
Závěr:
Otevřený. Michael a Kate jsou rozhádaní. Michael se vrátil z odvykačky, ale stále nemá vyřešené své problémy. Cítí se ztracený, dokonce i ve svém manželství s Ryanem nenachází pochopení. Kate zjistí, že je těhotná. Uvědomí si ale, že nemůže s nikým být, dokud si nevyřeší vlastní problémy a nejistoty a nenajde lásku k sobě samé. V den výročí jejich přátelství se oba sejdou ve známém podniku. Kate mu řekne, že se dočasně musí jako přátelé rozejít, aby si vyřešila vlastní pocity. Michael je nešťastný a nechce Kate nechat jít. Když odchází, začne hrát písnička od Britney Spears, během které jejich přátelství začalo. Michael vyleze na bar a začne tančit. Kate ho uvidí a přidá se k němu. Po písničce mu vezme ruku a položí si ji na bříško. Oba se obejmou.