Dneska jedna očividná zpráva za druhou. :-D
No já bych ještě neříkala Hop..viděli jste někdo všechny ty akce na záchranu? Petice atd?
Jessica Angell napsal(a):
No já bych ještě neříkala Hop..viděli jste někdo všechny ty akce na záchranu? Petice atd?
Jasně, protože petice ročně zachrání tolik seriálů... :-D
lukascoolarik napsal(a):
Jasně, protože petice ročně zachrání tolik seriálů... :-D
Jo no, třeba Everything Sucks! který má 30k příspěvků pod hashtagem na instagramu. Netflix hned druhý den seriál obnovil pro dalších 9 sérií!
Ne, takhle to fakt nefunguje
Jessica Angell napsal(a):
A já budu protiřečit Timeless..takže? Kdo ví..
Jenže Timeless skutečně někdo sledoval a měl tunu hlučných fanoušků všude po internetu. Stačí se podívat na komentáře pod pár příspěvky na facebooku NBC a všude je minimálně jednou #RenewTimeless, a to zatím seriál nezrušili. :-D Totéž se dá říct i o Sense8. O The Brave se ale prakticky nemluví a ani se nevedou dohody o přesunu na jinou stanici nebo streamovací službu.
lukascoolarik napsal(a):
Jenže Timeless skutečně někdo sledoval a měl tunu hlučných fanoušků všude po internetu. Stačí se podívat na komentáře pod pár příspěvky na facebooku NBC a všude je minimálně jednou #RenewTimeless, a to zatím seriál nezrušili. :-D Totéž se dá říct i o Sense8. O The Brave se ale prakticky nemluví a ani se nevedou dohody o přesunu na jinou stanici nebo streamovací službu.
já viděla několik peticí na prodloužení The Brave, a všude bylo hodně podpisů, je na to celá jedna stránka webová..nic není ztraceno, víc nemám co říct..