Seal Team potešil, no bola by som rada aj za Instinct. Tento seriál ma veľmi zaujal a bola by ho škoda :/ tiež by mi nevadilo ani predĺženie Living Biblically, ale to by som chcela už veľa asi :D
každopádne Instinct by mohli predĺžiť
Trošku neaktuální, protože 9JKL a Living Biblically už byly zrušeny.
No někde jsem zase četla, že dávají Donuts velkou šanci na prodloužení...tak nevím.
Zaujimave z tychto serialov nesledujem ani jediny .. mozno dam sancu Instinct ale inak ..
Snad mi toho Scorpiona nezruší, vždyť je pár kroků od "syndikační stovky"... :(
Neobnovený zbytek je mi celkem jedno.
Tak já kromě Criminal Minds sleduju už jenom to všechno, co už prodlouženo bylo, tak mám radost. Ke většině letošních novinek CBS jsem se vůbec nedostala a ani nevím jestli se vůbec podívám, když to má taková čísla.
Tady se asi nic překvapivého nestane a všechny novinky skončí. Nicméně jsem se chtěl zeptat někoho, kdo to tu sleduje třeba víc , jak to vypadá s eventuálním koncem Teorie. Kdesi jsem četl, že dvanáctá série by měla být poslední.
Radim.Winiarski napsal(a):
Tady se asi nic překvapivého nestane a všechny novinky skončí. Nicméně jsem se chtěl zeptat někoho, kdo to tu sleduje třeba víc , jak to vypadá s eventuálním koncem Teorie. Kdesi jsem četl, že dvanáctá série by měla být poslední.
Taky jsem četla, že je to docela pravděpodobné. Ale to se může říkat a stejně to může jet dalších šest let :D Dokud to stanice neoznámí, tak fakt nemůžeme předpovídat. Seriál je pořád jedničkou stanice i Velké pětky.
Taky si myslím, že to ještě aspoň ty dvě-tři sezony pojede. Stanice si počká ještě rok, jestli si Young Sheldon udrží ty výsledky z první řady a potom, pokud herci nebudou chtít natáčet až do smrti to ukončí :D Young Sheldon zaplní to místo nejsledovanějšího seriálu a všichni tak budou spokojení.
Ten Scorpion by uz ozaj mohli poslat k vode...
Za mě dobrý ;) jelikož mi prodloužili všechny seriály, které z této stanice sleduju, tak jsem spokojená ;) :)