Tohle mě mrzí. Knihovník byl skvělý už ve filmech a seriál celý nápad ještě posunul.
Škoda jich, příjemná záležitost, co držela kvalitu. No alespoň mám důvod si dát kompletní maraton včetně filmů.
Hlavně ať někdo dodělá titulky. Jestli se tento seriál něcím vyznačoval, tak to bylo problémy s titulky, které byli snad v každé sérii, kdy se muselo čekat mnoho týdnů třeba na poslední dva díly. U čtvrté série se to opět opakuje, a už asi měsíc se čeká na titulky k posledním třem dílům...
fabec122 napsal(a):
Hlavně ať někdo dodělá titulky. Jestli se tento seriál něcím vyznačoval, tak to bylo problémy s titulky, které byli snad v každé sérii, kdy se muselo čekat mnoho týdnů třeba na poslední dva díly. U čtvrté série se to opět opakuje, a už asi měsíc se čeká na titulky k posledním třem dílům...
Jasne, cekat na titulky me taky neba..ale tohle je trochu drsny, ne? Bud umis jazyk, nebo proste cekas a jsi vdecny, ze se s tema titulkama vubec nekdo preklada a casuje, navic ve svem volnu a bez honorare. A jak je videt ani dobreho slova na oplatku se moc nedockaji.
Takze bud holt pockame, nebo smele do uciva AJ kazdeho vec;)
Prve 3 serie boli skvele, 4. bola hrozna, takze by som tak ci tak dalej nepozeral.
můžu se prosím zeptat, jestli teda teď ten seriál skončil tak nějak uspokojivě? :D mám ho už dlouho v plánu a tohle mě nakoplo, jen ať to nemá nějaký otevřený konec :-)
Doufám, že je nějaká stanice převezme.
Olivia Caroline Jones napsal(a):
můžu se prosím zeptat, jestli teda teď ten seriál skončil tak nějak uspokojivě? :D mám ho už dlouho v plánu a tohle mě nakoplo, jen ať to nemá nějaký otevřený konec :-)
Podle mě seriál skončil dobře. Žádný otevřený konec.
Koki12 napsal(a):
Podle mě seriál skončil dobře. Žádný otevřený konec.
super, děkuju za odpověď :-)
To mne mrzi:(
Doufam, ze najdou misto, kde se uchyti. Pokud ne, tak tedy alespon doufam, ze to nejak ukoncili. Jeste jsem posledni dily nevidela.
Škoda knihovníků, byla to příjemná oddychovka :-/
Tohle jsem vůbec nevěděl, že by mohl skončit.. sledovanost velmi slušná.. myslím, že si zasloužili 5. sérii. No nic, sbohem Knihovníci..