Diskuze k článku Hláškoviny
inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
18. 2. 2018 / 14:21:05 (před 6 roky)
off

Veľa seriálov sa mi nevysielalo v daný týždeň, ale aspoň Death in Paradise to ako vždy vyvážil a bolo tam veľa super dialógov. :D Zapísal som si ešte jeden, ktorý vynikal:

(Jelikož má Dwayne narozeniny, šéf mu dal na zbytek dne volno. Je večer, tým je právě venku, řeší případ a přichází k nim Dwayne.)
Jack: Dwayne, co tady děláš?
Dwayne: Nemohl jsem si to pořádně užít, když vím, že moji kolegové pořád pracují na případu. Tak jsem přišel pomoct.
Florence: Darlene ti to nařídila, že jo?
Dwayne: Ne, nenařídila. Ale když chce, dokáže mě pořádně zastrašit, to zas jo.
Jack: No, přišels právě včas, protože potřebujeme prohledat všechny popelnice od pekařství až po policejní stanici.
Dwayne: To jako fakt? Popelnice? Ale vždyť mám narozeniny!

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
Jenny17
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
18. 2. 2018 / 16:29:22 (před 6 roky)
off

Jako vždycky skvělá práce .o), děkuji.

Jenny
Nira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
18. 2. 2018 / 19:09:46 (před 6 roky)
off

Přidávám se s pochvalou a poděkováním, krásně jste nám to vybrali! :-)

sarhod79
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
18. 2. 2018 / 19:41:41 (před 6 roky)
off

Děkuji za parádní hlášky:D

"Vím, že nic nevím."
inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
18. 2. 2018 / 20:09:24 (před 6 roky)
off

Gratulujeme výhercom! Jenny17, Nira a sarhod79 - ako sme sľúbili, prví traja komentujúci užívatelia sa stávajú hláškovinármi a od budúceho týždňa môžu začať prispievať do rubriky. :)))

A teraz vážne - rubrika a príspevky v nej sa nenapíšu samé, takže ak by mal niekto záujem, prosím, píšte mne alebo Gabik. ;) Stačí, ak sledujete aspoň nejakých pár seriálov +- každý týždeň a ste ochotní si z nich vybrať vašu obľúbenú hlášku... pri sledovaní vášho obľúbeného seriálu... pri robení vašej obľúbenej činnosti... I mean, come on! To sme jediní, koho to fakt baví? :D Veď môžete udávať smer, ktorým sa budú jednotlivé články a hlášky uberať... ;)

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
Nyx
Redaktor | Cool level: 74 | Eric Cartman
18. 2. 2018 / 20:33:01 (před 6 roky)
off
inekafe napsal(a):

Gratulujeme výhercom! Jenny17, Nira a sarhod79 - ako sme sľúbili, prví traja komentujúci užívatelia sa stávajú hláškovinármi a od budúceho týždňa môžu začať prispievať do rubriky. :)))

A teraz vážne - rubrika a príspevky v nej sa nenapíšu samé, takže ak by mal niekto záujem, prosím, píšte mne alebo Gabik. ;) Stačí, ak sledujete aspoň nejakých pár seriálov +- každý týždeň a ste ochotní si z nich vybrať vašu obľúbenú hlášku... pri sledovaní vášho obľúbeného seriálu... pri robení vašej obľúbenej činnosti... I mean, come on! To sme jediní, koho to fakt baví? :D Veď môžete udávať smer, ktorým sa budú jednotlivé články a hlášky uberať... ;)

Amen to that!!! :D

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
19. 2. 2018 / 00:44:29 (před 6 roky)
off
phoboska napsal(a):

Amen to that!!! :D

To abych se napsala na nějaké další hudební hodnocení ne :D?

inekafe napsal(a):

Když já mám teďka v těch seriálech prodlevy jako prase :D. Jinak bych se ale hned přidala :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Nira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
19. 2. 2018 / 07:18:02 (před 6 roky)
off
inekafe napsal(a):

:-D Bohužel většinou nesleduji seriály v době jejich vysílání, věčně jsem minimálně pár epizod pozadu. Pokud by se to změnilo, slibuji, že dám včas vědět :-)

