Duben je hodně nabitý. Expanse,Westworld,Služebnice..:) chybí mi tu jen novinka od Netflix..Lost in Space..
Nemůžu se dočkat Legion! To je prostě topovka :)
Joo, tady je toho opravdu hodně. Nevím, na co se těším víc, jestli na Handmaid nebo Westworld. Dále se těším, že se konečně dočkáme Ordeal by Innocence a The 100!
Máte zlý dátum pri The Originals...Začína až 20.4. u nás teda o deň neskoršie 21.4.
Ďalej mi tu chýba Supergirl 17.4.
Tak Duben je neskutečně našlapanej. Legion,Westworld,Badlands,Quantico a další a další. Jsem zěvdavej, jak to všechno budu stíhat.
akurat fear the walking dead a the 100. The 100 bych dokonce dal do prvni 5.
Legion, Westworld, The Handmaid's Tale a Into the Badlands, Archer to jsou samý pecky
The 100, Quantico a 3% to už je horší, ale taky se na to těším
a The Expanse jsem viděl ale nic moc, tak snad se to polepší, jinak se radši budu koukat na něco lepšího....
suzuki051 napsal(a):
Máte zlý dátum pri The Originals...Začína až 20.4. u nás teda o deň neskoršie 21.4.
Ďalej mi tu chýba Supergirl 17.4.
Nie, nie. Life Sentence bol včera kvôli hroznej sledovanosti presunutý na piatky a The Originals dostal lepší time slot, bude sa vysielať v stredy, spolu s Riverdale.
Duben vypadá skvěle Westworld, Legion, Služebnice .o) paráda.
najviac sa teším na The Handmaid's Tale :) ale tiež aj na Ransom, Quantico a Code Black ale tiež sa teším aj na finále Scandal :) no tam ma aj mrzí, že to bude končiť..
Chybí mi tu The 100 :-O Než jsem článek otevřela, tak jsem ji čekala na prvním místě :D
Loni u Stovky všichni psali, jak už ztrácí šťávu :D
Jsem zvědavý, co se vyklube z Lost in Space. Pak ještě The 100 a už dlouho mě láká 3%, ale asi bude muset ještě počkat.
Duben je našlapaný, ještě mi tu chybí The 100, která měla vynikající předchozí sezónu a už se nemůžu dočkat.
Samé skvelé seriály. Into the Badlands, Westworld, Legion, Handmaid a tiež The 100.
Legion, Westworld, The Handmaid's Tale a Into the Badlands, Archer to jsou samý pecky.
Dále The 100, Quantico. Pak se uvidí ....
Služebnice... už se nemohu dočkat. Alespoň si zkrátím čekání na Doctora who :)
milosh napsal(a):
Jsem zvědavý, co se vyklube z Lost in Space. Pak ještě The 100 a už dlouho mě láká 3%, ale asi bude muset ještě počkat.
Lost in space ..podla traileru ..hmm tazko povedat ale uz v nom ma iritovalo to otravne decko .. Uvidim aj ja som zvedavy, potencial tam je.
Tak na Westworld sa neuveritelne tesim a ako pisete uz len aby ta kvalita ostala tam kde je teraz...
Westworld a Legion!! Neskutečněj těšing :)
sandokan555 napsal(a):
Lost in space ..podla traileru ..hmm tazko povedat ale uz v nom ma iritovalo to otravne decko .. Uvidim aj ja som zvedavy, potencial tam je.
Přesně. A právě kvůli dětským hereckým výkonům jsem opatrný, co se nakonec ze seriálové verze příběhu vyklube.