Hmmm, když se zkříží upír a polovíla, jste si jistí, že vzniknou malí upírci? Nebudou si vzájemně vonět a okusovat se? No, radši to dál nerozvíjet :D.
Zrušení Fairly legal by mě mrzelo, druhá série byla lepší než první, s postavou Bena Grogana to dostalo šťávu. Suits, White collar a Covert affairs, to snad nikoho ani nenapadlo.
Doufám, že Fairly legal dostane další řadu. Jinak díky za další skvělý článek :) .
Stephenovi a Anně gratuluji, moc pěkná zpráva :)
Na Amber v 90210 jsem zvědavá, viděla jsem ji jen v jednom dílu BD, takže uvidíme.
A doufám, že mi nezruší CL a FL :(
Jéj, Anne a Stephenovi gratulujem. :-)
pripájam sa aj ja ku gratuláciam
za CA,Suit a White collar som rada a silno dúfam,že Fairly legal a Common law nezrušia,tie by mi chýbali
Kahlan napsal(a):
silno dúfam,že Fairly legal a Common law nezrušia,tie by mi chýbali
Na Common law se nekoukám, ale jinak taky doufám, že Fairly legal nezruší. Ne že by to byl můj nejoblíbenější seriál, ale koukat se na to dá... A je i dost vtipný.:)
Sice je Sam krásnej chlap a sluší mu to s Addison, ale stejně jsem tak nějak doufala, že Addie bude aspoň na chvíli s Jakem..tak asi nic, i tak se těšim na novou řadu :)
K Political Animals jsem se ještě nedostala, ať to s ním dopadne jakkoliv, stejně se na něj už kvůli obsazení chystám..
Také gratuluji k dvojčátkům. :) A za Covert affairs jsem ráda, docela slušně se to rozjelo. Btw., u nás doma netrpělivě čekáme na titulky k poslednímu dílu. ;)
k miminkům veliká gratulace.... docela sem zvědavá komu budou podobný
takže to dopadlo tak, že seriály, které vůbec nesleduju, kromě suits, to mají v suchu a ty, co mám ráda, jsou na tom naopak moc špatně. tak to potěší.