Diskuze k článku SARS: Stovka po premiéře dále klesá
pataaaaaa159
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
4. 5. 2018 / 18:34:38 (před 6 roky)
off

Už by měli ten seriál zrušit... Myslím že už to kleslo dostatečně hluboko na to aby to konečně skončili

Nikdy není čas nevhodný pro seriál :)
Son of Anarchy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
4. 5. 2018 / 19:20:09 (před 6 roky)
off

pro me stovka jeden z nejoblibenejsich serialu, samozdrejme mel i svoje slabsi chvile, ale rekl bych minulou sezonu se pozvedl. Ta sledovanost nic moc, ale na druhou stranu je posledni sezony stabilni a zatim to vzdycky stacilo na prodlouzeni. Me zatim prvni dva dily bavily, takze spokojenost, narozdil treba od FTWD. Ja jen doufam, ze to bude radne ukonceny, bud at ma pata rada ukonceni bez cliffhangru nebo at predem ohlasi, ze pripadna sesta bude posledni. Pro me je treba mnohem vic utrapenejsi Arrow co se tyce CW. No uvidime

Son of Anarchy
pataaaaaa159
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
5. 5. 2018 / 10:05:27 (před 6 roky)
off
Son of Anarchy napsal(a):

pro me stovka jeden z nejoblibenejsich serialu, samozdrejme mel i svoje slabsi chvile, ale rekl bych minulou sezonu se pozvedl. Ta sledovanost nic moc, ale na druhou stranu je posledni sezony stabilni a zatim to vzdycky stacilo na prodlouzeni. Me zatim prvni dva dily bavily, takze spokojenost, narozdil treba od FTWD. Ja jen doufam, ze to bude radne ukonceny, bud at ma pata rada ukonceni bez cliffhangru nebo at predem ohlasi, ze pripadna sesta bude posledni. Pro me je treba mnohem vic utrapenejsi Arrow co se tyce CW. No uvidime

Já mám problém skoro se všema CW seriálama z nějakého dúvodu. Mně to prostě přijde strašně o vztazích a ty postavy dost otravné. Jediné 2 které mám rád jsou Supernatural a Black Lightning, ostatní mě prostě nějak nebaví. Mám rád teen seriály na způsob TEOTFW, Ale teen seriály od CW a od Freeformu (ty jsou ještě horší) si mě prostě nějak nemůžou získat i když se snažím je mít rád.

Nikdy není čas nevhodný pro seriál :)