Diskuze k článku Jak který seriál dopadne? Naše předpovědi ohledně Foxu
Jenny17
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
26. 4. 2018 / 17:33:20 (před 6 roky)
off

No The X- Files to bylo jasné těšila jsem se na prodloužení,ale není to ono. Exorcista zkusila jsem pilot, ale vůbec mě to nebavilo .o(

Jenny
Caroline115
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
26. 4. 2018 / 18:28:30 (před 6 roky)
off

Letos doufám ve dva zázraky....že prodlouží The Exorcist a Timeless. Haha, já vím :-D bez šance :-D

juli
26. 4. 2018 / 18:36:07 (před 6 roky)
off

najviac sa asi teším na 9-1-1, i keď neviem či tak veľmi ako rpedtým keďže je otázne či Connie bude pokračovať aj v 2. sérii..
no a modlím sa tu aby predĺžili Lucifera a B99 :D ale tiež by som sa nenahnevala ani keby predĺžia La to Vegas a The Resident :)

zip
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
26. 4. 2018 / 19:03:48 (před 6 roky)
off

Já nechci, aby zrušili smrtonosnou zbraň! A co je to za problémy hlavního herce? Moc se vžil do role?

Kolečkové brusle, sci-fi, Cimrman a sarkasmus -to je moje!
SparkySpeirs
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
26. 4. 2018 / 20:25:52 (před 6 roky)
off

9-1-1, Orville & Gifted už mi prodloužili a New Girl mi končí... Teď už jen držet palce, aby prodloužili Lucifera, Gotham, Mick, B99 a hlavně Lethal Weapon, ale jak tak koukám na ten komentář, tak se mi to nějak nelíbí.
Mohl by mi někdo vysvětlit, co je to tedy s Claynem za problém? Lethal Weapon se hned na začátku první série vyšvihl mezi moje nejoblíbenější seriály a zrušení by mě opravdu mrzelo...

What the fork?!
andrea168
26. 4. 2018 / 20:43:39 (před 6 roky)
off

Tak petici za prodloužení Lucifera bych podepsala i já.
Se Smrtonosnou zbraní bude asi velký problém, prý s tím hercem nikdo nechce hrát, bojím se zrušení.

Ps: chci se zeptat, jestli letos budou slepé spoilery ohledně finálových epizod. Mám pocit (možná špatný), že už jsem je někde viděla. Nebo jsem je přehlédla tady?

Nikola9
Uživatel od první verze | Cool level: 33 | Jack Carter
26. 4. 2018 / 21:03:01 (před 6 roky)
off
buckybxrnes napsal(a):

9-1-1, Orville & Gifted už mi prodloužili a New Girl mi končí... Teď už jen držet palce, aby prodloužili Lucifera, Gotham, Mick, B99 a hlavně Lethal Weapon, ale jak tak koukám na ten komentář, tak se mi to nějak nelíbí.
Mohl by mi někdo vysvětlit, co je to tedy s Claynem za problém? Lethal Weapon se hned na začátku první série vyšvihl mezi moje nejoblíbenější seriály a zrušení by mě opravdu mrzelo...

Jestli jsem to dobře pochopila, tak vyšiluje kvůli bezpečnosti a podmínkám na pracovišti. Sice se pak omluví, ale pak ho zase něco vytočí a tak pořád dokola. A že jeho chování dosáhlo bodu, kdy už je to všem opravdu nepříjemný a přemýšlí se, co s jeho postavou udělají, aby seriál udrželi :(

Editováno: 1x | Naposledy: 26. 4. 2018 / 21:04:34
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
26. 4. 2018 / 22:11:21 (před 6 roky)
off
andrea168 napsal(a):

Tak petici za prodloužení Lucifera bych podepsala i já.
Se Smrtonosnou zbraní bude asi velký problém, prý s tím hercem nikdo nechce hrát, bojím se zrušení.

Ps: chci se zeptat, jestli letos budou slepé spoilery ohledně finálových epizod. Mám pocit (možná špatný), že už jsem je někde viděla. Nebo jsem je přehlédla tady?

Jop, mám je tu nachystané, začínají dnes :)

andrea168
26. 4. 2018 / 22:15:27 (před 6 roky)
off
ragelly napsal(a):

Jop, mám je tu nachystané, začínají dnes :)

Díky! Díky! Díky!

milosh
Dlouholetý uživatel | Cool level: 38 | Angel
26. 4. 2018 / 23:33:51 (před 6 roky)
off

No jo, dusno na place udělá svoje,to už by mohla spousta herců vyprávět.
Ale tak ne vždy je změna na škodu. Třeba ve čtvrtých seriích Čarodějek a O.C. mi změna hereček přišla nakonec hodně vhod, byť jsem si jí původně představit nedokázal. Když vyberou dobrého herce, který zapadne, nemusí být nic ztraceno.

corine
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
27. 4. 2018 / 01:22:43 (před 6 roky)
off
Nikola9 napsal(a):

