Katastrofa...
Všechny ty dramata mi přijdou uplně stejný. Policista, detektivka, FBI, CIA, atd ...
Z komedií vypadají zajímavě Man of the house(hlavně díky Alyson)a projekt s Kat Dennings. Uvidíme co nakonec dostane šanci :)
U The Fix vidím jméno Marcia Clark, pak si přečtu o čem to je a je jasný, že je hrdinka částečně založená na ni :-D
A jinak všechny seriály zní děsně :-D
U dramat policajti, u komedií dysfunkční rodiny. Nádhera. :-D
Ale jo, vybral bych si, snad bude mít ABC šťastnou ruku ve správném výběru
ta dramata mi taky přijdou jak přes kopírák, ale z komedií se mi líbí Take Two a projekt s Kat Dennings :-)
Pořád to stejné,bez nápadu. Na Velké pětce si nejspíš nic nevyberu. Naděje vkladám do Netflixu a spol.
Bože, přijde mi to rok od roku horší. Od ABC zkusím asi jen The Rookie a to jen kvůli Fillionovi. Jinak je to fakt bídná nabídka.
ABC se snaží resuscitovat JAG, no páni.... :-D
Španielsky Grand Hotel sa mi veľmi páčil, lebo šlo o dobový seriál s mysteriózno-kriminálnou zápletkou a neopozeranými tvárami.
Uvidím, čo vznikne z americkej verzie... Moc tomu ale nedávam. Hercov moc nepoznám, čo je fajn. Skôr ma zaujíma, či sa to bude odohrávať v súčasnosti, alebo v minulosti? Ale to sa asi dozvieme s prvými promo fotkami. Za predpokladu, že prejde výberom.
Všechny složky spravedlnosti na sto způsobů, od policejní stanice přes FBI k soudní síňi. Taky mi to přijde alespoň podle popisků na jedno kopyto bez originality :(
Aach jo. Rovnou skrtam vsechny disfunkcni rodiny, cimz mi z komedii zbyde jen "Take two", coz vidim na takovy mix Castla a Remingtona. Ale muze to byt zabava, Rachel Bilson mam rada a Eddie vypada dobre.
No a z dramat davam sanci (pro mne povinne), Nathanu Fillionovi a jeho The Rookie. Mozna zkusim i "For love", na epicke milostne trojuhelniky ja slysim.
Páni, to je všechno jak přes kopírák. Dramata jsou o složkách chránících zákon, ten pilot seirálu Whiskey Cavalier mi ani nevím proč připomíná Quantico 2.0. A Komedie jsou taky na jedno brdo, a to o dysfunkčních rodinách. Přesto, dám šanci seriálům, kde hrají Rachel Bilson, Nathan Fillion a Alyson Hannigann. Ale slabota je to letos, no z té světlé stránky, aspoň budu mít čas dokoukat seriály, co jsem rozkoukala před dvěma lety a ke zbytku jsem se ještě nedostala.:D
For Love - zaujimave, uvidime, zahady su fajn
Take Two si urcite pozriem
Že mě nic nezaujalo je dobře, aspoň dokoukám resty a budu si hledět svých povinností! :D
Dáse říct, že million little things me zaujalo, alespoň trošku. Jinak všude jinde je to samý policista...
Po přečtení článku to vždycky vypadá, že mě nic moc nezaujalo, ale pak přijdou piloty, NPL a zas budu koukat na půlku seriálů :D
Asi jedině The Rookie ( protože prostě Nathan Fillion), jinak nic
Dramaticke ...ehm ... kedze tvorcovia nemaju ani predstavivost, takze asi nic.
Komedie .. mozno .. Take Two a dam sancu aj Three Rivers a The Greatest American Hero. 2 broke girls na horach ... asi vynecham a zbytok ani nestoji za rec.
Na komedie nekoukám, ty jsem ani nezkoumala, ale teda, ty dramata... Většinou sleduju krimi v různých obměnách, ale tohle je trochu moc :D Respektive to zní všechno hrozně podobně a tolik žánrově stejných seriálů nemá šanci...
Jsem upřímně zvědavá, co z toho vyleze, teď ani nedokážu říct, jestli mě něco z toho zaujalo :D
Zkusím: The Rookie, Take Two, Three Rivers.
Asi len For Love sa mi mihlo pred ocami. Aj to len kvoli potencialnej magii. Uvidime po traileri resp. po pilote. Povodne som chcel sledovat aj Rookie (kvoli Melise O Neil) ale ked som zistil ze je to podla skutocnych udalosti tak neviem ci tomu dam sancu