Diskuze k článku Novinka pod lupou: Patrick Melrose (Showtime / Sky Atlantic)
matys45
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
2. 6. 2018 / 13:08:00 (před 6 roky)
off

V tomhle případě vlastně hodnocení pilotu nemá moc smysl, protože zatím jsou venku tři díly a každý je úplně jiný. První díl byl vlastně jenom takovej prolog, takže doporučuju v seriálu pokračovat, protože například většina lidí po prvním díle chytla pocit, že se zase jedná jenom o exhibici Cumberbatche, ale v druhém díle se objeví na dvě minuty. Takže hodnocení pilotu doporučuju brát s nadhledem :)

Editováno: 1x | Naposledy: 2. 6. 2018 / 13:08:27
Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
2. 6. 2018 / 13:10:17 (před 6 roky)
off

Já se z tebe zblázním, ragelly :'D.

ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
2. 6. 2018 / 13:21:52 (před 6 roky)
on
Drunk_Queen napsal(a):

Já se z tebe zblázním, ragelly :'D.

tammiive
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
2. 6. 2018 / 13:35:05 (před 6 roky)
off
matys45 napsal(a):

V tomhle případě vlastně hodnocení pilotu nemá moc smysl, protože zatím jsou venku tři díly a každý je úplně jiný. První díl byl vlastně jenom takovej prolog, takže doporučuju v seriálu pokračovat, protože například většina lidí po prvním díle chytla pocit, že se zase jedná jenom o exhibici Cumberbatche, ale v druhém díle se objeví na dvě minuty. Takže hodnocení pilotu doporučuju brát s nadhledem :)

Souhlas :)

Annie2809
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
2. 6. 2018 / 15:12:45 (před 6 roky)
off

Dejte tomu šanci. Další díly jsou mnohem lepší. Já si po pilotu říkala to samé, ale jsem ráda, že jsem si ty další díly pustila.

peta2q
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
2. 6. 2018 / 19:09:47 (před 6 roky)
off

Po prvom dieli som fakt netušila čo si o tom mám myslieť, ale ďalšie diely boli super :)

"Everyone's a whore. We just sell different parts of ourselves." Tommy Shelby
pozitkar
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
2. 6. 2018 / 19:53:29 (před 6 roky)
off

No, já měl pocit, že natočili další díl Trainspottingu a docela jsem si to užíval. Ta druhá epizoda byla taková obeznamovací a třetí už to zase rozjíždí i když bez drog. Buď vám ten styl sedí nebo ne ;-)

Sláma u kravína!
Sang
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
2. 6. 2018 / 20:56:56 (před 6 roky)
off

Myslím, že je škoda, pokud někoho odradí od seriálu názor zdejších recenzenzentů. Je to fantastické dílko plné temného humoru, bolesti, precizní kinematografie a naprosto famózního herectví. Zahraniční recenzenti to vesměs opěvují, tak nedejte určitě jen na serialzone..

ellannor
Uživatel od první verze | Cool level: 18 | Kocour
2. 6. 2018 / 20:59:07 (před 6 roky)
off

Pilotní epizoda dává mnohem větší smysl, když se na ní člověk podívá až po druhé epizodě. Chápu, proč tvůrci prohodili pořadí prvních dvou předlohových knih. Celá propagace seriálu stála na Cumberbatchovi a nemůžete jako první poslat do světa epizodu, kde se sotva mihne. Ale v obráceném pořadí člověk dokáže spíš pochopit motivaci hlavní postavy.

Obviously.
Destinytte
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
3. 6. 2018 / 07:29:09 (před 6 roky)
off

Taky mě k seriálu přitáhl Benedict. První díl nebyl úplně to, co jsem čekala, ale nejsem nějak zklamaná. Další díly jsem zatím nestihla, ale z komentářů mám naději, že to bude lepší. :D

šotek10
Uživatel od první verze | Cool level: 16 | Number 6
3. 6. 2018 / 12:57:12 (před 6 roky)
off

Pilot je sice takový "zvláštní" a někoho třeba odradí, ale určitě se podívejte dál...Další díly jsou opravdu o něčem jiném. A uvidíte, že se vám to svým způsobem zalíbí. :)
Takže se nenechte ovlivnit tím, co píší jiní....100 lidí, 100 chutí. :)

Never trust a hug. It's just a way to hide your face.
Pan Citron
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
4. 6. 2018 / 02:12:36 (před 6 roky)
off

Pilot mi přišel jak díl Sherlocka bez příběhu a Watsona, ale ono je to asi hlavně tím, že on ten Cumberbatch hraje obvykle dost podobné postavy. Nebo aspoň působí tak nějak podobně. Další díly jsou podle mého o trošku zajímavější, především ten druhý. Hugo Weaving je tu démonicky skvělý. Rozhodně nelituju, že jsem začal sledovat :)

I am not a number, I am a free man!
Koldik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
4. 6. 2018 / 15:54:48 (před 6 roky)
off

Tak zatial to mam 50:50