Zrovna Foxu jsem věřil nejvíc, když vynechám kabelovky a stream, ale odcházím stejně zklamaný jako u zbytku stanic.
The Passage vypadá zajímavě, ale zní to trošku jako Van Helsingová, která je strašná...
Som naozaj prekvapený, pretože Fox mi po minulé roky prinášal zaujímavé projekty. Toto je po prvýkrát, čo ma nezaujalo absolútne nič.
Vlastne jednu jedinú vec chcem od Foxu - v ďalšej sezóne chcem vidieť Brooklyn 99.
Tak tady se mi líbí The Passage a Cool Kids by mohlo být podle mě taky zajímavý :-D Mohlo by to být zábavný, vidím v tom potenciál :-)
Hmmmm... Letos toho fakt ke sledování asi moc nebude...:-/ Od Foxu zkusím, pokud vyberou pro seriál, The passage a Cool Kids, to ve mě dokázalo vyvolat i mírné pousmání, tak uvidíme. Ale slabota, slabota...
Zrovna FOXu jsem věřil, protože posledních pár let tvořil věci, co mě baví. Letos mě ale přijde, že je všechno naprosto stejný a člověk má na každé stanici problém vybrat aspoň jednu věc, která by ho zaujala. A tak není ani FOX výjimkou. Pokud ale své nároky trochu snížím, určitě zkusím The Passage, případě Our People, hlavně kvůli Beth Behrs.
Odnáším si několik poznatků:
Foxu se asi kur*sky stýská po Glee, když vymyslí podobnou volovinu jako Mix tape... Asi jim nedošlo, že Conviction vloni nebo kdy vyhořelo, tak to zkouší zase a podle mě zase spláčou nad výdělkem (protože Haley má víc charisma než Rachel a ani ta Conviction nezachránila)... A Jonathan Strong je i tvůrce O_o? Já ho pořád vidím jako toho pitomce Johnatana z Buffy...
Komedie ani nehodnotím, jako každý rok se všem na všech stanicích obloukem vyhnu.
Policajti žádní, ale stejně tam nic zajímavého není. Možná můj názor změní trailery, ale pochybuji o tom.
Chybí mi tam ten jeden sci-fi seriál, který vždycky po 1. sérii zrušili... ;-)
Jo, taky jsem si přičtení říkal, že to zní jak Glee a Conviction :D
Ale popravdě, na jednu stranu jsem čekal od FOXů víc, na druhou můžou být Mixtape, Passage i ti detektivové (už mi chybí něco "castlovského") příjemné oddychovky.
Tak tady mě zaujalo jedině Cool Kids, z čehož by se i mohla vyklubat dobrá komedie, tak uvidíme, jestli to úplně nezmastí :) a proč mi sakra to co dříve pojmenovali Infamy zní až moc jako Conviction? -.- už loni to nevyšlo a myslím, že pokud už to někdo dokoukal celé, tak pravděpodobně asi jen kvůli Hayley Atwell...
Mě zaujalo Our people převážně díky Beth Behrs ale i díky popisku, ale to především proto, že já můžu i tenhle typ seriálů. Jako další by nemusel být zlý ,,Infamy,, o právnících, ale tam mě naopak trochu odrazuje Rachelle Lefevre.
Passage mozno, a niektore komedie, ale este je skoro na finalny verdikt.
No ty vole oni chcu adaptovat Passage? Cital som celu trilogiu ktora je vynikajuca. Ale mam priam hrozu z toho ze to chcu adaptovat, a zrovna FOX. Ale pilotu sancu dam uz len kvoli knihe
Maji pripraveno tohle velke kulove a zrusi Lucifera a B99?