Diskuze k článku Sci-fi novinky (3)
reallyreallychildish
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
8. 9. 2012 / 10:15:34 (před 12 roky)
off

To logo na Googlu je úžasný! Od rána jsem si ho pustila tak dvacetkrát..a to hodně ubíram. :D

If I cannot reach Heaven, I will raise Hell.
Salem
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
8. 9. 2012 / 11:13:40 (před 12 roky)
off

Metal Hurlant Chronicles se chystá asi už 2 roky,asi se ho nikdy nedočkám

Go GOATS
aaaja
Uživatel od první verze | Cool level: 46 | Richard Hammond
8. 9. 2012 / 11:34:29 (před 12 roky)
off

Britové už asi taky Moffatovi přestali všechno žrát, mě už taky pomalu začíná unavovat. Na Metal Hurlant Chronicles jsem teda hodně zvědavá. A google doodle parádní, hlavně ten červenotrikáč :D

There are no cows in space.
zipacna
Autor článku | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
8. 9. 2012 / 11:43:43 (před 12 roky)
off
aaaja napsal(a):

Britové už asi taky Moffatovi přestali všechno žrát, mě už taky pomalu začíná unavovat. Na Metal Hurlant Chronicles jsem teda hodně zvědavá. A google doodle parádní, hlavně ten červenotrikáč :D

Ale Asylum of The Daleks byla podle mě úžasná epizoda. Lepší než mnoho v minulé sezóně.

Aby tě sežral velkej pes!
aaaja
Uživatel od první verze | Cool level: 46 | Richard Hammond
8. 9. 2012 / 11:55:45 (před 12 roky)
off
zipacna napsal(a):

Ale Asylum of The Daleks byla podle mě úžasná epizoda. Lepší než mnoho v minulé sezóně.

Jo, to určitě. Mělo to pár skvělých okamžiků, ale některý momenty to podle mě srážěli. Nechci to tu moc rozepisovat, kdyby to někdo ještě neviděl :D

There are no cows in space.
zipacna
8. 9. 2012 / 13:12:25 (před 12 roky)
off
aaaja napsal(a):

Jo, to určitě. Mělo to pár skvělých okamžiků, ale některý momenty to podle mě srážěli. Nechci to tu moc rozepisovat, kdyby to někdo ještě neviděl :D

Doctor je univerzální, aby si každý našel to svoje ;-) Mě se zrovna minulá sezóna skoro vůbec nelíbila. Ten pilot o astronautovi mě vůbec nebral a táhlo se to snad celou sezónu. Tak, jak začala 7. sezóna bych chtěl, aby to pokračovalo :D Trailer na druhou epizodu vypadal ale taky zajímavě.

Ajam
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
8. 9. 2012 / 14:23:36 (před 12 roky)
off

Ani se Britům nedivím, co dělá Doctora Who BBC Amerika tak to jde dolů, stejně jako Torchwood. Nevím na co v BBC myslí když svoje rodinné stříbro poušlou leštit do automičky, namísto aby jeje pěkně cídili doma. Marná sláva cokoliv co američani přebrali to zmršily :-(

Ajam
zipacna
8. 9. 2012 / 15:07:54 (před 12 roky)
off

Kdyby se Američanům nepovedlo získat spolupráci na Doctor Who, určitě by si vymysleli něco svého, podobného. Jako to třeba udělali teď se Sherlockem.

anjoa
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
8. 9. 2012 / 15:29:14 (před 12 roky)
off
Ajam napsal(a):

Ani se Britům nedivím, co dělá Doctora Who BBC Amerika tak to jde dolů, stejně jako Torchwood.

S Torchwoodem naprostý souhlas, ty americké postavy mi jsou vyloženě nesympatické. A co udělali Američani se Strike Back to vyloženě bolelo.

Jinak tedy díky za tip na Drone. K tomu bych se totiž asi normálně nedostala, ale docela mě ty dva díly zaujaly, rozhodně víc než H+.

zipacna
8. 9. 2012 / 16:19:55 (před 12 roky)
off
anjoa napsal(a):

Jinak tedy díky za tip na Drone. K tomu bych se totiž asi normálně nedostala, ale docela mě ty dva díly zaujaly, rozhodně víc než H+.

Těch webseriálů začíná být více a více. Díky Bohu. Ne všechny jsou kvalitní, ale určitě všichni znají Troopers a kdo ano, tak ví, že se dá za málo peněz dělat dobrá muzika. Doufám, že se do budoucna objeví nějaký webseriál z oblasti space-opery a bude kvalitní.

Meimei
Uživatel od první verze | Cool level: 56 | Richard Castle
8. 9. 2012 / 23:03:36 (před 12 roky)
off

Jsem docela zvědavá, jak dopadne ta Wonder Woman.

Does this darkness have a name? Is it your name?
Mik
Uživatel od první verze | Cool level: 57 | admirál William Adama
8. 9. 2012 / 23:37:02 (před 12 roky)
off

Tak to jsem taky zvedav na Wonder Woman. Jestli to bude z jejiho mladi, tak by to mela byt fantasy neco ve stylu Xeny akorat misto mece a disku bude mit laso. No uvidime.

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
19. 9. 2012 / 12:34:34 (před 12 roky)
off

no co já o tom četla, tak to má být amazonka, kterou něco přivedlo do dnešního světa, aby bojovala proti tomu, jak muži ničí svět. jako udělat to, až bude tou wonder woman, tak klidně, ale jestli amazonka vyroste v americe...