Under Pressure bylo tak úžasný, že jsem si tu písničku musela stáhnout a to rovnou v podání herců v Magicians a poslouchám jí stále dokola :)
Žiaden z uvedených seriálov nesledujem, ale pre mňa bola scéna mesiaca jednoznačne scéna z Lucifera "I Will Survive". Ten duet bol úplne nečakaný a taká pecka, že ma to až zdvihlo zo stoličky :)
Pro mě jednoznačně scéna měsíce byla s Timeless a jelikož těch dobrých scén bylo dost, tak by bylo těžké i vybrat.
2x1- Lucy se opět setkává s Wyattem a Ruffusem. V té scéně jsi Lucy myslela, že už je poslední, která žije a tak bere granát do Mothership, aby ji nechala vybuchnout. Když odchází ze stanu, tak jí někdo chytne za rameno a ten někdo je Wyatt. A následující obětí a později i objetí všech je skvělá scéna.
2x3- Lucy zpívá "You Made Me Love You" Lucy byla nerovozní, když začala zpívat tu písničku, ale pak se rozjela a i Wyatt sledoval, jak skvěle Lucy zpívá a možná i tušil, že ta písnička je věnována jemu
Lucy a Wyatt scéna u bazénu a scéna v domě pro hosty u Hedy Lammar: Co dodat k této scéně byla skvělá, poklona oboum hercům. Debata o Hedy a Goeorgovi, která přela na debatu o Lucy a Wyattovi.
Drahá scéna se už odehrává v domě a je skvěle podkreslena hudbou od Roberta Ducana, Myslím, že při této scéně měli fanoušci výrazy, jako Ruffus po ránu, když vešel do domku.
odkaz
Žádní Agenti? :/ Pro mě to byly buď useknuté ruce nebo evil Fitz, obě scény mě dostaly.
Desperate houseman napsal(a):
Žádní Agenti? :/ Pro mě to byly buď useknuté ruce nebo evil Fitz, obě scény mě dostaly.
To první jsem zvažoval, ale nakonec to u mě vyhrál Blindspot i proto že v Agentch jsou takový scény na denním pořádku a v Blindspotu to pro mě byl ojedinělý zážitek...
Come on, ani nič zo Supernatural/Scooby? Niektorá zo scén by isto stále za zmienku. :)
Lill napsal(a):
Come on, ani nič zo Supernatural/Scooby? Niektorá zo scén by isto stále za zmienku. :)
To určitě, jen se tento měsíc našlo fakt dost povedených scén, takže výběr byl pro mě dost těžký. Za zmínku ještě stojí Waco, Homeland, Santa Clarita Diet, Counterpart a Gotham.
Lill napsal(a):
Upřímně jsem viděl až po uzávěrce vydání, jinak bych o tom přemýšlel. I když spíš k vydání hláškovin :D