Diskuze k článku Hláškoviny
Janulka93
Uživatel od první verze | Cool level: 18 | Kocour
11. 3. 2018 / 14:28:25 (před 6 roky)
off

Ahoj, můžu jen trošku rýpavou? Proč se tyhle hlášky nevyskytují i přímo u seriálu? Dík za odpověď.

Gabik.029
Autorka článku | Cool level: 101 | strýček Skrblík
11. 3. 2018 / 15:23:32 (před 6 roky)
off
Janulka93 napsal(a):

Ahoj, můžu jen trošku rýpavou? Proč se tyhle hlášky nevyskytují i přímo u seriálu? Dík za odpověď.

Ahooj, my dáváme dohromady články, s hláškami na profilech daných seriálů nic společného nemáme.

- Do I look like a killer to you? - Yes, you kill my patience.
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
11. 3. 2018 / 17:48:59 (před 6 roky)
off
Janulka93 napsal(a):

Protože je tam nikdo nedopsal duh ;).. Aneb článkaři jsou jedna skupina a redaktoři starající se o titulky druhá, takže... Ale pokud se nudíš, tak tam ty hlášky klidně dopsat můžeš :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Janulka93
11. 3. 2018 / 17:52:36 (před 6 roky)
off
andromache napsal(a):

Protože je tam nikdo nedopsal duh ;).. Aneb článkaři jsou jedna skupina a redaktoři starající se o titulky druhá, takže... Ale pokud se nudíš, tak tam ty hlášky klidně dopsat můžeš :D.

Já se jenom ptala, protože je to tady i přímo evidované s dílem, ale chápu, že se to nikomu nechce dělat. :D

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
11. 3. 2018 / 17:57:29 (před 6 roky)
off
Janulka93 napsal(a):

Já se jenom ptala, protože je to tady i přímo evidované s dílem, ale chápu, že se to nikomu nechce dělat. :D

Jo, dopisovat to ručně je hrozná drbačka ;). I když jsou za to kredity :D. Ale tak někdo by si pak mohl tady ty články vzít jako podklad a začít to vypisovat i k samotným seriálům *wink wink*.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Kahlan
Uživatel od první verze | Cool level: 79 | Dave Lister
11. 3. 2018 / 18:00:58 (před 6 roky)
off
Janulka93 napsal(a):

napr. ja som rada keď dám tie moje dokopy aby ich mohla Gabik použiť v článku a dopĺňať ich k epizódam sa mi už nechce, aj keď by z toho mohlo niečo byť, hold som tak trochu lenivá a pritom so to kedysi aj robievala =D

Gallifrey fall no more!
Editováno: 1x | Naposledy: 11. 3. 2018 / 18:03:04
Gabik.029
Autorka článku | Cool level: 101 | strýček Skrblík
11. 3. 2018 / 18:18:52 (před 6 roky)
off
Kahlan napsal(a):

napr. ja som rada keď dám tie moje dokopy aby ich mohla Gabik použiť v článku a dopĺňať ich k epizódam sa mi už nechce, aj keď by z toho mohlo niečo byť, hold som tak trochu lenivá a pritom so to kedysi aj robievala =D

Plus je tam myslím i jiný formátování tučného písma a kurzívy, takže další práce a hlavně čas navíc :D

- Do I look like a killer to you? - Yes, you kill my patience.
Kahlan
11. 3. 2018 / 18:25:44 (před 6 roky)
off
Gabik.029 napsal(a):

Plus je tam myslím i jiný formátování tučného písma a kurzívy, takže další práce a hlavně čas navíc :D

však to =D preto som ich aj potom prestala tak pridávať, bo je s tým ďalšia piplačka a ten čas viem využiť aj inak =D

Gallifrey fall no more!
Nyx
Redaktor | Cool level: 74 | Eric Cartman
11. 3. 2018 / 18:59:02 (před 6 roky)
off

Ja len na margo tých hlášok. Je to otvorená komunita, takže nikomu nič nebráni tie hlášky pridávať a redaktor nemá problém to schváliť. Len samozrejme lepšie je kopnúť si ako vyvinúť tým smerom akúkoľvek iniciatívu, ale človek si už zvykol.

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
Kahlan
11. 3. 2018 / 19:16:32 (před 6 roky)
off
phoboska napsal(a):

Ja len na margo tých hlášok. Je to otvorená komunita, takže nikomu nič nebráni tie hlášky pridávať a redaktor nemá problém to schváliť. Len samozrejme lepšie je kopnúť si ako vyvinúť tým smerom akúkoľvek iniciatívu, ale človek si už zvykol.

presne..kto chce môže ich pridať, nič mu v tom nebráni

Gallifrey fall no more!
Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
11. 3. 2018 / 22:33:12 (před 6 roky)
off
phoboska napsal(a):

Čo ja viem, mne to príde ako normálna otázka, žiadne kopanie.

