Ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne.
ANO!!!!!!!!!
ANO!!!!!!!!!
ANO!!!!!!!!!
Tohle potěšilo ;)
Tak si říkám, jestli má NBC v plánu přidat 8.den do týdnu nebo kam všechny ty seriály nacpe? Protože obnovuje fakt všechno letos :D Ještě teda doufám v Rise
akože toto som vážne nečakala, ale som tak šťastnááá :)
lukascoolarik napsal(a):
Ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne.
Tak koukám, že máš neskonalou radost, co?
tak to jsem necekal. Sice zreciklovani pribehu novejma kerkama jakz takz funguje, ale nak uz to pro me nema ten drive. Skoncit to druhou radou, tak bych ani netruchlil. Ale tak sleduju dal, i kdyz klidne si to necham par dilu utect a nemusim to nutne videt hned po premiere jako jiny serialy......po dodivani serie se uz ani nedivim, ze prodlouzili. Docela me vyrazili dech poslednim dilem. Tolik zvratu najednou? Zapata zradce. Nemoc Jane. Kurt polomrtvej. Smrt Romana. Do toho cekam ze se v dalsi serce bude mozna mstit Blake. Jane jestli prepne fest, tak by mohla osvobodit Shepherd. Scenaristi me teda mile prekvapili. Rozhodne vic nez pri minulym finale.
Case*Wawe*Make napsal(a):
Tak koukám, že máš neskonalou radost, co?
Ani nevíš jakou... Teď už ale nebudu trpět já, ale ti, co budou čekat na české titulky. :-D
:D :D Když sleduji, co prodlužuje NBC, tak doufám, že i Timeless prodlouží.
oo áno prosím :D mohli by :D
To by mohli, fans už jsou hodně nervozní. Myslím, že kdyby to nevyšlo, tak by to bylo ještě větší povstání než loni.
Prodloužení Blindspotu jsem popravdě ani nečekal.
Možná nečekané, zato radostné oznámení. Děkuji :)
Reakce na prodloužení Blindspot: Já tak rád trsám, trsám. Já ta rád trsám, trsám :D
prosím, prosím, prosíííííím!!!!!
JO!