NCIS LA, NO oboje super a Madam secretary taky, ale sakra zase čekat na od myšleneky zločince ...
U mňa je to u tejto stanice úplne jednoduché, pretože zo spomínaného zoznamu aktívne sledujem len TBBT a to je už predlžené:)
Hm a já to mám ještě jednodušší, protože od této stanice nesleduji aktivně nic :-)
Ještě chybí rozhodnout seriál Scorpion.
Mam obrovskou radost za Hawaii. A doufam, ze Dannyho v 9.serii uvidime casteji. Skromne doufam, ze se vrati i Kath. V navrat China a Kono ale uz neverim.
A Scorpion nic? Tak to pro něj asi nevypadá moc dobře...
Hm, Scorpiona jsem asi nějak přehlédla, ale v těch 11 není, takže nerozhodnutý, máte pravdu.
Za prodloužení H50 jsem velmi rád, pořád mě tahle parta baví. Stejně tak je super i prodloužení MacGyvera, Bulla a obou odnoží NCISka. Ale jestli CBS zruší Scorpiona po tom stupidním a nelogickém včerejším finále čtvrté série, tak budu celkem naštvanej. Ne však na CBS, ale na tvůrce seriálu, protože blbější závěr vymyslet nemohli... :/
Furiant napsal(a):
Za prodloužení H50 jsem velmi rád, pořád mě tahle parta baví. Stejně tak je super i prodloužení MacGyvera, Bulla a obou odnoží NCISka. Ale jestli CBS zruší Scorpiona po tom stupidním a nelogickém včerejším finále čtvrté série, tak budu celkem naštvanej. Ne však na CBS, ale na tvůrce seriálu, protože blbější závěr vymyslet nemohli... :/
Souhlasím, dokonce mi to finále přijde i takové malé vyděračské "prodlužte nás, jinak vás fanoušci sežerou".
po zaříznutí 2BG od CBS taky nic aktivně nesleduju, a hádám ani dlouho nebudu
Týjo. Hawaii 5-0 se ještě vysílá? Už roky ho mám za zrušené. Zajímavé...
Doufám, že už zruší Criminal Minds.
Butcher napsal(a):
Doufám, že už zruší Criminal Minds.
Těžko vzhledem k tomu jak skončil poslední díl
nieco sledujem, ostatne ma netrapi...
Hawaii....supééééér :)
andrea168 napsal(a):
Mam obrovskou radost za Hawaii. A doufam, ze Dannyho v 9.serii uvidime casteji. Skromne doufam, ze se vrati i Kath. V navrat China a Kono ale uz neverim.
Scott má ve smlouvě o pět epizod míň než ostatní. Takže ho uvidíme stejně často jako doposud. Michelle si myslím, že se objeví, jelikož se víceméně objevuje od svého odchodu pravidelně. No a co se týče Daniela a Grace, to je bez komentáře :D
Hawaii potešil , ale ten Scorpion ma trápi. Prial by som si lepšie zakončenie ako je momentálne teraz.
Hawaii a NCIS . Jo. Už se těším na další díly
Evie napsal(a):
Scott má ve smlouvě o pět epizod míň než ostatní. Takže ho uvidíme stejně často jako doposud. Michelle si myslím, že se objeví, jelikož se víceméně objevuje od svého odchodu pravidelně. No a co se týče Daniela a Grace, to je bez komentáře :D
Takze uz se vi, na kolik epizod to Scott podepsal? Dneska jsem cetla v Tv Line, ze se domluvili a ze ho urcite uvidime, ale nevim jak casto.
No a Michelle se objevuje tak nejak velmi sporadicky. V jedne serii chybela uplne a pak jen ve 2 epizodach. Mam ji rada (tak ale ja mam rada i Rachel, ze).