Diskuze k článku Den v seriálech: Black Mirror, Scrubs a další
Kolombo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
6. 3. 2018 / 13:01:44 (před 6 roky)
on

Ten trailer byl naprosto geniální :)

Non cuspi causa qui non debe cuspire
CrazyGeek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
6. 3. 2018 / 13:35:38 (před 6 roky)
off

Úžasný, úžasný promo.

Začíná mi z toho všeho hrabat. Uwííííííí
marvio
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
6. 3. 2018 / 15:27:04 (před 6 roky)
off

No pecka! Skoro mi ukápnula slza, když jsem viděl znovu údržbáře :-)

Marvio
Caroline115
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
6. 3. 2018 / 16:34:48 (před 6 roky)
off

Tak prodloužení BM mě nepřekvapuje :-) Ale obávám se, za jak dlouho se dočkáme další série no :-( Brzo to asi nebude...

SparkySpeirs
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
6. 3. 2018 / 17:26:51 (před 6 roky)
off

Na to False Profits se těším. Před pár dny bylo oznámeno, že si v něm zahraje jednu z hlavních rolí taky Shelley Hennig a tu já můžu :D

What the fork?!
chloe123456789
Dlouholetý uživatel | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
6. 3. 2018 / 19:44:02 (před 6 roky)
off

Tak jako, ja si uz minule v prvni chvili rikala, jee Roswell a pak Plecka a to uz me to moje jee preslo a ted kdyz vidim to obsazeni, tak si skoro rikam, ze nejspis nema cenu si to ani poustet, krom toho, cloveka tyhle rebooty celkove moc netesi, jednak je na tom videt, ze stanici dosla fantazie a jednak si myslim, ze co v prvni chvili trebas i potesi viz treba i Charmed, nebo Sabrina, tak pak uz se jen bojite, ze to pokazi a to treba i natolik, ze to ovlivni vas nazor na original. Vlastne si tvurci svou praci na jednu stranu usnadni, kdyz oprasi stary napad, ale ba druhpu stranu jsou na ne kladene jiste naroky ze stran fandu a vetsinpu se jim nepodari dostat a tyhle plane nadeje vazne zamrzi. ale vzhledem k tomu, ze tyhle restarty se pomalu ale jiste stavaji trendem, tak uz jen cekam, kdy nekdo vzkrisi taky Bffy s Angelem, protoze prave tihle se k Charmed a Roswelli hodi dokonale :-) nebo treba takovy Dawsonuv svet, to by byla asi taky pekna dojna krava :-) kazdopadne co se Plecky tyka, dejte ji pet nebp sest let a zacne znovu s upirimi deniky, to je jasne... :-)