Diskuze k článku Jak který seriál dopadne? Naše předpovědi ohledně The CW
Caroline115
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
25. 4. 2018 / 16:17:58 (před 6 roky)
off

Tak Riverdale mi prodloužili, za to jsem ráda a uvidíme, jak to bude s iZombie...já si myslím, že tomu dají ještě jednu, závěrečnou sérii. A pak už mě zajímá jen The 100, ale tak to si ještě počkáme asi než to oznámí....

xtomas252
Uživatel od první verze | Cool level: 84 | Dr. Horrible
25. 4. 2018 / 16:38:30 (před 6 roky)
off

S ratingem 0,4 jsou Originals momentálně nadprůměr, ne? :D

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
25. 4. 2018 / 17:04:47 (před 6 roky)
off
xtomas252 napsal(a):

S ratingem 0,4 jsou Originals momentálně nadprůměr, ne? :D

V podstatě pravda :D Ale na druhou stranu je to číslo z premiéry, takže pokud začínají na 0.4, tak jsem zvědavá, kam se propadnou :D

Janulka93
Uživatel od první verze | Cool level: 18 | Kocour
25. 4. 2018 / 17:33:36 (před 6 roky)
off

No, upřímně...u iZombie se asi ani moc nedivím - když jsem na to začala koukat loni, nemohla jsem se dočkat dalších dílů a teď? Stále jsem ještě nenašla to "omg kdy bude další díl!" nadšení. Přijde mi, že je to o hodně slabší letos. :( Osvěžují to tak maximálně ty postavy, ve které se Liv vždycky promění, ale dějově se strašně plácají...

Editováno: 1x | Naposledy: 25. 4. 2018 / 17:57:16
Chrosticek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
25. 4. 2018 / 21:45:20 (před 6 roky)
off
Janulka93 napsal(a):

No, upřímně...u iZombie se asi ani moc nedivím - když jsem na to začala koukat loni, nemohla jsem se dočkat dalších dílů a teď? Stále jsem ještě nenašla to "omg kdy bude další díl!" nadšení. Přijde mi, že je to o hodně slabší letos. :( Osvěžují to tak maximálně ty postavy, ve které se Liv vždycky promění, ale dějově se strašně plácají...

Presne takto to vidim aj ja, iZombie bol jeden z tych serialov, na ktore som sa zakazdym tesil na nove casti, tato nova seria je zatial hrooozna nuda a riadny sešup kvalitovo dole, celkovo nove serie CW serialov su hrozne, prestal som tento rocnik pozerat aj Arrowa aj Flasha, co to uz nema ziadny napad ani kvalitnejsie spracovanie...

pataaaaaa159
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
25. 4. 2018 / 21:52:01 (před 6 roky)
off

Supergirl už by měli zrušit... Ta kvalita je hrozná

Nikdy není čas nevhodný pro seriál :)
tommmyk
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
25. 4. 2018 / 21:55:05 (před 6 roky)
off

Doufám v prodloužení iZombie a i The 100. A myslím sí, že oba tyto seriály prodloužení získají, neboť CW moc své stálice neruší a raději předem oznámí závěrečné série. 100 by mohlo porkačovat ještě i další roky, iZombie nejspíš oznámí závěrečnou sérii.

Life Sentence se mi taky líbí, takže bych byl za prodloužení taky rád, ale asi je zde velmi malá šance na další řadu. Valor ať klidně zruší.

Olivia Caroline Jones
Redaktor | Cool level: 22 | Chandler Bing
25. 4. 2018 / 22:31:20 (před 6 roky)
off

tak hlavně ať potom prodlouží The 100... klenot týhle stanice

Is it bad that I'd rather watch Friends than actually have them?
milosh
Dlouholetý uživatel | Cool level: 38 | Angel
25. 4. 2018 / 23:37:33 (před 6 roky)
off
Olivia Caroline Jones napsal(a):

tak hlavně ať potom prodlouží The 100... klenot týhle stanice

Souhlas, The 100 je v té záplavě zcrossoverovaných superhrdinů zlatá výjimka z jiného soudku. Prodloužili mi Riverdale, tak by mohli i Stovku.

Koldik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
26. 4. 2018 / 13:18:33 (před 6 roky)
off

Tu som rad. Moje stalice idu dalej...