Eureka je ten seriál co u mě spustil seriálovou závislost, hned potom to ještě podpořil Fringe, ale bez Eureky bych měla asi podstatně víc volného času ;)
Seriál jsem taky viděla komplet a vím, že mě bavil, ale taky si ho vůbec nepamatuju ;-)
Seriál jsem viděla, ale pro zajímavost si musím někdy pustit pilot ( ten si vůbec nepamatuji)
Zrovna si dávám Eureka maratón, takže jste mě tímhle článkem opravdu potěšily. :) Je to jeden ze seriálů, které můžu vidět po pár letech znovu, jelikož se jen tak neomrzí, i když už vím, jak vše dopadne.
Taky jsem viděla komplet a musím zase někdy zopakovat.
Já vlastně pořád neviděl poslední díl, protože se mi s tím nechtělo loučit..
Euréku miluji a díky za tento článek, vrátil mě do dob, kdy jsem to sledovala, takže až dosleduji maratonem Chirurgy, pustím se do tohoto seriálu:)
Jé, to mi připomnělo, že mám dokoukat poslední sérii. Z ní jsem viděla jen první díl. Seriál jako celek jsem měla ráda, i když druhá polovina druhé série a začátek té třetí šly kvalitou i humorem dolů. Pak se to naštěstí zase zlepšilo. Carter bavil, ale měla jsem hodně ráda i samolibého Nathana Starka. Moje nejoblíbenější dvojice byla Jo a Zane.
jeden z mejch oblíbenejch
Stojí na počátku mé seriálové mánie. Všechny série shlédnuty několikrát. Obzvláště vánoční speciály u nás nesmějí na Vánoce chybět! Je v mé osobní síni slávy spolu s několika dalšími.
Perfektny serial. zase som si zaspominal...