Diskuze k článku S lupou do historie: Návštěvníci
Jenny17
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
25. 3. 2018 / 13:11:19 (před 6 roky)
off

To byl skvělý seriál viděla jsem několikrát .o). Hudba super, děj nebyl špatný a herecké obsazení dobrý. Lupa mě dneska potěšila, krásné vzpomínky.

Jenny
sarhod79
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
25. 3. 2018 / 14:58:33 (před 6 roky)
off

Na tu dobu a i to zpracování je tento seriál hodně dobrý, hudba skvělá a obsazení také. Děkuji za vybavení hezkých vzpomínek

"Vím, že nic nevím."
andromache
Redaktor | Cool level: 43 | maj. Frank Burns
25. 3. 2018 / 17:26:03 (před 6 roky)
off

Ty seš taky pako Ragelly :D. Ale vážně :D. Co se mě týče, tak hudba vždycky byla jednou z nejlepších složek celého seriálu :-). Svoboda se tady opravdu vytáhl. Myslím, že krásně vystihl tu futuristickou atmosféru seriálu... jako sorry, ale když se něco odehrává v roce 2484 tak tam asi nemůžeš moc očekávat pecky Michala Davida nebo Dalibora Jandy :D. Přece jenom vkus a hudební žánry šly taky dost dopředu :D. Ale s tím, že by si to zasloužilo článek do Slyšte Slyšte souhlasím :-).

Jinak bych řekla, že právě kvůli absenci cenzora (teda jak kterého, žejo, přece jenom máme rok 1984) byl tenhle seriál vysoce ceněn hlavně mezi XY diváky v cílové skupině 13-25 let :D. Ale musím říct, že mě vždycky fascinovalo, jak pro ně byla větší potupa nechat se vidět bez vlasů, než nechat se vidět bez oblečení... A o tom, jak moc takové Amarouny od Švankmajera zlidověli asi ani netřeba mluvit :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
arthurcz
VIP | Cool level: 23 | Denholm
25. 3. 2018 / 17:39:46 (před 6 roky)
off

Přesně tak. ;)

A ta humidace mi taky vrtá pořád hlavou... :D

andromache
Redaktor | Cool level: 43 | maj. Frank Burns
25. 3. 2018 / 17:51:25 (před 6 roky)
off
arthurcz napsal(a):

Přesně tak. ;)

A ta humidace mi taky vrtá pořád hlavou... :D

No jo vlastně, oni tu humidaci nikdy nevysvětlili :D. I 33 let od konce má seriál pořád svoje záhady :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
milosh
Dlouholetý uživatel | Cool level: 38 | Angel
25. 3. 2018 / 22:24:11 (před 6 roky)
off

Návštěvníci jsou klasika, kterou mám rád. Ta znělka i zbylá hudební složka je naprosto skvělá. Ovšem nevím, jak bych je zhodnotil jen po pilotu, protože i když si tvůrci s budoucností parádně vyhráli do spousty detailů, jak už to tak u většiny seriálů se serializovaným dějem bývá, zábava se rozjede až později. Tady je to navíc taky o tom, že hlavním motivem je cestování časem, které přichází asi až ve čtvrtém díle.

Kolikokoli
Uživatel od první verze | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
25. 3. 2018 / 22:56:48 (před 6 roky)
off

Návštěvníci jsou klasika. Hlavně ta hudba. A vlastně i příběh samotný. Ráda bych si to přečetla třeba v podobě knihy, která by byla ale už trošku aktuálnější (technologicky).

Hey, ass-butt! I tolerate this century but I don't enjoy it so live long and prosper and may the force be with you. Hallowed are the Ori. Allons-y!
Editováno: 1x | Naposledy: 25. 3. 2018 / 22:57:30
A.R.G.U.S.
Redaktor | Cool level: 64 | Tyrion Lannister
25. 3. 2018 / 23:36:23 (před 6 roky)
off

Škoda, že takhle kvalitní seriály už u nás moc nevznikají...

marvio
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
26. 3. 2018 / 08:31:19 (před 6 roky)
off

Tenhle seriál je prostě klasika. Miloval jsem ho jako dítě a i teď si jednou ročně udělám víkendový maratónek. Ale sleduji ho až od třetího dílu, ten začátek co se odehrává v roce 2484 nějak nemusím.

Marvio
veva8
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
26. 3. 2018 / 20:24:01 (před 6 roky)
off

Ten kdo řekne že v roce 1983 nebyla cenzura očividně tu dobu nezažil...
Jinak Návštěvníky miluji, je to jeden z našich nejlepších seriálů.

Tisíc lidí, tisíc chutí
Editováno: 1x | Naposledy: 26. 3. 2018 / 20:29:21
Qmati
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
26. 3. 2018 / 23:55:51 (před 6 roky)
off

Přesně,klasika. Na dobu vzniku unikátní nápad, provedení- věci z budoucnosti.. Samozřejmě hudba,jo :) Viděla jsem ho několikrát a ráda se na něj podívám znovu. Hezké vzpomínky. Na seriál a kamarády, ne na dobu vzniku. Děkujeme za článek.