Ak teda Homeland skonci tak si to konecne aspon dopozeram a ukoncim.
Harrow už má vážně oficiálně potvrzenou další sérii? Za hlavního protagonistu jsem rád, ale Forever byl podle mě podstatně zajímavější :-)
Vegen napsal(a):
Harrow už má vážně oficiálně potvrzenou další sérii? Za hlavního protagonistu jsem rád, ale Forever byl podle mě podstatně zajímavější :-)
Prodloužili ho ještě před premiérou :)
A ještě aktualizace tipovačky by byla fajn :-)
ragelly napsal(a):
Prodloužili ho ještě před premiérou :)
To je skvěl zpráva. Vím, že se to nestane, ale kdyby to záhadné tělo byla manželka z Ringer a dříve používal jméno Henry Morgan, tak budu v ráji :D
Se zrušenými nemám problém, sleduji jen Homeland a ten už si konec zaslouží, nic se nedá natahovat donekonečna :)
Ze zrušených ani prodloužených tady moc nesleduju; jen jsem docela dost příjemně překvapená z prodloužení Alexy & Katie - skoro vůbec jsem to nečekala - a je mi líto konce Young & Hungry, i když už to bylo trochu repetetivní, ale alespoň se o konci ví dříve a snad dostaneme nějaké pořádné zakončení :)
Samozřejmě jsem ráda za již dříve prodloužené Good Doctor, SWAT, Seal Team, One Day At a Time & Mom.
Taky mě moc mrzí ukončení Librarians, Homeland & Shades of Blue, ale alespoň si pak zbylé série budu moct dát maratónem :)
Hurá s tím Homelandem. Natahovali to jako kšandy, zatímco podobný American Odyssey se musel obejít bez pokračování. Škoda.
tak chyba mi este posledna seria Librarians dopozerat .. tento serial zamrzi, inak ma vacsina nechava chladnymi ..a predlzene ... vacsinu aj tak nesledujem ..
The Path mi bude chybět. :( Škoda,že ho řádně nezakončili...
Here and Now je zrušeno? WTF? Po tom konci první série bych jako vážně moc rád druhou sérii nebo aspoň film s vysvětlením. Tohle zrušení teda hodně zabolelo. Everything Sucks! bylo taky fajn, ale tam to tolik nevadí i přes ten konec.
aj Wentworth má potvrdenú 7 sériu :)
Za rasistický výrok Roseanne Barr ABC ruší Roseanne.
CrazyGeek napsal(a):
Za rasistický výrok Roseanne Barr ABC ruší Roseanne.
Eeeej, byla to otázka času, než to přežene. Je mi líto castu a crew, kteří s tím počítali a zároveň i Disney, že přišel o tak velký hit.
Heeeeeeeej ale teď pročítám Entertainment W. a (musím citovat):
ABC’s decision to cancel Roseanne after Roseanne Barr’s racist tweet attacking a former President Obama adviser has received a massive response on social media, with many praising the network’s move. But one response that ABC might not have anticipated is the number of creators in Hollywood using this opportunity to suggest potential replacements to fill the hole in the network’s programming schedule.
Bryan Fuller took the opportunity to suggest a reboot of his cult hit Pushing Daisies, and Enlisted creator Kevin Biegel said that he’d be willing to hire Roseanne‘s entire crew if the network would give a second life to his one-season comedy, which originally aired on Fox. Then there’s Charlie Sheen, who apparently wants even more Two and a Half Men.
Protože jestli se stane zázrak a Fuller dostane zelenou na Pushing Daisies (a za předpokladu, že to nebude úplný remake), asi... já nevím. Zblázním se štěstím?