God Friended Me je snad jediný seriál ve kterém nebude (tajná/armádní) policie.
Tak u CBS asi taky nic. Člověk by si myslel, že kvůli upadající sledovanosti by se Velká pětka mohla pokusit vyprodukovat něco alespoň trochu originálního:(
To sú američania podľa nejakých výskumov tak posadnutý seriálmi z prostredia? Inak si neviem vysvetliť prečo sa tejto téme venuje toľko seriálov. Ale tvorcom už uplne došli nápady, tak dúfajú, že keď vypustia 40 nových policajných pilotov tak sa aspon 2 uchytia?
Inak som zvedavá na Murphy Brown, Pamätám si že to kedysi veľmi dávno vysielali na markíze. A odvtedy som to nikde nevidela.
A tady mi přijde aspoň trochu něco zajímavého. Určitě zkusím Murder kvůli Chiklisovi. Welcome to the Neighborhood by mohla být dobrá komedie, má to podle mě aspoň potenciál. A rozhodně bych chtěla vidět God Friended Me...to zní fakt jako děsná blbost.
Jedině tak God Friended Me. Jednak kvůli Violett a taktéž to zní úplně blbě.. možná z toho něco bude :D
God Friended Me zní jako totální kravina, takže by to mohlo fungovat. Zbytek policejních dramat, komedií o dysfunkčních rodinách a zamilovaných mileniálech ať vezme čert. :-D
Nějak mě tu nic nechytlo. :(
To, že mají úspěch kriminálky, které se na obrazovkách drží drahně let neznamená, že jich musí objednat dalších milion. A Bůh na FB by měl spíš patřit do komedií, ne? :D
Prognóza pro další stanice: NBC a FOX bude to samé v bledě modrém, CW přidá zase něco superhrdinského.
“pro změnu” zas samá policie, armáda, detektivové... achjo :D
eliska.musilova napsal(a):
Prognóza pro další stanice: NBC a FOX bude to samé v bledě modrém, CW přidá zase něco superhrdinského.
:D :D :D :D přesné :D
Souhlasím s většinou. I já si nejspíš přidám do seznamu boha. Zbytek je směska policejních kravin, které bůhví proč Američani mají rád.
Po dvou dílech seriálu vám zatím můj watchlist děkuje, zatím absolutně nic zajímavého. ;)
Vyvstává jediná otázka...
Bude muset žádost o přátelství přijmout nebo se přijme automaticky???
Teda, zase nic moc... Myslím, že zkusím to drama Murder a to jenom kvůli Chiklisovi, toho jsem měla ráda v AHS i v Gothamu a ta komedie 25 by taky mohla být něco ke koukání... Jinak slabost...:-/ Ale můj watch list děkuje velké pětce, že nejsou schopni vyprodukovat nic, co by mě letos zaujalo...:D
Drama:
God Friended Me - mozna, nevim. Nepripada mi to ale moc jako drama.
Komedie:
nic.
Spis to ale vypada, ze tentokrat se CBC uplne vyhnu. Ani ten spratelenej Buh me dvakrat nelaka.
Zas podle popisů všechno takové tuctové. Ale přiznám se, že na rozdíl od ABC jsem u CBS ty všelijaké policie a detektivy čekal. Oni si na tom prostě zakládají. Těším se na pozítří na CW, snad nabídne alespoň něco trochu originálnějšího.
K The Code .. reboot JAG ale viac vojensky a este aj vysetrovatelia.
To je ako keby Ficko behal so samopalom(je totiz JUDr.) ako komedia dobre ako drama ..ach jaj.
Magnum ..horec nema charizmu na to aby stvarnil tak kultoveho sukromneho vysetrovatela.
Komedie .. Murphy Brown ..uz len koli nostalgii dam sancu .. inak ocenujem ze tu nie su iba disfunkcne rodiny.
25 bude Crazy ex-girlfriend naruby?
God Friended Me by mohla být taková blbost, že by to mohlo fungovat. A asi se podívám na L.A.Confidential, protože jsem to četla a zajímá, jak s tím naloží.
Strasny vyber...
U dramat celkem podobná nabídka jako u ABC, samé krimi, právo, voják... Jsem zvědavá, kolik se toho v nové sezóně nakonec chytne :D
ach jaj. nie je tu nič také čo by ma zaujalo na prvé prečítanie. Murphy Brown si pamätám z markízy mala som ju rada a môže to byť celkom zaujímavé, ale originál je len jeden. no a God friended Me znie ako blbosť, ale môže sa to uchytiť. aspoň je to nie čo iné ako zvyšok. svojho času aj Galavnt znel ako totálna kravina a aký úspech (tu) mal :D
Jedina zaujimava vec je asi L.A. Confidental. Ale neviem ci sa k tomu dostanem. Je kopec inych serialov aj z rokov minulych co som zatial nevidel. Neviem ci tomu najdem miesto vo watchliset