Diskuze k článku S lupou do historie: American Horror Story
Caroline115
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
14. 3. 2018 / 12:07:14 (před 6 roky)
off

AHS je můj nejoblíbenější seriál a tohoto seriálu se ukazuje, proč je Ryan Murphy génius na poli seriálů. Skvělý cast, který si musíte prostě zamilovat a chápete, proč ho Murphy často využívá v dalších sériích. Rozhodně doporučuju zkouknout.

Mě teda pilot hodně nalákal. Postavy mi přišly velmi zajímavé a ano, nemáme v pilotu odpovědi, ale je velká zábava je objevovat v rámci dalších dílů. U některých odpovědí budete velmi překvapeni a u některých postav taky.

PS: Asi bych změnila dost popis! Je to fakt hodně velký spoiler pro lidi, co to neviděli!

Editováno: 1x | Naposledy: 14. 3. 2018 / 12:10:50
CrazyGeek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
14. 3. 2018 / 15:58:17 (před 6 roky)
off

Já si s prominutím dovolím trochu kritiky.

Článek má název "S lupou do historie" a tak bych asi osobně nelákal lidi na recenze jen podle pilotního dílu, ale naopak až podle celku. Na recenze pilotu je snad Novinka pod lupou (pokud se nepletu). Já vím, já vím. Hned na začátku se píše "Jak by piloty úspěšných televizních legend obstály v dnešní době", ale zrovna v tomhle případě mi to přijde stejné, jako kdyby měl někdo hodnotit jídlo v restauraci jen podle předkrmu.

Naprosto chápu, že není v lidských silách koukat na všechny díly, pracovat, mít osobní život, věnovat se webu atd. Nicméně oprašovat a předvádět legendární seriál (Vaše slova) a mít nakoukáno jen pilot mi prostě přijde hloupé.

P.S. nechci prudit, pouze jsem chtěl říct můj pohled na věc.

Začíná mi z toho všeho hrabat. Uwííííííí
A.R.G.U.S.
Redaktor | Cool level: 64 | Tyrion Lannister
14. 3. 2018 / 18:34:37 (před 6 roky)
off

Po úvodním díle 1. série AHS zůstalo dost odpovědí, všechno tam nebylo jasné, což mě donutilo se hned podívat na další díly, kde se vše postupně vyjasnilo :)
Přece je blbost chtít znát odpovědi na všechny otázky hned v pilotu, takhle to v seriálech vůbec nefunguje...
Herecké obsazení je zde na velmi vysoké úrovni, to platí pro všechny série.

A souhlasím s tím, že zde uvedený popis seriálu je velký spoiler, těm co ten seriál neviděli prozradí dost ze zápletky...

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
14. 3. 2018 / 18:41:13 (před 6 roky)
on

Obsah jsem upravila, snad je to lepší :)

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
14. 3. 2018 / 18:42:36 (před 6 roky)
on
CrazyGeek napsal(a):

Já si s prominutím dovolím trochu kritiky.

Článek má název "S lupou do historie" a tak bych asi osobně nelákal lidi na recenze jen podle pilotního dílu, ale naopak až podle celku. Na recenze pilotu je snad Novinka pod lupou (pokud se nepletu). Já vím, já vím. Hned na začátku se píše "Jak by piloty úspěšných televizních legend obstály v dnešní době", ale zrovna v tomhle případě mi to přijde stejné, jako kdyby měl někdo hodnotit jídlo v restauraci jen podle předkrmu.

Naprosto chápu, že není v lidských silách koukat na všechny díly, pracovat, mít osobní život, věnovat se webu atd. Nicméně oprašovat a předvádět legendární seriál (Vaše slova) a mít nakoukáno jen pilot mi prostě přijde hloupé.

P.S. nechci prudit, pouze jsem chtěl říct můj pohled na věc.

V pohodě, spousta lidí má tento názor :) Pro nás není možné sledovat celý seriál (už ten jeden díl je docela dost, když jsou dva týdně + dva názory + dva články). Jinak to koncipovat nejde. Třeba já mám už měsíc rozkoukané osmidílné Quarry a jsem asi u 3. dílu, prostě nemám čas. Neměla bych šanci dávat celé seriály.

Caroline115
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
14. 3. 2018 / 18:47:49 (před 6 roky)
off
ragelly napsal(a):

Obsah jsem upravila, snad je to lepší :)

Ano, děkuju, mnohem lepší :-)