Tak to zní dobře, z toho by něco mohlo být :)
Vypadá to zajímavě ale strašně mi to připomíná Chucka. :D
Uvidíme, co se z toho vyklube... ;)
To teda nevim, jestli něco překoná Chuckouše..ale nemuselo by to bejt tak špatný. :)
No, jsem zvědavý... Chuck je jenom jeden, ale budu čekat, co z toho vznikne... ;)
Hele copak mi to připomíná...
Zatím nepojmenovaný projekt Karyn Usher (špionážní)
Po smrti svého otce – CIA agenta, nachází sedmnáctiletá dívka pochopení u tajemného špionského zabijáka, který jí nejen nahrazuje otce, ale zároveň je i jejím rádcem a průvodcem po špionážím světě.
Zdroj: Letošní piloty FOXu
Že by FOXu docházely nápady?
Fruiko napsal(a):
Hele copak mi to připomíná...
Fox a napady?:-D
jen by to nechtělo otcovský vztah, ale nějakou pěknou frajerku
Fruiko napsal(a):
Tak to teď zatím nic neznamená, můžou mít víc špionských pilotů a pak vyberou jeden pro seriál :) Ale je fakt, že cílem je mít asi co nejširší spektrum, no.. Jsem zvědavá, jak to dopadne, ale líbí se mi tady to spojení agent + drama + komedie :)
Pokud to nebude vyložená vykrádačka Chucka, tak by to mohlo být dobré. Nicméně se těším na nový příběh a NERD styl hlavního protagonisty, schválně ... jestli to zaujme lidi tolik, jako zaujal Chuck mě. Jsem fanoušek Chucka, takže něco podobného si líbit nechám... sranda by byla, kdyby tam hrál Zachary Levi.
Carljack napsal(a):
sranda by byla, kdyby tam hrál Zachary Levi.
Osobně si myslím, že není sebemenší šance :) Herci rádi hledají nové charaktery, chtějí dokázat, že nejsou omezeni jen na tu jednu postavu, která je proslavila :) Zachary znovu jako CIA by do toho podle mě nešel ani náhodou, i kdyby tvůrci měli zájem.
tak on by tam mohl mýt jenom jako roli hostovací, ale hlavní roli by mu ani nedaly, sice je to takový nekoruvaný král NERDů, ale on to nebude určitě
Mohlo by to být dobrý, ale snad se nebudou Chucka snažit obšlehnout.
ragelly napsal(a):
Osobně si myslím, že není sebemenší šance :) Herci rádi hledají nové charaktery, chtějí dokázat, že nejsou omezeni jen na tu jednu postavu, která je proslavila :) Zachary znovu jako CIA by do toho podle mě nešel ani náhodou, i kdyby tvůrci měli zájem.
Samozřejmě že ne, ale byl to jen vtípek na FOX, že když už kopírovat Chucka, tak kompletně :D :D Uvidíme co z toho bude, nejvíce toho napoví první trailer, jelikož trailery k Chuckovi, byli vždy trefné... uvidíme co si pro nás FOX připraví, ale podle toho ANONYMOUS, nebude to doufám nějak propojené s tou skupinou hackerů?
já nejsem zrovna fanoušek chucka a tohle se mi zdá jako snaha natočit to znovu bez toho sci-fi prvku, takže zatím moc nadšená nejsem, ale třeba to dobré být může.
Asi ne. Mrkni se na spoilertv.com pro jistotu, jestli chceš, ale to by už jelo v téhle sezóně. Občas se stane, že se jim to nevejde do programu nebo se jim nelíbí pilot, ale nápad jo, tak je to nechají zkusit znovu, ale většinou to stejně nedopadne.