Jujda, ona už bude Jessica a já se ještě nedostal k Punisherovi.
Jednoznačně se těším na Station 19.. Snad mě nezklamou. Ale chraň mě ruka páně zase někomu kejvnout na překlad...
U Timeless se bojím, že z toho vznikne nesledovatelný mišmaš :(. Ale tak uvidíme, třeba nás tvůrci překvapí.
chybí mi tam Billions. a v přehledu není uveden Instinct -premiéra 18 března..
Těším se na Timeless, Řadu nešťastných příhod a The Terror. Zkusím taky Heathers, i když mi přijdou vybrané Heathers fakt děsný.....
Nevíte kdy začne Rookie s Fillionem? Já myslela, že v březnu 2018.
Varro napsal(a):
Nevíte kdy začne Rookie s Fillionem? Já myslela, že v březnu 2018.
Až v příští sezóně, tedy nejdřív na podzim.
Caroline115 napsal(a):
Těším se na Timeless, Řadu nešťastných příhod a The Terror. Zkusím taky Heathers, i když mi přijdou vybrané Heathers fakt děsný.....
Už jsem viděla pilot a je to maximálně boží!! :D
ragelly napsal(a):
Už jsem viděla pilot a je to maximálně boží!! :D
Dík za upozornění, nevěděla jsem, že je to už dostupný...dneska na to mrknu. Pro mě by byli ideální Heathers holky ze Scream Queens, ale tak uvidím :-D
Už se těším na Timeless a věřím tvůrcům Ericovi Kripkemu a Shawnovi Ryanovi, že se bude na co dívat.
Z tej top 5 sledujem len Jessicu a u Timeless som zatial videl len pilot nejak nebol čas vidiet ostatne diely. Dúfam, že Jessica bude mať v 2. sérii viac akcie, prvá sa mi až na pár epizod zdala strašne nudná na môj vkus.
Netušila jsem, že Jessica bude takhle brzo a že David je potvrzený (i když trailer něco napovídal), takže se obrovsky těším.
už se těším na jessicu (ale asi hlavně na davida tennanta ;) ).
Timeless a The Royals! k-o-n-e-č-n-ě! :D březen je super
taky jsem zvědavá na Station 19, Life Sentence a Jessicu, ale její 1. řada a celkově Marvel věci na Netflixu mě, asi jako jedinou osobu na planetě, zrovna nebaví :D
Royals jojo, ale v top 5 mi teda chybí billions, jak je možný, že se tam Bobby neprotáhl.
Kolombo napsal(a):
Jujda, ona už bude Jessica a já se ještě nedostal k Punisherovi.
Mám to úplně stejně.. snad ho stihnu zkouknout tenhle týden :D
Pak teda určitě Timeless.. a zvědavý jsem i na Krypton.
JJ a SCD tesim sa...
Teším sa na Jessicu, ale hlavne na The Royals.
Neskutečně se těším na všechny nové mise v Timeless a pořád doufám, že se Rittenhouse neinfiltroval do vedení NBC a druhu řadou to neskončí.
Vector Rilke napsal(a):
Chybí vám tam Colony, 19. března. Na ten se těším dost.
Colony zatím nemá premiéru stanovenou.
Super. Konečně se to zase rozjíždí! Březen bude, co se týče seriálů, skvělej. :3