Tak dúfam, že projekt The Bone Church získa domovskú stanicu. Seriály odohrávajúce sa v džungli milujem (ak sa nemýlim, posledným v džungli odohrávajúcim sa seriálom bolo The River) a v kombinácii s Kingom by to mohlo byť skvelé.
Není Harrow jakási předělávka Forever? Mimochodem vůbec by mi to nevadilo!
Tady je Expanse Season 3 Teaser Promo https://www.youtube.com/watch?v=W-DNY4QrKTM
Ten v článku není přístupný pro mou zemi...
Bone Church zní zajímavě, ale asi nebude pro mě. Nevím, jak by se mi koukalo na seriál, kde z popisu vím, že mi většina postav (předpokládám, že oblíbených) poumírá:(
Jsem upřímně zvědavá, jestli Charmed přežije pilotovou fázi, protože ten fanouškovský backlash podporovaný Holly je docela velký.
Ta vecicka od Kinga znie velmi lakavo...
milosh napsal(a):
Bone Church zní zajímavě, ale asi nebude pro mě. Nevím, jak by se mi koukalo na seriál, kde z popisu vím, že mi většina postav (předpokládám, že oblíbených) poumírá:(
Tak to seriály Až tam nezbyl žádný odkaz či Harperov ostrov odkaz nebudú nič pre teba :D
carolos napsal(a):
Tak to seriály Až tam nezbyl žádný odkaz či Harperov ostrov odkaz nebudú nič pre teba :D
To opravdu ne :D Vím, že tyhle seriály existují, ale opravdu jsem z nich neviděl ani minutu. Já prostě potřebuju někomu "(ne)fandit" a ne jen čekat, "v jakém pořadí si pro ně přijde" :D
Viděl jsem první díl a je to podobný serialu Forever ale chtělo by to titulky já moc anglicky neumím jsem zvědavý jestli titulky bude někdo dělat protože už je pět dílů venku.