Tak s tím Constantinem nevím jestli mám radost :D
Myslím, že oznámenie o obnovení na 4.sériu je len otázkou času. Už keď ohlásili, že sa Matt Ryan pridá k hlavnému obsadeniu, je to jasné. A za postavu Constantina v tíme mám radosť :)
Johnny, yes!^^
Já žila v dojmu, že tahle řada Legend je poslední :D No, tak tím líp že ne! :D
Achjo, kdyby mu radši dali vlastní serial, tady je ho skoda..
Radši bych byla na navrácení seriálu Constantin.
Eh..a já měla dojem že John v novém díle místo v týmu nepřijal? Teda když mu Sara řekla že by mu mohli dát postel na Waverideru,a on na to že to není pro něj
Tulrika napsal(a):
Radši bych byla na navrácení seriálu Constantin.
To bezesporu. A ideálně tam přidat Zatannu a zbytek JLD :) Nicméně takhle to taky nevypadá špatně. Ale kdo vypadne z kola ven?
To s tim Constantinem je docela fajn zpráva, i když těžko říct,no.. lepší by bylo, kdyby mu prostě udělali druhou řadu, kterou si zaslouží.
Jinka díky za článek. :)
Kolombo napsal(a):
To bezesporu. A ideálně tam přidat Zatannu a zbytek JLD :) Nicméně takhle to taky nevypadá špatně. Ale kdo vypadne z kola ven?
no teď v sobotu začíná animovaný constantine na cw seed..tak uvidíme jestli to bude udělané jako 2. Řada nebo jak to pojmou
Jessica Angell napsal(a):
no teď v sobotu začíná animovaný constantine na cw seed..tak uvidíme jestli to bude udělané jako 2. Řada nebo jak to pojmou
Zajímavá informace, díky. Zkusím se podívat.
Ešte je tu aj taká možnosť, že sa Constantine zdrží iba počas 4.série LoT. A ak budú naň dobré ohlasy, čo verím, že budú, možno si vyslúži opäť vlastný seriál...