Osbone to povazujem za jeden z najlepsich serialov ake som videl.
Arkantos napsal(a):
Osbone to povazujem za jeden z najlepsich serialov ake som videl.
Podpis... Third Watch zbožňuju a od té doby jsem marně hledala seriál, který se mu aspoň trochu podobal.. Až Chicago Fire konečně byl ten pravý seriál, který mi Third watch trochu nahradil... No a teď samozřejmě 9-1-1 (ale že to bude trvat kolik? Patnáct let, než se někdo zase zaměří na záchranné složky jsem teda fakt nečekala). Dodneška mám best of díly na exterňáku (best of rozumněj ty, kde teče nejvíc krve a děje se nejvíc akce) a moc ráda se k nim vracím. Úplně nejradši pak mívám srovnání 1x01 Welcome to the Camelot a 6x22 Goodbye Camelot.
Dost dobrá je třetí řada poznamenaná jedenáctým zářím (ať už úplně první díl, ve kterém vystupovali členové záchranných složek, kteří se účastnili záchranných prací, kde mě třeba nebo ten druhý nazvaný příhodně 10. září).
Plus mě vždycky bavilo, že postavu Bobbyho hraje herec jménem Bobby a postavu Kim herečka jménem Kim :D.
Díky za recenzi, ani jsem nevěděla, že Třetí hlídka existuje, už si to dávám do watchlistu:) Tento typ seriálů zbožňuji:D
Tento seriál som mala veľmi rada. Pamätám si, ako som to ešte pozerávala v TV aj s rodičmi a sestrou. :D Je dobré, že konečne vyrobili seriál podobný tomuto - 9-1-1. A vyzerá to tak, že by som sa mala mrknúť aj na Chicago Fire, ktorý sa mi z nejakého dôvodu nedostal do hľadáčika :D :)
Alaya napsal(a):
A vyzerá to tak, že by som sa mala mrknúť aj na Chicago Fire, ktorý sa mi z nejakého dôvodu nedostal do hľadáčika :D :)
Chyba ;). Sice tam chybí ten policejní faktor, ale zas policejních (a potažmo pak i lékařských) seriálů máš dvanáct do tuctu, takže hasiči jsou vážně vítaná změna :-).
Nj, (ne)dík za připomenutí, že jsem tohle chtěla taky vidět :) Pokaždé, když jsem viděla crossover s Pohotovostí, jsem si říkala, že bych to mohla zkusit, ale vždycky jsem pozapomněla.
Díky za tip, kouknu na to, až trochu zredukuji resty :)
Tak o tomhle seriálu jsem v životě neslyšela :-D A přitom to má 6 sérií, bych čekala, že to bude známější :)
Tento seriál som pravidelne pozerávala na NOVE,aj ked chodil dosť neskoro.Už si veľmi nespomínam čo všetko tam bolo,ale viem že tam bola epka (alebo dve) kde bol podrobne zobrazený 11ty september.Bolo to silné.Pamätám si policajtku Faith,jej parťáka Bosca,hasičku Alex,zdravoťáčku Kim... Finále si ale nepamätám,no bolo to dávno.Snáď sa k tomu ešte niekedy dostanem.