Diskuze k článku S lupou do historie: My Name Is Earl
Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
4. 4. 2018 / 10:42:31 (před 6 roky)
off

Pohani ti, co svolili k tomu, aby se tenhle seriál zrušil! Ještě k tomu cliffhanger jak kosočtverec! Já tyhle buranské kousky miluju, Joy byla libová, Earl a Randy skvěle sehrané duo, Jasona Lee jsem s tou vizáží prvně skoro nepoznala. Navíc je to chytře vymyšlený seriál, který krom humoru nabídne i trochu té filozofie, navíc dobře pojištěný tím, že Earlův seznam je opravdu dlouhý, proto seriál mohl běžet tolik sérií, kolik by si jen umanuli, ale bohužel. Dodnes mě to pálí, dodnes!

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
Koldik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
4. 4. 2018 / 11:10:50 (před 6 roky)
off
IcePrincess napsal(a):

... Dodnes mě to pálí, dodnes!

Oj veru, velka skoda. Tento serial stal na zaciatku mojej serialovej vasne a velmi ma ranilo jeho zrusenie. Spominame s usmevom na tvari a so slzou v oku...

Tesa.
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
4. 4. 2018 / 11:55:43 (před 6 roky)
off
IcePrincess napsal(a):

Pohani ti, co svolili k tomu, aby se tenhle seriál zrušil!

Presne tak, Earla je veľká škoda.

Caroline115
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
4. 4. 2018 / 11:57:46 (před 6 roky)
off

Moc fajn seriál, konečně originální komedie. A co se týče zakončení....to patří k nejhorším!!!!!! Cliffhanger jak sviň, kde to končí "To be continued", což se ale nikdy nestalo!

A.R.G.U.S.
Redaktor | Cool level: 64 | Tyrion Lannister
4. 4. 2018 / 12:13:33 (před 6 roky)
off

Super komedie. Že to ukončili cliffhangerem je velká škoda...

Popopki
4. 4. 2018 / 12:38:40 (před 6 roky)
off

Seriálového zakončení se sice nedočkáme, ale autor Greg Garcia se na redditu vyjádřil k tomu, jak plánoval seriál zakončit.

We never really got the chance to fully figure it out but the talk in the writers room was that Earl Jr’s Dad was going to be someone famous. Like Dave Chappelle or Lil John. Someone that came to town on tour and Joy slept with. But when we got canceled we never got the chance to figure it out. I was worried about doing a cliffhanger but I asked NBC if it was safe to do one at the end of the season and they told me it was. I guess it wasn’t.

I had always had an ending to Earl and I’m sorry I didn’t get the chance to see it happen. You’ve got a show about a guy with a list so not seeing him finish it is a bummer. But the truth is, he wasn’t ever going to finish the list. The basic idea of the ending was that while he was stuck on a really hard list item he was going to start to get frustrated that he was never going to finish it. Then he runs into someone who had a list of their own and Earl was on it. They needed to make up for something bad they had done to Earl. He asks them where they got the idea of making a list and they tell him that someone came to them with a list and that person got the idea from someone else. Earl eventually realizes that his list started a chain reaction of people with list and that he’s finally put more good into the world than bad. So at that point he was going to tear up his list and go live his life. Walk into the sunset a free man. With good karma.
Editováno: 1x | Naposledy: 4. 4. 2018 / 15:20:52
Římanka
4. 4. 2018 / 13:56:27 (před 6 roky)
off
Popopki napsal(a):

Seriálové zakončení se sice nedočkáme, ale autor Greg Garcia se na redditu vyjádřil k tomu, jak plánoval seriál zakončit.

To by bylo krásné zakončení, je vidět, že to měli od začátku do konce promyšlené, fakt hrůza toto.

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
Jenny17
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
4. 4. 2018 / 18:22:12 (před 6 roky)
off

Dlouho se mi nechtělo do seriálu, ale ted nelituji .o) super zážitek.

Jenny
Editováno: 1x | Naposledy: 4. 4. 2018 / 18:22:48
milosh
Dlouholetý uživatel | Cool level: 38 | Angel
4. 4. 2018 / 22:30:16 (před 6 roky)
on

Tohle je pro mě rozhlasový seriál. Kámoš na koleji to sledoval furt, takže jsem prakticky nikdy neviděl jediný díl, ale slyšel skoro všechny :D Nebylo to vůbec špatný, jen jsem se pak děsně divil, když jsem viděl fotky a k hlasům si přiřadil tváře. Většinu bych si představoval jinak :D

T.E.O.N.A.S
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
4. 4. 2018 / 23:18:46 (před 6 roky)
off

V době kdy běžela první a druhá řada, byl to pro mě top. Úžasný seriálek plný zajímavých lidiček a neobvyklých problémů s velice specifickým humorem. Je věčnou škodou, že byl připraven o důstojné ukončení.

A zombie killer with a zombie motive.
andrea168
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
5. 4. 2018 / 04:10:00 (před 6 roky)
off
Popopki napsal(a):

Seriálového zakončení se sice nedočkáme, ale autor Greg Garcia se na redditu vyjádřil k tomu, jak plánoval seriál zakončit.

Diky moc, vzdycky mne to zajimalo. Byl by to moc hezky konec.