...jakože cože? :D zase nemám bod, že už mě to ani nepřekvapuje :D
Hey, jako vážně. Takže zase bez bodu. Když toto prodloužili a neprodlouží Timeless, tak budu naštvaná.
Tohle prodlouží? Vážně? Jestli tohle prodlouží a Timeless ne, tak si kupuju letenku do Améériky a půjdu jim tam nabančit :-D
Nahodou mne sa serial pacil, je dost vtipny, ale tak treba hod at ako maraton to cakanie je deprimujuce.
Vkazdom prpade konci otvorenym koncom takze dobre ze ma dalsiu sezonu.
(Teda nemam ho pozrety cely lebo nejake casti sa tazko hladaju ..az ho budem mat komplet tak si ho pozriem naraz.)
PS:A Sarika je taaak .. mnam.
sandokan555 napsal(a):
Nahodou mne sa serial pacil, je dost vtipny, ale tak treba hod at ako maraton to cakanie je deprimujuce.
Vkazdom prpade konci otvorenym koncom takze dobre ze ma dalsiu sezonu.
(Teda nemam ho pozrety cely lebo nejake casti sa tazko hladaju ..az ho budem mat komplet tak si ho pozriem naraz.)
PS:A Sarika je taaak .. mnam.
Proč by se těžko hledaly? Já je našel všechny i s anglickýma titulkama hned v den premiéry
Case*Wawe*Make napsal(a):
Hey, jako vážně. Takže zase bez bodu. Když toto prodloužili a neprodlouží Timeless, tak budu naštvaná.
Pod to se podepisuju. Jestli je fakt pravda, že nás čekají otevřená vrata a "budeme potřebovat třetí sérii" Timeless, tak doufám, že jí dostaneme, když už se prodlužují takovéhle novinky.
pataaaaaa159 napsal(a):
Proč by se těžko hledaly? Já je našel všechny i s anglickýma titulkama hned v den premiéry
mozno preto ze na kazdom servery boli ine datumy premiery casti? takze ma nebavilo kontrolovat ci je alebo nie dana cast uz vonku ...
milosh napsal(a):
Pod to se podepisuju. Jestli je fakt pravda, že nás čekají otevřená vrata a "budeme potřebovat třetí sérii" Timeless, tak doufám, že jí dostaneme, když už se prodlužují takovéhle novinky.
Tak bude určitě otevřený konec, protože pár herců to řeklo v rozhovorech.
zazrak to nie je.. aaale, ja sa na to bavim:-)
takze za mna plus:-)