Diskuze k článku Den v seriálech: Chicago Fire, B99, Archer, Fuller House...
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
1. 3. 2018 / 14:38:31 (před 6 roky)
off

Cha, jestli to vyjde a jestli Gina opravdu bude hrát Rosinu girlfriend (jak si to ostatně jak Gina tak Stephanie přály), tak opravdu začnu věřit tomu, že twenty gayteen funguje v plné síle :D.

Na návrat Sarah do ChF jsem dost zvědavá, vzhledem k tomu, jak to s ní a Severidem dopadlo.. A opravdu mají Sylvie a Antonio tak strašné ship name?

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Kolombo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
1. 3. 2018 / 14:47:44 (před 6 roky)
off

Sarah Shahi zpátky v Chicago Fire je super zpráva. Vlastně víc Sarah Shahi kdekoliv v TV je super zpráva :-D Už tušíme, kdy bude Reverie? (Kromě obligátního summer 2018)

A ano, Brettonio mají tak děsivé ship name.

Non cuspi causa qui non debe cuspire
andromache
1. 3. 2018 / 14:50:12 (před 6 roky)
off
Kolombo napsal(a):

Sarah Shahi zpátky v Chicago Fire je super zpráva. Vlastně víc Sarah Shahi kdekoliv v TV je super zpráva :-D Už tušíme, kdy bude Reverie? (Kromě obligátního summer 2018)

Ano, pod to se stoprocentně podepisuju :D. Víc Sarah Shahi kdekoli v TV je zatraceně super zpráva :D. A jinak já myslela, že Reverie má být už teď někdy v březnu a ono ne O_O?

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Kolombo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
1. 3. 2018 / 14:53:14 (před 6 roky)
off
andromache napsal(a):

Ano, pod to se stoprocentně podepisuju :D. Víc Sarah Shahi kdekoli v TV je zatraceně super zpráva :D. A jinak já myslela, že Reverie má být už teď někdy v březnu a ono ne O_O?

Kouknul jsem teď na imdb a datum pilotu mají 26. června...

Non cuspi causa qui non debe cuspire
andromache
1. 3. 2018 / 15:03:05 (před 6 roky)
off
Kolombo napsal(a):

Kouknul jsem teď na imdb a datum pilotu mají 26. června...

Damn, až tak pozdě? Ach jo...

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
1. 3. 2018 / 15:42:16 (před 6 roky)
off

Reverie mělo být 6. března, mám to v seznamu NPL. Ale teď koukám, že to prý přesunuli až na léto... Tak nic, no.

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
1. 3. 2018 / 15:44:42 (před 6 roky)
off
andromache napsal(a):

Cha, jestli to vyjde a jestli Gina opravdu bude hrát Rosinu girlfriend (jak si to ostatně jak Gina tak Stephanie přály), tak opravdu začnu věřit tomu, že twenty gayteen funguje v plné síle :D.

Na návrat Sarah do ChF jsem dost zvědavá, vzhledem k tomu, jak to s ní a Severidem dopadlo.. A opravdu mají Sylvie a Antonio tak strašné ship name?

Though unconfirmed by Fox, Instagram posts (that have since been deleted) suggest that Rodriguez’s role will more channel her current big-screen gig in Annihilation than Jane Villanueva, in that she will be playing a romantic dalliance for bisexual Detective Rosa Diaz. If true, the pairing marks a mutual wish come true for both B99‘s Stephanie Beatriz — who once expressed her wish for Rodriguez to play a romantic interest — and Rodriguez herself, who responded to that overture in kind.

Caroline115
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
1. 3. 2018 / 15:47:14 (před 6 roky)
off

No, kdyby Heathers bylo aspoň celé online :-D Viděla jsem pilot a překvapivě to bylo dobrý :-D A to jsem se toho bála....přece jenom, film Heathers je klasika

andromache
1. 3. 2018 / 16:39:46 (před 6 roky)
off
ragelly napsal(a):

Though unconfirmed by Fox, Instagram posts (that have since been deleted) suggest that Rodriguez’s role will more channel her current big-screen gig in Annihilation than Jane Villanueva, in that she will be playing a romantic dalliance for bisexual Detective Rosa Diaz. If true, the pairing marks a mutual wish come true for both B99‘s Stephanie Beatriz — who once expressed her wish for Rodriguez to play a romantic interest — and Rodriguez herself, who responded to that overture in kind.

juli
1. 3. 2018 / 18:39:44 (před 6 roky)
off
andromache napsal(a):

áno, áno Stephanie a Gina spolu bude topka ♥

a áno. Brettonio znie hrozne :D ale čo už. a celkovo tento pár sa mi nepáči :D

andromache
2. 3. 2018 / 00:44:47 (před 6 roky)
off
juli napsal(a):

áno, áno Stephanie a Gina spolu bude topka ♥

a áno. Brettonio znie hrozne :D ale čo už. a celkovo tento pár sa mi nepáči :D

Jsem ráda, že tu nejsem jediná, kdo se na ty dvě spolu těší :D.

Jinak mě ti dva spolu nevadí, ale ten ship name je strašnej :D.

juli
2. 3. 2018 / 12:46:58 (před 6 roky)
off
andromache napsal(a):

Jsem ráda, že tu nejsem jediná, kdo se na ty dvě spolu těší :D.

Jinak mě ti dva spolu nevadí, ale ten ship name je strašnej :D.

určite sa nás tu nájde viac, čo sa na ne tešia :D
mne začali celkovo vadiť všetky nové páry (aj také, ktoré k tomu nenápadne smerujú) vo všetkých Chicago seriáloch :D

andromache
2. 3. 2018 / 13:25:37 (před 6 roky)
off
juli napsal(a):

mne začali celkovo vadiť všetky nové páry (aj také, ktoré k tomu nenápadne smerujú) vo všetkých Chicago seriáloch :D

JO, začínám mít dojem, že to tam nějak telenovelatí :(

juli
2. 3. 2018 / 20:57:09 (před 6 roky)
off
andromache napsal(a):

JO, začínám mít dojem, že to tam nějak telenovelatí :(

Matt a Gabby, Natalie a Nick a ešte Erin a Jay bolo ok, ale toto čo tam kombinujú je celé zle. snáď prídu k rozumu :D