Diskuze k článku Novinka pod lupou: Milenky (Markíza)
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
8. 3. 2018 / 11:01:16 (před 6 roky)
off

V nějakým rozhovoru jsem četl, že právě realitní linka je úplně původní, protože ji potřebovali upravit pro místní poměry. :-D

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
8. 3. 2018 / 12:36:00 (před 6 roky)
off

Poznám tři ze čtyř ženských na obrázku. Wow.

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
8. 3. 2018 / 14:51:21 (před 6 roky)
on

Už když jsem si četla popis seriálu, tak mi pomalu docházelo, že je to v podstatě slovo od slova zkopírovaný americký originál.. Můj ty světě *facepalm*. Absence LGBT linky mě bohužel nepřekvapuje, protože mám dojem, že slovenská LGBT komunita je na tom s právy a klidem snad ještě hůř než ta česká (opravte mě, jestli se mýlím, ale na Slovensku snad nemáte schválené ani registrované partnerství ne?). Tady mohli překvapit jenom příjemně, leč zázrak se nekonal. Smutné, ale tak nějak očekávané :(. A nejhorší na tom je, že se nemůžu zbavit pocitu, že dělat to u nás tak tu LGBT linku vynechají taky. Chjo... Nemáme to jednodnuchý.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Nyx
Redaktor | Cool level: 74 | Eric Cartman
8. 3. 2018 / 15:29:45 (před 6 roky)
off
andromache napsal(a):

Absence LGBT linky mě bohužel nepřekvapuje, protože mám dojem, že slovenská LGBT komunita je na tom s právy a klidem snad ještě hůř než ta česká (opravte mě, jestli se mýlím, ale na Slovensku snad nemáte schválené ani registrované partnerství ne?).

Nope, nemáme. U nas sa politici tvaria, ze LGBT komunita neexistuje.

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
andromache
8. 3. 2018 / 18:07:48 (před 6 roky)
on
phoboska napsal(a):

Nope, nemáme. U nas sa politici tvaria, ze LGBT komunita neexistuje.

Jo, a pak by se jeden divil, že zrovna tuhle linku, pro některé poměrně důležitou, ze seriálu vyškrtnou... Chjo.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Nyx
8. 3. 2018 / 18:11:57 (před 6 roky)
off
andromache napsal(a):

Jo, a pak by se jeden divil, že zrovna tuhle linku, pro některé poměrně důležitou, ze seriálu vyškrtnou... Chjo.

Ja sa u nás nečudujem už ničomu.

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
Jenny17
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
8. 3. 2018 / 19:08:11 (před 6 roky)
off

Neznám žádné verze, tak zkusím pilot at vím o čem píšete .o)

Jenny
andromache
8. 3. 2018 / 21:38:19 (před 6 roky)
on
phoboska napsal(a):

Ja sa u nás nečudujem už ničomu.

Neříkám, že zrovna ty ;). Myslela jsem spíš někoho, kdo se neorientuje v téhle situaci a třeba zná originál.. *ehm ragelly ehm, i když neříkám, že se divila :D*

Nyx
9. 3. 2018 / 14:11:44 (před 6 roky)
off
andromache napsal(a):

Neříkám, že zrovna ty ;). Myslela jsem spíš někoho, kdo se neorientuje v téhle situaci a třeba zná originál.. *ehm ragelly ehm, i když neříkám, že se divila :D*

Asi sme sa nepochopili ;) Ja som to myslela vo všeobecnosti na situaciu u nas v krajine :)

Olivia Caroline Jones
Redaktor | Cool level: 22 | Chandler Bing
9. 3. 2018 / 15:27:50 (před 6 roky)
off

(předem říkám, že jsem žádnou jinou verzi Milenek nikdy neviděla :D)
sama tomu nevěřím, zkusila jsem pilot a dost mě to chytlo - na slovenské (a samozřejmě i české) poměry mi to přišlo relativně kvalitní i herecky uvěřitelné :-) souhlas s Fruikem, že linka doktorky nejslabší, za to mě nejvíc bavila právnička - herečku jsem doteď neznala, ale strašně mi připomíná Hayley Atwell :D

Is it bad that I'd rather watch Friends than actually have them?
Fruiko
9. 3. 2018 / 16:31:58 (před 6 roky)
off
Olivia Caroline Jones napsal(a):

(předem říkám, že jsem žádnou jinou verzi Milenek nikdy neviděla :D)
sama tomu nevěřím, zkusila jsem pilot a dost mě to chytlo - na slovenské (a samozřejmě i české) poměry mi to přišlo relativně kvalitní i herecky uvěřitelné :-) souhlas s Fruikem, že linka doktorky nejslabší, za to mě nejvíc bavila právnička - herečku jsem doteď neznala, ale strašně mi připomíná Hayley Atwell :D

Není právnička "ó Eva"?

