Popis, trailer, názory - všechno vypadá dobře, zkusím pilot a dál se uvidí. Díky za lupu :-)
Ooo, tak to musím nutně vidět! :)
There are better ones, but I like it. Bingewatch it in one sitting
je to skvělý!
Ono to vlastne ani nie je nijak extrémne úžasné, ale ani neviem ako a skukla som 7 častí za sebou :D
Dokoukáno. Parádní oddychovka. Mám moc ráda podobné retro teen seriály - tento se odehrává v devadesátkách a ta nostalgie z toho přímo čiší :) Největší plus dávám za hudbu, perfektně se do všech scén hodí, dokáže na sebe upoutat pozornost a v nejednom případě mě donutila u stolu začít pařit :)) Postavy jsou moc příjemné, líbí se mi, že se hledají, ale tak nenuceně, všechno to vypadá hrozně uvolněně, nenuceně a prostě fajn.
Závěr:
Trošku cliffhanger. Koná se premiéra amatérského filmu, který studenti natočili - a po počátečních rozpačitých reakcích sklízí od diváků velký potlesk. Kate zavede Luka na most a řekne mu, že její máma spáchala sebevraždu, takže by té své neměl vyčítat to, že se snaží být šťastná (s otcem Kate). Luke jde do sebe a zařídí oběma dospělákům rande a novou šanci na štěstí. Na afterparty filmu Emaline odvede Kate do sálu, kde si spolu zatančí a políbí se, u čehož je vidí zdrcený McQuaid. Po afterparty jdou Luke, Kate a jejich rodiče společně domů a dávají si společnou večeři a dobře se baví. Do města přijíždí záhadný muž na motorce. Sundá si přilbu a zjišťujeme, že je to otec Luka, který jde k nim domů, kde jsou všichni u večeře, a zaťuká na dveře.