Diskuze k článku Jak který seriál dopadne? Naše předpovědi ohledně NBC
Caroline115
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
27. 4. 2018 / 16:17:20 (před 6 roky)
off

Ať mi Timeless neruší :-(

Radim.Winiarski
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
27. 4. 2018 / 16:18:03 (před 6 roky)
off

Rise bych klidně ještě rok-dva zvládl sledovat :D Je to takový prazvláštní mix Glee a High School Musical s obličejem Joshe Radnora, kterýho ať se snažím sebevíc stále vidím jako Tedíka Mosbyho. Ale proč ne :D Koukatelný to je. A v rámci této stanice, kdy koukám na velmi málo seriálů by mi něco nechat mohli.

Tak dlouho nosíte masku, až nakonec zapomenete, kdo je pod ní. (V)
Masha
Uživatel od první verze | Cool level: 21 | Phil Dunphy
27. 4. 2018 / 16:30:20 (před 6 roky)
off

Předpokládám, že Timeless podruhé už nepřežije, ale docela by mě zajímala nějaká čísla ze streamingu. Nebo jestli vůbec v USA to někde streamují, protože na český Netflix se přidávají nové epizody (i když se zpožděním pár dní, kdo ví proč).

Jenny17
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
27. 4. 2018 / 16:38:45 (před 6 roky)
on

Timeless nechci, aby zrušili .o(. To už mi tak nevadí Blindspot nebo The Blacklist.

Jenny
pataaaaaa159
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
27. 4. 2018 / 16:43:22 (před 6 roky)
off

Jsem rád za The Good PLace, je to nejlepší komedie co jsem kdy viděl.
Hlavně chci prodloužit Good Girls a možná i Rise.

A.P Bio je docela špatný a Champions se od čvtrté epizody zlepšili, ale taky nic moc.

Nikdy není čas nevhodný pro seriál :)
unlimited
Dlouholetý uživatel | Cool level: 23 | Denholm
27. 4. 2018 / 16:57:24 (před 6 roky)
off

V kategorii Zrušeno chybí seriál Shades of Blue, který se rozloučí po odvysílání III. řady.

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
27. 4. 2018 / 17:02:18 (před 6 roky)
on

Ach jo, a zrovna Brave mě z těch vojenských šíleností jako jediný baví :(. Tak doufám, že vám předpovědi fakt nevyjdou.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Jessica Angell
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
27. 4. 2018 / 19:04:54 (před 6 roky)
off
andromache napsal(a):

Ach jo, a zrovna Brave mě z těch vojenských šíleností jako jediný baví :(. Tak doufám, že vám předpovědi fakt nevyjdou.

přesně..The Brave byl z těch vojenský super..Seal Team jsem nevydržela ani první díl

Gabka
juli
27. 4. 2018 / 19:09:53 (před 6 roky)
off

z tejto stanice sledujem asi najviac seriálov :D
za Superstore som veľmi rada, a verím že vydržia aj všetky Chicago seriály. Good Girls by mohli predĺžiť a tiež by mi nevadilo ani predĺženie The Blacklist a Blindspot a hlavne Timeless. ja verím, že Timeless a Blindspot skončia nejako uzavreto, keď to už s nimi nevyzerá dobre :/
AP Bio a Champtions ma prestalo baviť po cca 3 epizóde a Rise som prestala sledovať po nejakej 5 epizóde, ale ak sa Rise predĺži tak to sledovať asi začnem :D

Luisa
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
27. 4. 2018 / 19:42:59 (před 6 roky)
off

Timeless ach Timeless :( Proč jen jsi Timeless??? :( chtělo by to zázrak, aby se prodloužil :( stejně jako vloni...

Vím, že nic nevím. Ale to neznamená, že mi to musíte připomínat!!!
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
27. 4. 2018 / 19:53:22 (před 6 roky)
on
Jessica Angell napsal(a):

přesně..The Brave byl z těch vojenský super..Seal Team jsem nevydržela ani první díl

To jsem ráda, že v tom nejsem jediná.. Žel Amíci to asi vidí jinak :(. Taková škoda :(.

juli napsal(a):

z tejto stanice sledujem asi najviac seriálov :D

Taky teď zjišťuju, že NBC asi bude moje stanice (aneb právě jsem konečně dokoukala trailer na Reverie, když už se Sarah objeví v příštím díle ChF, a 30. květen tady nemůže být dostatečně rychle :D)

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
jduch
Dlouholetý uživatel | Cool level: 28 | Timothy McGee
27. 4. 2018 / 21:16:33 (před 6 roky)
off

Nevěřím, že zruší Timeless, prostě musíme věřit :-)

jduch
Case*Wawe*Make
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
27. 4. 2018 / 21:24:15 (před 6 roky)
off

Od NBC sleduji pouze Timeless, takže fakt se bojím. Prosím, prosím teď je čas na zázrak.