Mne samej by napr bolo blbé začať teraz pridávať rad radom hlášky z týchto článkov, pretože pokiaľ redaktor si dal robotu s vybraním hlášky, jej zapísaním a preložením, ja iba okopčím jeho prácu a pri hláške bude doživotne svietiť moje meno.

Nyx
11. 3. 2018 / 22:50:20 (před 6 roky)
off
Lill napsal(a):

Čo ja viem, mne to príde ako normálna otázka, žiadne kopanie.

Mne samej by napr bolo blbé začať teraz pridávať rad radom hlášky z týchto článkov, pretože pokiaľ redaktor si dal robotu s vybraním hlášky, jej zapísaním a preložením, ja iba okopčím jeho prácu a pri hláške bude doživotne svietiť moje meno.

Bolo to myslené vo všeobecnosti, nielen pre tento jeden prípad. Lebo čokoľvek tu človek spraví, tak hneď vyvstane otázka, že prečo nebolo spravené viac. Veď na hlášku nemá nikto z nás copywright, takže si osobne myslím, že je tu každému úplne fuk, koho meno bude pri hláške svietiť. Takže smelo kopíruj a pridávaj hlášky, aspoň zarobíš kredity :D

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
Janulka93
12. 3. 2018 / 21:08:57 (před 6 roky)
off
phoboska napsal(a):

Bolo to myslené vo všeobecnosti, nielen pre tento jeden prípad. Lebo čokoľvek tu človek spraví, tak hneď vyvstane otázka, že prečo nebolo spravené viac. Veď na hlášku nemá nikto z nás copywright, takže si osobne myslím, že je tu každému úplne fuk, koho meno bude pri hláške svietiť. Takže smelo kopíruj a pridávaj hlášky, aspoň zarobíš kredity :D

Jako mi to je jedno, až budu mít dlouhou chvíli, klidně můžu něco přidat. Ale zas mi přijde docela blbé přidávat hlášky, se kterými se štval někdo jiný, navíc k seriálům, ke kterým třeba nemám vztah, protože je prostě nesleduju.
(A fakt jsem ten dotaz nemyslela nějak urážlivě, jen mě to trošku zarazilo, proč je to tady a tam ne. Nic víc v tom fakt nehledej.)

Nyx
12. 3. 2018 / 21:28:43 (před 6 roky)
off
Janulka93 napsal(a):

Jako mi to je jedno, až budu mít dlouhou chvíli, klidně můžu něco přidat. Ale zas mi přijde docela blbé přidávat hlášky, se kterými se štval někdo jiný, navíc k seriálům, ke kterým třeba nemám vztah, protože je prostě nesleduju.
(A fakt jsem ten dotaz nemyslela nějak urážlivě, jen mě to trošku zarazilo, proč je to tady a tam ne. Nic víc v tom fakt nehledej.)

Ok, v pohode, len ako som spomínala vyššie, nám je to šuma fuk, kto to tam pridá a tebe za to aspoň pribudnú kredity :)

Janulka93
20. 3. 2018 / 20:07:01 (před 6 roky)
off

Oukej, tak jsem se do toho tak napůl dala, tak si pak nestěžujte. :D

Nyx
20. 3. 2018 / 20:34:26 (před 6 roky)
off
Janulka93 napsal(a):

Oukej, tak jsem se do toho tak napůl dala, tak si pak nestěžujte. :D

Veľa šťastia :)

Janulka93
20. 3. 2018 / 22:05:37 (před 6 roky)
off
phoboska napsal(a):

Veľa šťastia :)

Hele, nějaký tip, jak se zachovat, když ta hláška už třeba přidaná je, jen je kratší? :D

inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
20. 3. 2018 / 22:14:22 (před 6 roky)
off
Janulka93 napsal(a):

Hele, nějaký tip, jak se zachovat, když ta hláška už třeba přidaná je, jen je kratší? :D

Ideálne napísať do nejakej sekcie spojenej s hláškami, napr. "Chyby v hláškách", uviesť seriál, epizódu a ako by sa ti tá hláška páčila. Potom to už niekto doplní do tej kratšej hlášky, ak ten text v hláške navyše nie je zbytočný. Síce za to nebudeš mať kredity, ale tak predpokladám, že veľa takých hlášok nebude...

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."