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
9. 3. 2018 / 19:36:31 (před 6 roky)
off
lzikmundova12 napsal(a):

Nevím proč nám Čechům to říkají když nám vymazali Markízu toto opravdu nepochopím!?
Příště si ráčí rozmyslete co tam dáte je to úplně nepochopitelné nikdo se na to stejně nemůže podívat.

Já třeba Markízu mám. Ne teda, že bych se na pilot na Markíze dívala, ale budiž. Třeba ale takoví Slováci ji možná i chytnou, tak se můžou podívat třeba alespoň oni. Ale raději se vůbec nedívej, co za články jsou propojené s tímto, protože tam jsou samé americké, britské, australské nebo kanadské seriály, tak ty už nechytám ani já ve své pokročilé Markízu chytající domácnosti :(

Editováno: 1x | Naposledy: 9. 3. 2018 / 19:37:01
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
9. 3. 2018 / 19:37:23 (před 6 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Není právnička "ó Eva"?

Řekla bych, že není.

Olivia Caroline Jones
9. 3. 2018 / 19:49:01 (před 6 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Není právnička "ó Eva"?

neee proboha není, “ó Evo” je pro mě herečka, kterou nemůžu zrovna vystát :D

a pro lzikmundova12 jsem češka, markizu doma nemám, ale najít si to není problém asi jako např. americké seriály, které doma hádám taky nechytáš, pakliže nechytáš markizu :D někteří lidi fakt.... :-)

Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
9. 3. 2018 / 19:49:39 (před 6 roky)
off

Tato rubrika mne osobně velmi uráží. V takových 95 % případů hovoří o seriálech, které se vysílají na stanicích, které má televize rozhodně nechytá. A to jich tam je celých devatenáct! Na žádost vypíšu. Žádám reformu rubriky. Nechápu, co to její tvůrce chytá za manýry, já bych vám ty internety zakázala!

andromache
9. 3. 2018 / 20:07:00 (před 6 roky)
on
phoboska napsal(a):

Asi sme sa nepochopili ;) Ja som to myslela vo všeobecnosti na situaciu u nas v krajine :)

Acha, tak to jsem opravdu nějak špatně pobrala ;). My bad ;).

andromache
9. 3. 2018 / 20:07:27 (před 6 roky)
on
Drunk_Queen napsal(a):

Tato rubrika mne osobně velmi uráží. V takových 95 % případů hovoří o seriálech, které se vysílají na stanicích, které má televize rozhodně nechytá. A to jich tam je celých devatenáct! Na žádost vypíšu. Žádám reformu rubriky. Nechápu, co to její tvůrce chytá za manýry, já bych vám ty internety zakázala!

Cha, reinkarnace paní Pohlové se objevila :D :D :D :D :D.

Fruiko
9. 3. 2018 / 20:56:59 (před 6 roky)
off
lzikmundova12 napsal(a):

Nevím proč nám Čechům to říkají když nám vymazali Markízu toto opravdu nepochopím!?
Příště si ráčí rozmyslete co tam dáte je to úplně nepochopitelné nikdo se na to stejně nemůže podívat.

Milenky jsou zadarmo legálně dostupné na stránkách TV Markíza (dokonce i pro Čechy) ještě cca 30 dní.

Nyx
9. 3. 2018 / 21:03:08 (před 6 roky)
off

To aby sme si asi my Slováci spakovali svých pár švestek a pobrali sa odtiaľto kade ľahšie. :D Najprv sa sem bez dovolenia natrepeme, pár z nás dokonca aj články píše a potom sa tu ešte aj riešia slovenské seriály...no že sa nehanbíme :D

andromache
9. 3. 2018 / 21:30:36 (před 6 roky)
on
phoboska napsal(a):

To aby sme si asi my Slováci spakovali svých pár švestek a pobrali sa odtiaľto kade ľahšie. :D Najprv sa sem bez dovolenia natrepeme, pár z nás dokonca aj články píše a potom sa tu ešte aj riešia slovenské seriály...no že sa nehanbíme :D

Jo, chtěli jste se rozdělit, ale stejně se sem nakonec furt cpete :D :D :D :D :D. No toto :D :D :D. Že vám hanba není :D :D :D :D :D

Nyx
9. 3. 2018 / 21:40:32 (před 6 roky)
off
andromache napsal(a):

Jo, chtěli jste se rozdělit, ale stejně se sem nakonec furt cpete :D :D :D :D :D. No toto :D :D :D. Že vám hanba není :D :D :D :D :D

Hanba nás priam fackuje. Ideme si založiť serialzone.sk...tak a je to vonku :D

Matuush
Redaktor | Cool level: 52 | Jayne Cobb
9. 3. 2018 / 21:52:32 (před 6 roky)
off

LOL článek jsem si otevřela jen proto, že mě zajímalo, zda okopčí něco z britské nebo americké verze a oni to okopírovali celé?! :D Teda pardon, krom té LGBT linky, ze které je nyní originální dějová linka? :D Nemůžeme přece pohoršovat veřejnost, že jo?

andromache napsal(a):

A nejhorší na tom je, že se nemůžu zbavit pocitu, že dělat to u nás tak tu LGBT linku vynechají taky.