Kahlan
Uživatel od první verze | Cool level: 79 | Dave Lister
19. 2. 2018 / 09:00:23 (před 6 roky)
off
inekafe napsal(a):

tak pod toto sa podpisujem aj ja =D

inač nás nezastaví nič, ani väčšie pauzy vo vysielaní a ani Olympiáda =D a v skupinke sa to lepšie tiahne, takže sa pridajte, u nás je fajn =D

Gallifrey fall no more!
Editováno: 1x | Naposledy: 19. 2. 2018 / 09:03:59
Nyx
19. 2. 2018 / 16:58:08 (před 6 roky)
off
andromache napsal(a):

To abych se napsala na nějaké další hudební hodnocení ne :D?

Když já mám teďka v těch seriálech prodlevy jako prase :D. Jinak bych se ale hned přidala :D.

Nech sa páči, miesta je dosť :D :D Sa tu sťažuj na prodlevy jak prase. Ja mám sklz pri niektorých seriáloch taký, že som ešte ani nezačala novú sériu :D Tak priebežne naberám nové, nech mám čo dávať do Hláškovín. Logické to nie je, ale čo už :D

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
šotek10
Uživatel od první verze | Cool level: 16 | Number 6
21. 2. 2018 / 11:24:55 (před 6 roky)
off

Jé a já myslela, že jsem jediná, která sleduje epizody měsíc po premiéře. :D :D

Jinak bych se určitě zapojila. :)

Never trust a hug. It's just a way to hide your face.
andromache
22. 2. 2018 / 00:18:29 (před 6 roky)
off
phoboska napsal(a):

Nech sa páči, miesta je dosť :D :D Sa tu sťažuj na prodlevy jak prase. Ja mám sklz pri niektorých seriáloch taký, že som ešte ani nezačala novú sériu :D Tak priebežne naberám nové, nech mám čo dávať do Hláškovín. Logické to nie je, ale čo už :D

Budeš se divit, ale já to mám tak nějak stejně :D. U Fosters jsem dvě řady pozadu, u HTGAM tři a tak dále :D. A do toho přibírám nové a nové :D. Takže tě plně chápu :D. A oká, mrknu, co by tak pro mě mohlo být zajímavé ;)

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
andromache
22. 2. 2018 / 00:19:19 (před 6 roky)
off
verca.sotek napsal(a):

Jé a já myslela, že jsem jediná, která sleduje epizody měsíc po premiéře. :D :D

Hahaha :D. Myslím, že takových je nás tu víc :D. Však taky kdo má takovou záplavu stíhat, když den má jenom 24 hodin :D?

šotek10
Uživatel od první verze | Cool level: 16 | Number 6
24. 2. 2018 / 13:08:26 (před 6 roky)
off
andromache napsal(a):

Však taky kdo má takovou záplavu stíhat, když den má jenom 24 hodin :D?

Kéž by 24 :D :D. Mě "jenom" 8 hodin sežere práce. :D

Never trust a hug. It's just a way to hide your face.
andromache
24. 2. 2018 / 19:59:43 (před 6 roky)
off
verca.sotek napsal(a):

Kéž by 24 :D :D. Mě "jenom" 8 hodin sežere práce. :D

No právě :D. A 16 hodin je sakra málo na to, aby člověk stihl všechno, co chce :D. Natož seriály že :D?

Nyx
24. 2. 2018 / 21:49:00 (před 6 roky)
off
andromache napsal(a):

No právě :D. A 16 hodin je sakra málo na to, aby člověk stihl všechno, co chce :D. Natož seriály že :D?

Netreba zabudnúť na to, že aj spať treba :D Takže mínus cc 7 h (v mojom prípade 4 1/2-5h) :D To nám ostáva 11h :D

andromache
25. 2. 2018 / 00:15:40 (před 6 roky)
off
phoboska napsal(a):

Netreba zabudnúť na to, že aj spať treba :D Takže mínus cc 7 h (v mojom prípade 4 1/2-5h) :D To nám ostáva 11h :D

A můžu celý watchlist vyhodit oknem, páč mě prostě bude akorát stresovat jak se mi to tam kupí ne :D?