Jarda: Hospodou se rozezní varhany, Kachna může volat černý havrany. #Hospoda "Figure out what you're fighting for, and you'll be okay.~~ Wyatt Logan
milosh
Dlouholetý uživatel | Cool level: 38 | Angel
27. 4. 2018 / 23:39:35 (před 6 roky)
off

Chudák Timeless. Uznávám, že jen hledám výmluvy, ale sami ho odstřelili tím časem. Nejdřív se holedbali, že by to mohli vysílat od osmi pro rodiny a školáky a nakonec to šoupnou na neděli na deset, kde si vážně nevybavuju, že by v posledních letech nějaký seriál uspěl a dočkal se prodloužení :(

Adelai
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
28. 4. 2018 / 00:17:05 (před 6 roky)
off

Sleduji Blindspot a Blacklist. U Blindspotu mě zrušení ani mrzet nebude, dávno ztratil šťávu a sleduji ho jen proto, že neumím opouštět oblíbené postavy :D ale důstojný uzavřený konec bych si moc přála. Otevřené konce ... resp. ne otevřené ale nedodělané mi doslova zkazí celý dojem ze seriálu. U Blakcklistu bych si přála prodloužení, i přesto, že děj je natahovaný mě Red pořád baví.

andrea168
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
28. 4. 2018 / 02:04:29 (před 6 roky)
off

At se opovazi sahnout mi na Timeless! Musim doufat, popripade podepisovat petice :-). Sleduju jeste Blacklist, pokud by tomu dali dustojne ukonceni, tak bych zruseni nejak unesla. Bez Toma Keena to stejne uz nema takovy grady.

Litocha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 50 | František 'Ozzák' Pacovský
28. 4. 2018 / 12:00:11 (před 6 roky)
off

Jestli/až neprodlouží Rise, bude mě to mrzet.

luciakanky
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
28. 4. 2018 / 21:09:13 (před 6 roky)
off

Timeless mam rada,ale druha seria je asi konecna :(

driver picks the music, shotgun shuts his cakehole
Case*Wawe*Make
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
28. 4. 2018 / 21:25:07 (před 6 roky)
off
milosh napsal(a):

Chudák Timeless. Uznávám, že jen hledám výmluvy, ale sami ho odstřelili tím časem. Nejdřív se holedbali, že by to mohli vysílat od osmi pro rodiny a školáky a nakonec to šoupnou na neděli na deset, kde si vážně nevybavuju, že by v posledních letech nějaký seriál uspěl a dočkal se prodloužení :(

To nejsou výmluvy, ale pravda Neděle a 22:00, jako čas pro rodinnou show. To je na palici. Ani seriál není moc propagovaný.

Jarda: Hospodou se rozezní varhany, Kachna může volat černý havrany. #Hospoda "Figure out what you're fighting for, and you'll be okay.~~ Wyatt Logan
kjama
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
29. 4. 2018 / 20:25:27 (před 6 roky)
off

Když se rozhodnou zrušit seriál, tak by aspoň bylo fér ho nějak důstojně ukončit. V poslední době se i stává často, že seriál neprodlouží. Jestli bude totéž i u Timeless, tak potěš...

You only live once unless you are a Winchester.
milosh
Dlouholetý uživatel | Cool level: 38 | Angel
29. 4. 2018 / 22:16:34 (před 6 roky)
off
kjama napsal(a):

Když se rozhodnou zrušit seriál, tak by aspoň bylo fér ho nějak důstojně ukončit. V poslední době se i stává často, že seriál neprodlouží. Jestli bude totéž i u Timeless, tak potěš...

To je ozhodně pravda. Já si pořád říkám, že by to měli dávat do smlouvy při objednávce nové série. Něco jako: "Bude-li seriál zrušen, zavazuje se TV, že objedná dvouhodinový televizní film za cenu běžné epizody a produkce se zavazuje, že v něm uzavře všechny dějové linky." Vím, že si to představuju, jak Hurvínek válku, ale nebylo by to krásné, kdyby se na začátku září odvysílala finále zrušených seriálů a nezůstávaly by žádné otevřené konce? :D

Koldik
4. 5. 2018 / 10:59:53 (před 6 roky)
off

velmi sa tesim za Good Place.
Blacklist som nevidel poslednu seriu tak neviem ci uz by to mohlo byt na konci...
V kazdom pripade by sa mi uvolnilo miesto vo watchliste.