The CW má zatím nejkreativnější náměty, ale konkurence je tragicky slabá, takže to zas tak moc neznamená. Zajímavě mi zní Playing Dead.
Jak se koukám, tak tady taky nic. Trailery budou lepší, možná.
Na Reboot Čarodějek ani sledovat nebudu.
Dead Inside: To by asi nejlákavěji, i když mi to připomíná Ranndal a Hopkirk.
Takže nový Čarodějky 100%, The End of the World as We Know It zní trošičku jako zápletka na poradí Supergirl, ale na piloty se asi podívám všechny...
PS: WTF! ŽÁDNÉ DC???
Tak tady nevím...ne, že by mě něco vyloženě lákalo, ale tyhle seriály mají podle mě aspoň potenciál. Takže tady si to víc ujasním, až uvidím trailery. Mohly by být dobrý klidně všechny.
CW má překvapivě zatím nejoriginálnější náměty, něco bych si tu asi našel.
SPIN-OFF ČARODĚJEK???? Předpokládám, že to bude menší návrat do dětství.
A Wayward Sisters by mohli být zajímavý počin.
Missy/Master napsal(a):
SPIN-OFF ČARODĚJEK???? Předpokládám, že to bude menší návrat do dětství.
A Wayward Sisters by mohli být zajímavý počin.
*REBOOT
tak o výběru CW nevím, co si myslet :D každopádně rebootu Čarodějek se bojím a zároveň jsem zvědavá... a nechci znít jako hnidopich, ale v Dead Inside máte Freddie Storma místo Freddie Stroma :-)
U Čarodějek mám trochu problém s obsazením, ale kdo ví. Třeba mě příjemně překvapí. Dead Inside je zatím nejzajímavější krimoška z celé nabídky. A určitě zkusím i The End of the World as We Know It. Takže zatím pro CW palec hore!
Wayward Sisters skúsim. No a ten Skinny Dip mi zneje ako komédia, ale predpokladám, že o komédiu nejde :D
Dead Inside by se mi mohlo líbit! Každopádně když to vezmu celkově, CWčko je fakt asi nejoriginálnější. Což je teda překvapení.
No určitě půjdu do spin offu Supernatural už jen proto, že je to spin-off Supernatural. Čarodějky si asi nechám ujít, mám problém s obsazením, ani jedna mi není moc sympatická, ale kdo ví, třeba příjemně překvapí. A u ostatních shlídnu trailery a uvidím, ale co se týče děje, tak CW nabízí aspoň něco pestrého a ne všechno přes kopírák jako ostatní.
Konečně něco zajímavého! A hurá, žádní superhrdinové.
Nová verze Čarodějek na mě působí zatím dost špatně. Hlavně to obsazení je hodně slabé. Pilotu ale dám šanci. Nová verze Roswellu může překvapit, ale něco mi říká, že původní verzi se to nevyrovná. Spin-off Supernaturalu naopak má podle mě velký potenciál. To ostatní mi žánrově moc nesedí.
Zatím rozhodně nejzajímavější. Dead Inside a The End of the World as We Know It mě zaujali na první dobrou a věřím, že by mě nemuseli zklamat. Jo, docela se na to i těším. A Charmed taky zaujalo, ovšem tady je otázkou loterie, zda to bude hit nebo propadák, z toho jsem taková rozpačitá.
Sice chybí supehrdinové, ale zase tam máme magii a emzáky, takže se to vyrovná :D
No, původně sem chtěla napsat, že jeden odpad vedle druhého (dvě servírky budou chytat nejnebezpečnější zločince z celého vesmíru?!? to jako vážně), ale pak sem narazila na Wayward Sisters na které se už dlouho těším .-) Možná dám šanci ještě Charmed, ale podle obsazení a popisů rolí to zas bude politicky korektní propaganda...
Pokial sa pamatam spravne tak pri original carodejkach ich vychovavala babicka a ta ked zomrela tak sa zacali prejavovat ich schopnosti. V clanku mate ze zomrie ich matka ..tak neviem ... .
Zatial najoriginalnejsie veci a asi aj najpozeratelnejsie, urcite dam niektorym sancu .. potencial tu vidim, ako ho vyuziju je druha vec ..ved CW ...
nepojmenovaný reboot Roswellu - sa vola Roswell
- chyba vám tu pripravovaný Spin-off The Originals
CW je zatiaľ najkreatívnejšie. nie sú všetky seriály na jedno kopyto a v podstate pri každom som si povedala to by som si pozrela. aj keď nové čarodejnice sa mi nepáči už teraz a len z princípu. čarodejnice sú len jedny a tak by to malo zostať. nechápem tieto prerábky v minulosti úspešných seriálov, žiadna zatiaľ nebola ani len z kúska taká dobrá ako originál. už len čakám kedy si niekto trúfne na Friends :D
inak najviac sa teším na Wayward sisters, nič šokujúce to nie je keďže son SN fan :D Judy mám rada a "pilotná" epizóda v rámci SN ma bavila a hlavne mi v pamäti utkvela úvodná rekapitulácia s výbornou piesňou, na CW sa teším aj keď vekovo už dávno nepatrím medzi ich cieľovku :D
Katarína Kissova napsal(a):
nepojmenovaný reboot Roswellu - sa vola Roswell
- chyba vám tu pripravovaný Spin-off The Originals
Můj zdroj uvádí, že je to zatím nepojmenované :) A spin-off nechybí, nebyl objednán pilot, jen se vyvíjí projekt.
The End of the World as We Know má byť dráma? Mne to podľa popisu pripadá ako šialená komédia :)
Konečně něco originálního. Líbilo by se mi skoro všechno, hlavně Dead Inside a nový Roswell, protože tam na rozdíl od Čarodějek vidím nějaký posun od originálu.
Charmed prostě pořád nevěřím, že to dokáže být dobré a neparazitovat jen na značce :(
Tina333 napsal(a):
The End of the World as We Know má byť dráma? Mne to podľa popisu pripadá ako šialená komédia :)
dramedy :)
Docela zajímavé náměty. Nejvíc jsem zvědavá,jak si poradí s novým Roswellem, taky reboot Čarodějek . Wayward sister a Dead Inside nezní špatně. Uvidíme,co ukáží v trailery, i u ostatních.
Trochu se bojím, co to bude zač, ta Sestry Winchesterovy. Těším se na Roswell, na kterém jsem vyrůstala :)
CW tento rok nic moc. Mozno az na ten Koniec sveta. Tomu asi jedinemu dam sancu
Vypadá to, že Wayward Sisters (spin-off Supernatural) nedostal objednávku na seriál.