Hej tak to si nemyslím. Nejsme sice tak daleko jako západ a na Kanadu se nikdo ani nehrabe, ale řekla bych, že by to tam nechali.
1) jsme šíleně líní
2) se tu z nějakým zázrakem objevil seriál Až po uši (taky kopie btw) a je překvapivě dobrý

Well, what can you do, Yoko? Can you play the tambourine?
andromache
9. 3. 2018 / 22:23:54 (před 6 roky)
on
phoboska napsal(a):

Hanba nás priam fackuje. Ideme si založiť serialzone.sk...tak a je to vonku :D

Už vidím ty palcové titulky typu SERIALZONE EXPANDUJE DO ZAHRANIČÍ!!! :D :D :D :D.

andromache
9. 3. 2018 / 22:27:01 (před 6 roky)
on
Matuush napsal(a):

LOL článek jsem si otevřela jen proto, že mě zajímalo, zda okopčí něco z britské nebo americké verze a oni to okopírovali celé?! :D Teda pardon, krom té LGBT linky, ze které je nyní originální dějová linka? :D Nemůžeme přece pohoršovat veřejnost, že jo?

No jo, co se trhli od nás, tak žijou někde v Itálii nebo Americe padesátých let...

Matuush napsal(a):

Hej tak to si nemyslím. Nejsme sice tak daleko jako západ a na Kanadu se nikdo ani nehrabe, ale řekla bych, že by to tam nechali.
1) jsme šíleně líní
2) se tu z nějakým zázrakem objevil seriál Až po uši (taky kopie btw) a je překvapivě dobrý

Až po uši je taky vykrádačka? To jsou mi novinky.. Ale jinak Až po uši je myslím HBO, takže pokud bych měla věřit, že se v českém seriálu objeví nějaká ta LGBT linka, tak to bude tady. Ostatní české celoplošné televize na to buď nemají koule (ČT), nebo jim náležitě nezvedne sledovanost (Prima/Nova, byť mám pocit, že v obou případech se už nějaké pokusy o podobné téma našly, ale nikdy to nevydrželo dlouho). Ale s tou leností jsi mě pobavila :D.

Alaya
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
10. 3. 2018 / 20:45:07 (před 6 roky)
off

Pilotnou epizódou ma prekvapili, v dobrom zmysle - ale bolo to asi preto, lebo som nevidela predošlé verzie, z ktorých to ako som sa dočítala, (skoro) všetko okopírovali... Ale skopírovali to celkom kvalitne na SK pomery :D A súhlasím, linka s doktorkou je najslabšia.

Fruiko
13. 3. 2018 / 10:37:17 (před 6 roky)
off

Perly sviním. Nikdo na to nekouká.

Olivia Caroline Jones
13. 3. 2018 / 12:28:13 (před 6 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Perly sviním. Nikdo na to nekouká.

šílené... hlavně, že v našich končinách se lidé (mající čas koukat na premiéry epizod v televizi) po nekonečných seriálech mohou utlouct, a o relativně kvalitní počin nejeví zájem

liskulka.lida
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
19. 3. 2018 / 08:42:58 (před 6 roky)
off

Achjo... pořád říkám, že se mi nelíbí, když někdo někam cpe LGBT postavu, když nemá žádný jiný důvod než proto, aby se odškrtlo "zařazení menšiny do seriálu".
Inu, naopak je to teda taky příšerný. Pokud okopírují všechno a vyhnou se tomu zařadit tam LGBT postavy, tak mě to štve stejně tak. Možná trošku víc, protože jsem si myslela, že se to neděje a tohle ukázalo, že se mýlím... a já se mýlím nerada :-x

Raději krátký, kvalitní seriál než bolestivé natahování za každou cenu.
Koldik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
9. 4. 2018 / 12:20:08 (před 6 roky)
off

Zena je z toho na vjetvy, a co som obcas nieco zahliadol, tak musim povedat ze kvalita na SVK ide hore. Okopirovali, neokopirovali, priemerny slovensky divak nema ani sajnu ze existuje nejaka predloha.

Jenny17
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
9. 4. 2018 / 17:34:48 (před 6 roky)
off

Zatím musím říct, že seriál mě mile překvapil .o)

Jenny
Nira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
9. 4. 2018 / 20:46:01 (před 6 roky)
off

Původní verze jsem neviděla, zkusila jsem zatím dva díly a když si někdy najdu chvilku času, budu pokračovat dál :-)

Editováno: 1x | Naposledy: 9. 4. 2018 / 20:46:27