Jestli jsem to dobře pochopila, tak vyšiluje kvůli bezpečnosti a podmínkám na pracovišti. Sice se pak omluví, ale pak ho zase něco vytočí a tak pořád dokola. A že jeho chování dosáhlo bodu, kdy už je to všem opravdu nepříjemný a přemýšlí se, co s jeho postavou udělají, aby seriál udrželi :(

Briggs bude mít plastiku... :P :D

Já už tu nejsem!
Nikola9
27. 4. 2018 / 06:30:33 (před 6 roky)
off
milosh napsal(a):

No jo, dusno na place udělá svoje,to už by mohla spousta herců vyprávět.
Ale tak ne vždy je změna na škodu. Třeba ve čtvrtých seriích Čarodějek a O.C. mi změna hereček přišla nakonec hodně vhod, byť jsem si jí původně představit nedokázal. Když vyberou dobrého herce, který zapadne, nemusí být nic ztraceno.

Tady si to nedokážu představit, konečně jsem z něj setřásla Rectify, oblíbila si ho on začne blbnout :( Kdyby měl "odjet" a místo někdo nastoupil někdo, kdo ho bude napodobovat, tak to bude divný. Možná by bylo lepší seriál ukončit :(

Radim.Winiarski
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
27. 4. 2018 / 06:56:20 (před 6 roky)
off

U Lucifera by se fanoušci asi opravdu zbláznili, kdyby se rozhodli jej zrušit :D Modlit se budu za LA to Vegas, které patří mezi opravdu skvělé novinky a Exorcistu. U toho by to byla škoda hlavně z důvodu, že druhá řada měla opravdu skvělé obsazení a příběh se nějakým způsobem pěkně posouval dál. Ale u něj by šance byla asi jen v případě změny stanice.
Co se týče zrušení, možná bych popřemýšlel už nad ukončením Gothamu a B99. Obzvlášť u Gothamu mi to neustálé oživování a zabíjení postav začíná pěkně lézt na nervy. U B99 žádnej problém nevidím. Jen už podle mě není důvod nějak zbytečně natahovat něco, co se za 5 řad nikam extra neposunulo.

Tak dlouho nosíte masku, až nakonec zapomenete, kdo je pod ní. (V)
ragelly
27. 4. 2018 / 10:15:54 (před 6 roky)
off
Nikola9 napsal(a):

Tady si to nedokážu představit, konečně jsem z něj setřásla Rectify, oblíbila si ho on začne blbnout :( Kdyby měl "odjet" a místo někdo nastoupil někdo, kdo ho bude napodobovat, tak to bude divný. Možná by bylo lepší seriál ukončit :(

Myslím, že jsem četla, že uvažují i nad ženskou hrdinkou místo něj.

ragelly
27. 4. 2018 / 11:43:03 (před 6 roky)
off
IcePrincess napsal(a):

Rozchod/rozvod snad Barry a Iris
Romantické znovushledání- Doufám, že NE Major a Liv(Izombie), kéžby Clarke a Lexa (not gonna happen, I know). Nejspíše Hayley a Elijah(TO), byla bych ovšem štastná za Klause a Camille(TO). Něco z OUaT taky nejspíš bude.
První sex, líbání, miluju tě - Liv a Blaine (Izombie, holt jsem hodně naivní)
Smrti - Hayley, Klaus, Elijah (the originals), Ralph Dibny, Dinah Drake(přání)

Špatný článek? :D

Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
27. 4. 2018 / 13:43:01 (před 6 roky)
off
ragelly napsal(a):

Špatný článek? :D

Ach to serfování na mobilu.... :D

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
Koldik
27. 4. 2018 / 14:42:11 (před 6 roky)
off

Orville je pecka a gifted je moj zaner, takze nic viac mi netreba...

Nikola9
27. 4. 2018 / 15:10:29 (před 6 roky)
off
ragelly napsal(a):

Myslím, že jsem četla, že uvažují i nad ženskou hrdinkou místo něj.

No... tak to by opravdu měli ukončit, to už prostě nebude ono :(

Luisa
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
27. 4. 2018 / 19:44:23 (před 6 roky)
off

Za Gifted jsem ráda ;) :) seriál se mi zamlouvá :) a pokud se jedná o Lucifera, tak doufám o prodloužení :)

Vím, že nic nevím. Ale to neznamená, že mi to musíte připomínat!!!
luciakanky
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
28. 4. 2018 / 21:11:53 (před 6 roky)
off

Lucifer je super,ale posledne epizody mi pridu ako slaba telenovela.
The Mick mam rada,oddychovka bola by skoda keby ho zrusili.Jimmmy by mi chybal.nechutak jeden:D

driver picks the music, shotgun shuts his cakehole
šotek10
Uživatel od první verze | Cool level: 16 | Number 6
1. 5. 2018 / 18:17:08 (před 6 roky)
off

Už se nemůžu dočkat další série Orville, i mě samotnou tento seriál příjemně překvapil.

Simpsoňáci mě už nijak nepřekvapují. ;)

Ale nebylo by špatné, kdyby se někdo rozhodl pro obnovení Futuramy!!

Never trust a hug. It's just a way to hide your face.